Şimdi Ara

Bu SİTE TÜRKİYE'DE TUTAR MI? + isim önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
2.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SomethingStore.com sitesi bildiğimiz alışveriş sitelerinden farklı bir formatta hizmet veriyor.
    10 dolar karşılığında içinde ne olduğunu bilmediğiniz bir kutu gönderiyor.
    Artık kısmetinizde ne varsa... bir bileklikte olabilir, şanslıysanız bir saatte.
    Kutudan çıkan şeyin ihtiyacı olan bir şey olmasını dileyerek sipariş veriyor insanlar.

Böyle bir siteyi Türkiye için de yapsak tutar mı?

görüş ve önerilerinizi bekliyorum...

Bir de böyle bir site kurarsak isim önerilerinizi de merakla bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gemolojik -- 31 Ağustos 2011; 20:59:42 >

• tutmaz bence. halkın genel olarak sürprizlere para harcama lüksü yok
  • kutudan dandik şeyler çıkınca ana avrat gelmişine geçmişine 7 ceddine... dua ederler velhasıl boşver hiç değmez.
  • Küçük süprizler yapmak isteyen için ideal.
  • ya bomba çıkarsa.
  • tutar 10tl yaparsan anında alıırm 1 tane
  • Bi yandan bakiyosun bizim halkimiz cok merakli, meraktan catlar onun ne oldugu konusunda
    Bi yandan bakiyosun ya dandik bisiey cikarsa falan diye bilmedigi seyi almaz

Bi ara TeknoSA Mouse icin yapmisti ama 3 farkli mouse tan bitanesi cikiyordu, o 3 mouse da belliydi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • türkçe dil seçenegi olsa bence tutar
  • Kasa her zaman kazanır.
  • Dene şansını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theother2

Kasa her zaman kazanır.

sitenin çalışma mantıği 20 tane gönderim yaptıysa birinde 50 dolarlık saat diğerlerinde 1 dolarlık bileklik bizim millette eğlencesine 10 dolar harcamaz heralde yani çoğunluk en azından bence uğraşma
  • Türkiyede bi tane e-ticaret sitesi 20 tlye yılbaşı kutusu yapmıştı bi ara.İçindekilerin işe yarar olduğu tartışılır tabi.
    Bu üründen isteyen bir kişinin kutusunda çıkan ürünler
    1-avec kamera cantası orta boy
    2-manyetik cerveve
    3-cocuklar icin priz kapagı
    4-bokoma kafa masajı
    5-zeka testi
    6-kablo toplayıc
    7-mini alet seti kart seklinde olan
    8-icinde 5 adet olan bardak karıstırıcı cubuk
    9-mini çim adam
    10-konserve ,kapak acacagı
    11-polar kulaklık hani sokaklarda satılan...
  • Şahsen bana toka çıkar pasta kek çıkar hayatımda hiç şanslı olamadım malesef eskiden knight oynar abyss kırdırırdık millete high class item düşerken bana pot düşerdi 100 200 taneden tabi.. Sayısız ankete katılmışımdır hiçbiri bana çıkmadı item basardık +3 e kadar %100dü heralde basardı yani 4 te yanardı O yüzden artık benim gibi insanlar tarafından biraz zor kullanılır

Fakat hakkını vermeliyim orjinal fikir

• Türkiye'de Kargo 5 tl tutar nasıl kazanıcan kar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kargo olayı işi bozuyor harbiden. Hem 10TL'den pahalı ürünler de olmalı tamamen ucuz doldurursan da olmaz.
  • Bildiğimiz kazı kazan lan işte ne büyütüyorsunuz;

Bu SİTE TÜRKİYE'DE TUTAR MI? + isim önerisi
  • Fatura felan gerekir mi acaba ama satış değil ?Yapan olmassa 2 seneye yaparım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linksiz -- 31 Ağustos 2011; 20:34:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orbjk

tutar 10tl yaparsan anında alıırm 1 tane

+1

1 kez denenir. 2. kez kaçılır. Yani ilk partide ne hasılat vurursan onunla kalırsın hocam.
  • yapılmıştı bu zaten
    tıkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baqunin -- 31 Ağustos 2011; 20:43:50 >
  • var bu şekilde benim bildiğim 2 tane site sıcak fırsatlarda da görmüştüm ama aklımda değil
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.