Şimdi Ara

Bu Sonuçlarla Neresi Olabilir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Evet sonuç bu. Hiç çalışmadan girdim sınava, sene boyunca elime kalem dahi almadım. Şimdi ben bu sene bu sonuçlarla bir yere girebilir miyim. İstanbul da herhangi bir 4 yıllık özel üniversite olur mu sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vatanını seven genç -- 1 Temmuz 2013; 15:07:25 >

• Upp.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vatanını seven genç

Bu Sonuçlarla Neresi Olabilir ?

Evet sonuç bu. Hiç çalışmadan girdim sınava, sene boyunca elime kalem dahi almadım. Şimdi ben bu sene bu sonuçlarla bir yere girebilir miyim. İstanbul da herhangi bir 4 yıllık özel üniversite olur mu sizce?

Buralara kimse gelmez joeee....
    keşke biraz kağıt kalemle tanışsaydın gardaş.
    Durum s.o.s veriyo...
    bende senle aynı durumdayım bende konu açtım kimse beni iplemiyo

edit:Şimdi farkettim ya la.sende ek puan olayı varmış bence ordan yardır.Ben olsam bütün tercihlerimi ygs-5 den yapardım.Şanlısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chili_peppers -- 1 Temmuz 2013; 21:12:35 >

• 2 senelik isletme olur.o olmassa muhasebe ikisininde is alani genis.ayrica sonradan bir iki sene okursun askerlikte 5 ay felen...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lucky_mouse

2 senelik isletme olur.o olmassa muhasebe ikisininde is alani genis.ayrica sonradan bir iki sene okursun askerlikte 5 ay felen...

Hocam 2 senelik dediğiniz devlet Üniversitesi dimi peki 4 yıllık vakıf Üniversitesi olur mu?

• Yaptık bir hata iste bide meslek lisesi oldugum icin staj falan vardı o yüzden çalışamadım hiç o ek puanda meslek lisesinden geldi galiba. Artık seneye dershane ye falan gidip adam gibi bi şey yapicam buyuk ihtimal

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu durum normal mi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: vatanını seven genç

quote:

Orijinalden alıntı: lucky_mouse

2 senelik isletme olur.o olmassa muhasebe ikisininde is alani genis.ayrica sonradan bir iki sene okursun askerlikte 5 ay felen...

Hocam 2 senelik dediğiniz devlet Üniversitesi dimi peki 4 yıllık vakıf Üniversitesi olur mu?

4 yıllık turizm otellecilik var.ygs 6 dan ona bakman lazım.2 senelik devlet üniversitesi var muhasebeninde işletmeninde vakıflarıda vardır tabiki.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.