Şimdi Ara

Bu tablet alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/liste/acer-iconia-intel-z2560-7-ips-tablet/productDetails.aspx?productId=bd801670&categoryId=3008012&intcamp=GununTeklifi

Arkadaşlar merhaba ..Daha önce hiç tablet kullanmadım ama şimdi görünce fiyat olarak da içime sindi bi tane alayım kenarda bulunsun istiyorum..Çok yüksek performans peşinde malum havalar soğuk yatağa girip yattığım yerde internette dolaşmak vs gibi amaçlarla kullanacağım.Öyle oyun oynamak gibi önceliklerim yok.Aynı şekilde kamera performansı videosu vs vs önceliklerim arasında değil.Dediğim gibi sadece temel uygulamalarla basit bi şekilde kullanacağım..Mesela çok sık iddaa oynarım gece 3'de 5 de nba maçları olur kalkıp o saatte pc başında oturmak yerine yattığım yerde tabletten takip etmek bu ve buna benzer kullanım önceliklerim olacak..İnterneti çok hızlı olmasın varsın 3 saniye yerine 5 saniyede sayfa açsın ama sürekli donmasın kasılmasın elimde patlamasın bana yeterli :)

Bu kullanım kriterleriyle bu tablet alınır mı ?? Kullanan varmı yorumlarınızı bekliyorum

• Siparişi verdim 6 taksitle umarım elimde patlamaz artık patlasada altı üstü 200 lira canımız sağolsun o parayı bi dünya gereksiz şeye zaten harcıyorum bir şey almış olurum en azından :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ferhat121

teknosada 259 tl fiyat iyi ekranı ips 1280x800 çözünürlüğünde sizi pek üzceğini sanmıyorum

teşekkür ederim dediğim gibi zaten yüksek bir performans beklentim yok kasılmasın donmasın rahatça günlük işlerimi yapayım yeterli :) bakalım 3 günde kargo diyor pazartesi'yi bulur gelmesi

Orijinalden alıntı: johnny_bravo_

quote:

teknosada 259 tl fiyat iyi ekranı ips 1280x800 çözünürlüğünde sizi pek üzceğini sanmıyorum

teşekkür ederim dediğim gibi zaten yüksek bir performans beklentim yok kasılmasın donmasın rahatça günlük işlerimi yapayım yeterli :) bakalım 3 günde kargo diyor pazartesi'yi bulur gelmesi

Merhaba;
    Ürünle ilgili görüşlerinizi yazabilir misiniz?

iyi çalışmalar.

Orijinalden alıntı: silverWolf

quote:

quote:

Merhaba;

iyi çalışmalar.

Ürünü almadım hocam sipariş verdiğim zaman 3 günde kargo yazıyordu 6 gün bekledim iletişime geçtim ürünü ne zaman tedarik ederiz bilmiyoruz dediler bende iptal ettim siparişimi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: silverWolf

quote:

quote:

Merhaba;

iyi çalışmalar.

Ürünü almadım hocam sipariş verdiğim zaman 3 günde kargo yazıyordu 6 gün bekledim iletişime geçtim ürünü ne zaman tedarik ederiz bilmiyoruz dediler bende iptal ettim siparişimi

Peki .. teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İpad 9 Hala Alınır mı?
    2 yıl önce açıldı
    Bu fiyata alınır mı
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gpad 7.0 vatanda 249 liraya 10 saat pil ömrü icin alınir performanida gayet iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İntel Atom işlemcili tabletleri almayın. Dört çekirdek olduğuna aldanmayın. Bunlar en ucuz tabletler. Her bakımdan sorunludur. A101 in sattığı Hometech quad tableti alanlar sorunlarla boğuşuyor. Ya sesi çıkmıyor, ya da pili hemen bitiyor, ya da program kurmada sıkıntı yaratıyor.
    Siz en iyisi Çin li tabletlerin klasik markalarını takip edin. Rockchip 3066 ve üzeri tablet alın derim.
    Bu işlemci üzerinde Çinliler tam anlamıyla usta oldular. Bütün dünyaya bunları satıyorlar. İntel Atom işlemcilerden daha pahalıdır, ama parasının hakkını tam verir.
    İps ekran
    10 parmak dokunmatik
    8000 maH batarya
    en az rk3066 ve üstü işlemci
    16 gb depolama
    sesi gür mü, kısık mı?
    bunların olmasına dikkat ediniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahsen2

İntel Atom işlemcili tabletleri almayın. Dört çekirdek olduğuna aldanmayın. Bunlar en ucuz tabletler. Her bakımdan sorunludur. A101 in sattığı Hometech quad tableti alanlar sorunlarla boğuşuyor. Ya sesi çıkmıyor, ya da pili hemen bitiyor, ya da program kurmada sıkıntı yaratıyor.
    Siz en iyisi Çin li tabletlerin klasik markalarını takip edin. Rockchip 3066 ve üzeri tablet alın derim.
    Bu işlemci üzerinde Çinliler tam anlamıyla usta oldular. Bütün dünyaya bunları satıyorlar. İntel Atom işlemcilerden daha pahalıdır, ama parasının hakkını tam verir.
    İps ekran
    10 parmak dokunmatik
    8000 maH batarya
    en az rk3066 ve üstü işlemci
    16 gb depolama
    sesi gür mü, kısık mı?
    bunların olmasına dikkat ediniz.

7' veya 8' yurtdışı bir ürün önerebilir misiniz? İyi çalışmalar.

• öneririm
    Cube U27GT S Tablet PC MTK8127 Quad-Core 1.3Ghz 8.0 inch 1280*800 1GB/8GB Android 4.4 WIFI Dual Cameras Bluetooth GPS 34FPB0259
    link burada.http://is.gd/9l8G7l
    ali expreste 85 dolar.
    25 günde gelir. kesinlikle hiç şüpheniz olmasın. Çinden gelir mi, gelmez mi diye. adamlar çok dürüst çalışıyor. 25 gün sonra elinizde. takip numarasını ptt kargodan takip edin. kargo bedava.
    85 dolar 200 lira yapar.
    işlemcisi mtk 8127 , süper 4 çekirdekli işlemci. bu 3G siz
    birde mtk 8382 var. ama onlar 3G li.
    3G li olmasın, çünkü 3G li olursa telefon, gibi algılanır. 100 lira iletişim gümrük vergisi alırlar.
    3G sizlerde para vermezsiniz.
    GPS var. her bi şey var.süper.
    8 inç.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.