Bildirim
##Bu sorunu çözebilecek babayiğit aranıyor##
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
şu an hangi sürücü kurulu? şahsen bende de 8800GT war ve şu an 175.19 sürücüsü kurulu. herhangi bir grafiksel sorun yok. ekran kartın çok ısınıosa ondan da böle sapıtabilir, ne de olsa 8800GT'de otomatik fan kontrolü yok. tam yükte de masaüstünde de hep aynı hızda (sanırım %30) dönüyor.
tavsiyem; "riva tuner" programını kurman. bu program aracılığı ile fan hızına direkt olarak müdehale edebilirsin._____________________________ -
sanırım direct x 9.0 kurulu degil onu indiriyorum simdi.Bakalım ondan kaynaklanması lazım.Fan hızı%30 o/c yapmadım hic.Yani default ayarlarda calısıyor kart.
İşin ilginc tarafı bunu sadece silkroad oynarken yapıyor direk oyunlarda sorun yok
_____________________________ -
Driverı ve Directx i tekrar kur. _____________________________ Sakın Bir Kaplanın Kuyruğundan Tutma,
Tut ki Tuttun, Sakın Bırakma -
Çözebildin mi kardeş ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lilocahit -- 3 Ağustos 2008; 19:25:49 >_____________________________ "binbir gece masallarım var benim
bir gecesi sizin olsun."
ferhan şensoy
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler