Bu soru tyt için fazla olmaz mı?

-
-
En zor gelecek bilgi sorusu en fazla bu kadar olur. Bu tür bilgi sorusu sormaları için matematik falan aşırı kolay olması lazım. Gelebilecek bilgi sorusu ya namazdan ya peygamberin sıfatlarından geliri geri kalan 4 soru yorum gelir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu kadar zorlarsa sosyal kısımdan ya fenden ya matematikten ya da başka bir yerden zorluğu kısması gerekir sanmam bu sene sosyal biraz daha basit gelir türkçe de daha zor gelir mat ve fen zorluğu değişeceğini sanmam tyt için
-
Türkçe daha mı zor hocam bu sene ekstra süre verilmeyecek ben size söyleyim Türkçe orta üstü sosyal güzel yorum soruları matematik aynı cins fen de güzel yorum
sanmam türkçe daha da zorlaşır
-
Hocam aslında zor demeyelim belirleyici paragraflar olabilir fakat cidden zor olursa saçma bir deneme olur ne olur? 10 kişinin işaretlediği sık doğru çıkmaz ÖSYM kendi sikine göre cevap koyar
tabikide hepsi zor olmaz sadece daha eleyici soru sayısı artar 1 2 tane daha dil bilgisinden zorlayabilir bu sene paragrafı azaltıp
-
bu soru yüzünden allahın isimlerine bakmıştım tek tek ha ne işe yaradı hiçbi işe yaramadı 99 tane var hangi birini bilecen
-
bu nasıl soru böyle hiçbir fikrim yok :D dini de iyi çalışmak lazım
-
bs'de böyle sorular birkaç denemede bir mutlaka çıkıyor çok takılmalık bir durum değil not alıp geçiyorum
-
E diyorum ama sınavda bunu görsem geçerim :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bebeğin dünyaya gelişi Allah ın bir insana hayat vermesidir ki bu Muhyi ismine bakar . Yani hayat veren.
Şefkat ve merhamet Cenabı Hakkın Rahman ve Rahim isimlerinin bir tecellisidir .
Meyvesinden faydalandığımız ağaç ise Rezzak isminin bir tecellisidir .
Hastalıktan iyileşmek ise Şafii isminin bir tecellisidir .
Benim risale nur bilgim olduğu için böyle yapabildim. Bence bu soruyu yazan bu kitaptan yararlanmış.
Din konusunda ayrıca detaylı okuma yapmayan biri için zor soru.
Mebin din kitaplarıbda bu detaylar da yoktur sanırım.
Bu kadar zor çıkmaz bence bu tarz da çıkmaz .
Soru hangi yayının ? -
Yani cevap E olacak . -
gelebilir ya kelime kökünü inceleyince çıkıyor mesela rezzak demiş sesli at rzk-> rızık bağlantı çıkıyor şafi seslileri at şf-> şifa gibi tutmadığı yer elbet olabilir ama yardımcı olur elemekte
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 100net100k -- 30 Mart 2021; 10:31:36 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X