Şimdi Ara

Bu Skin fiyatları nereye gidiyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle eskiden skin çıkardı 975 RP olurdu hepimiz biliyoruz. Ama şu zamanda Riot'a nolduysa skinleri yardırdı Rengar, Syndra, Lissandra, Pantheon, Nami ve niceleri diyim. Tabiki yeni skin şu dönemdeki skinler 1 sene öncesine dogru daha kaliteli daha güzel daha iyi görünüyo oyunda. Peki neden fiyatıda artıyo. Hani olası bişey değilmi yeni gelcek skinlerin olması gereken bu değilmi güzel ve yeni olması ? Şu zamandaki olanaklara göre ama diğerlerine göre güzel diye neden 1350 ? o zaman Meka Kha 975 olmalı eskiyo. Bir soru artık gelicek skinler 1350 mi olcak o zaman saçma değilmi ? Hani riot yavaş yavaş çıtayımı yükseltiyo artık skin fiyatları normal 975 yerine 1350 mi olcak ? Hani bazıları hayır diyo ama bu para deliliği oldu çıktı benim bile o kadar skinim var o kadar para yatırdım ama fazla olmuyomu ?

• Abartıyorlar artık fazlasıyla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • skin efeklerine göre fiyat konuluyor.

• Daha önce eskiyen kostümlerin rp fiyatları düşmüştü. Belki tekrar yaparlar. Yeni çıkan rengar kostümüyle meka khazix karşılaştırılamaz ama fiyatları aynı.

• Eflasyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyuphandalkun

skin efeklerine göre fiyat konuluyor.

Hocam biraz mantıklı olun yeni çıkan skinin efekti geçen sene veya 2 sene öncesine göre %100 daha iyi olcak her sene her programın nerdeyse yeni sürümü geliştirilmişi çıkıyo geçen sene 1080p vardı bu sene 4K çıktı hani güzel görüncek şu anki olanaklara göre. O zaman senecerle sezon 1 gibi skin yapsınlar ?

--------------------

Ayrıca fiyatlarda çok geç düşüyo mantıklı olalım Meka Kha şu anda 1.5-2 sene öncesi skini ama hala 975 olmamakta kararlı çünkü kha seviliyo, oynanıyo skin isteyen çok pahalı ayrıca khanın şu son zamanlarda yediği nerfler ve yiyeceği nerfleri tahmin ediyosunuzdur rengar gibi olcak :/ Hani demek istediğim para olayı cidden abartılıyo aklıma geldide bi aralar p0gP konuşmuştu herkes dalga geçmişti bu konuda şimdi hak veriyorum nedense. Hani düşünüyorumda niye bir heroya 9 tane skin olur (RYZE) hani amaç ne ? 1 olur eskir 2 3 4 5 eskidi diyelim fazla olsun ama 9 fazla değilmi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-80435472-1 -- 3 Haziran 2014; 21:54:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SoudExx

quote:

Hocam biraz mantıklı olun yeni çıkan skinin efekti geçen sene veya 2 sene öncesine göre %100 daha iyi olcak her sene her programın nerdeyse yeni sürümü geliştirilmişi çıkıyo geçen sene 1080p vardı bu sene 4K çıktı hani güzel görüncek şu anki olanaklara göre. O zaman senecerle sezon 1 gibi skin yapsınlar ?

--------------------

Ayrıca fiyatlarda çok geç düşüyo mantıklı olalım Meka Kha şu anda 1.5-2 sene öncesi skini ama hala 975 olmamakta kararlı çünkü kha seviliyo, oynanıyo skin isteyen çok pahalı ayrıca khanın şu son zamanlarda yediği nerfler ve yiyeceği nerfleri tahmin ediyosunuzdur rengar gibi olcak :/ Hani demek istediğim para olayı cidden abartılıyo aklıma geldide bi aralar p0gP konuşmuştu herkes dalga geçmişti bu konuda şimdi hak veriyorum nedense. Hani düşünüyorumda niye bir heroya 9 tane skin olur (RYZE) hani amaç ne ? 1 olur eskir 2 3 4 5 eskidi diyelim fazla olsun ama 9 fazla değilmi :)

Ne saçmalıyorsun. Ben sadece skinlerin fiyatları neye göre belirlendiğine cevap verdim. Skinin efeklerinin değişmesi o skini pahalı yapıyor. Skinler pahalıdır falan oraya karışmam ama fiyat farkları efektlere göre değişiyor.

Bazı konularda haklısın çok skin falan. Ama mesela meka kha 1350 olmayı hakeden bi skin o 975 olursa metal zırlı pant falan fiyatı düşmesi lazım. Skinlerin genel olarak düzenlenmesi lazım.. Yani o skin eski ucuzalamalı değill efeklere göre. Kha 975 olursa çoğu skinin 370e düşmesi lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Verimli Hayalet Casper -- 3 Haziran 2014; 22:00:37 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

--------------------

Khanın skini şu an oyun içi en iyi skinlerden, fiyatını hakediyor. Senin mantığınla bakarsak pulsefire ez de ucuzlamalı. Yanlış düşünüyorsun.

• 800 RP 10TL
    400 RP 5TL

yani 1350 lik skin alsan 15TL yapıyor düz hesap.

oda türksen. yabancıysan 45 TL 1 skin :) 15€ ( hesap hatası yoktur umarım westteki fiyatları tam bilmiyorum )
  • quote:

quote:

quote:

--------------------

Ne saçmalıyorsun. Ben sadece skinlerin fiyatları neye göre belirlendiğine cevap verdim. Skinin efeklerinin değişmesi o skini pahalı yapıyor. Skinler pahalıdır falan oraya karışmam ama fiyat farkları efektlere göre değişiyor.

Bazı konularda haklısın çok skin falan. Ama mesela meka kha 1350 olmayı hakeden bi skin o 975 olursa metal zırlı pant falan fiyatı düşmesi lazım. Skinlerin genel olarak düzenlenmesi lazım.. Yani o skin eski ucuzalamalı değill efeklere göre. Kha 975 olursa çoğu skinin 370e düşmesi lazım

Ki zaten eskiden haksızlık olduğu için fiyatlara düzenleme geldi. Eskiden en pahalı 1820 idi. Legendary ler. Sonra 975 gelirdi arkasından. 975 e hiçbir efekti değişmeyen skin de vardı. Öylesi daha mantıksızdı bence. Ki fiyatlar güncellendiği zaman mantıklı açıklamaları da yapılmıştı.

Ayrıca @SoudExx kimse size zorla skin aldırmıyor. Oyun zaten f2p. Hiçbir oyuncudan eksiğin olmayacak şekilde oynayabiliyorsun. Skin işi lüksüdür bu işin. Lükse kaçmak istemiyorsan almazsın. Şahin de araba Ferrari de. Bu mantıkla bakarsan 2 side ayağını yerden kesiyor neden Ferrari pahalı dersin.

Ben skin fiyatlandırmalarını mantıklı buluyorum; ultimate skin ler dışında.

Edit: Sen diye bahsettiğim arkadaş alıntı yaptığım değil yanlış anlaşılmasın. Onun bi üstündeki alıntıya hitaben. 2 yoruma da yorum yapınca böyle saçma sapan birşey çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shateiel -- 3 Haziran 2014; 22:26:03 >

• fiyatların nasıl belirlendiğini açıklamış arkadaş. Bana göre bu şekilde iyi. Pahalı dersen bir şey diyemem ama gerek skinin hazırlanışı olsun gerek görünüşü olsun farklılıklar olması normal. Udyr in skini ile normal sadece rengi değişen bir skin aynı olmamalı zaten.Udyr yapılırken her hareketi tekrar tekrar çiziliyor bunu yapan adam rengini değiştirip sunmuyor oyuna.
  • yavaş yavaş planlarını uyguluyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nachtmystium

Abartıyorlar artık fazlasıyla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rapid Step

800 RP 10TL
    400 RP 5TL

oda türksen. yabancıysan 45 TL 1 skin :) 15€ ( hesap hatası yoktur umarım westteki fiyatları tam bilmiyorum )

yabancılara daha ucuz geliyor knk
  • Ben burda kimseye buna inanacaksınız böyle demiyorum fikrimi söyledim. Galiba yanlış anlamışsınız ama her sene herşeyin yenisi çıktıgı gibi teknoloji dünyası gelişiyo geliştikce yenilikler getiriyo. Yeniliklerden bir tanesi her sene görüntü de biraz daha gelişme. Burdanda bakarsak bu dönemde yapabilcekleri normal skin o. Birde şunu farkedin geçen seneki skinle bu seneki aynı değil yapmazlarda ama fiyatınıda aynı orantıda arttırıyolar. Benim daha çok anlatmak istedigim Meka Kha dedik hala 1350 şuan çıkanlarda seneye 1350 olcak iyi, güzel skin diye. Seneye çıkanlar şu andan daha iyi olunca bu sefer fiyatı 1820 mi olcak ?

EK:95'e yakın skinim var. Demişsiniz beğenmiyorsan alma kimse seni zorlamıyor diye. Hani oyunun sadece fiyatları abarttığından bahsediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-80435472-1 -- 4 Haziran 2014; 16:15:28 >
  • bence oynadığınız oyunun kıymetini bilin ekstra özellik veren birşey değil sonuçta hoşuna giderse al diye yapılmış kostümler,hoşuna gittiyse 10 lira da verirsin 15 lira da ayrıca TR'de oynayanlar için söylüyorum TR RP alışverişi yapmak için gerçekten nimet euroya bakınca.Adamlar her fırsatta skin de dağıtıyo,hiç diyo mu muhafız lux verdik yarısını ona say madem al 1350e diye,herşeyi de istediğiniz gibi beklemeyin arkadaşlar.
  • Dar gelirliğin lüzumu yok 1350 li lik skini bile gözüm kapalı alıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapid Step

800 RP 10TL
    400 RP 5TL

800 rp 5 euro

400 rp 2.5euro toplam 7.5 euro yapıyor qnq
  • Şunu hala anlayamadın hala aynı şeyleri diyorsun p

Yeniliklerniş teknolojiymiş. Sen her skine o dönemin tüm teknolojilerini basıyorlar felan mı saniyosun. Adamlar diyorki sesi değiştirdik rengi değiştirdik skill efektlerini değiştirdi o zaman bu 1350 olsun. Bunun belli kriterleri var. İnsanları güldürme artık teknoloji gelişiyormuşmuş. Sanki 3 sene önce sgu udyr çıkaracak teknoloji yoktu

• Lord Melkor sonuna kadar haklısın ama her sene insanların isteğide değişiyor. Sen bu sene sezon 2 de çıkan bir kostum gibi kostum çıkarırsan beğenmezler almazlar. Yani her sene insanların doygunluk seviyesi artıyo skin kaliteside senelere göre artıyo tabiki tüm tenknolojiyi basmıyolar. Ama bi gönül avcısı asheye bakın asheyi skill olarak değiştirdiği dogrudur ama 975de kaldı ama bi Rengar oyundaki tipi bile bana göre iyi değil çok değil iyi ama, hatta baktıgım yorumlardan %51 inde beğenilmeyen skinin fiyatı fazla. Açıkcası burası bir tartışma konusu son yazdığında beni birşeye inandırmaya çalışıyorsun gibi hissettim hiçbir kötü niyetim yok ama tartışma konusu ve herkes fikrini savunuyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.