Şimdi Ara

Bu sistemin vakti dolmuş mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İşlemci: i5-2320 CPU 3.00GHz (4 CPUs)
    Ekran Kartı: AMD Radeon HD 5600/5700
    İşletim Sistemi: Windows 7 64 bit

2013-2014 civarında toplamıştım bu sistemi ama artık yeterli gelmemeye başladı. Değiştirsem neleri değiştirmem lazım?

• Ne amaçlı kullanıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evdeki Sinek

Ram: 4 GB
    İşlemci: i5-2320 CPU 3.00GHz (4 CPUs)
    Ekran Kartı: AMD Radeon HD 5600/5700
    İşletim Sistemi: Windows 7 64 bit

2013-2014 civarında toplamıştım bu sistemi ama artık yeterli gelmemeye başladı. Değiştirsem neleri değiştirmem lazım?

8gb ram, gtx1050ti e.kartı ile devam edilebilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 gb ram eklersin

i5 2500k veya i7 2600k işlemci takarsın

ekran kartınıda bütçene göre rx 560 veya gtx 1050 gtx 1050ti takarsın paşalar gibi kullanmaya devam edersin
  • İşlemcini değiştirmene gerek yok idare eder 4 çekirdekli bir işlemci ve 3ghz hızında çok fazla da şey isteme bence

Ekran kartı için GTX 1050 ya da bütçene göre Aliexpressden GTX 750 Ti alıp

Anakartın destekliyorsa +4 GB daha ram ekleyip serüvenine 2-3 yıl daha devam edebilirsin.

Ekran kartına 400 TL desen + 4GB ram da 150 TL desek

Elindeki ekran kartını da 100-120 TL bazında satabilirsin.

Böylece bi miktar para çıkartarak kendini güvene alırsın

• Ölmüş de gömeni yok. İmkanın varsa direkt değiştir hocam bu ne?
  • @littlestewie oyun amaçlı hocam.
    @forvet09 yeterli olur mu hocam peki?
    @Terracide işlemciyi değiştirmesem diğerlerini yapsam bir şey farkeder mi?
    @KitapAyracı hocam işlemci konusunda da çok bilgim yok sınav var diye ara verdim bu işlere her şeyi unutmuşum. Piyasayı bile takip edemedim
    @Yekase2084 ciddi misiniz hocam?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

@littlestewie oyun amaçlı hocam.
    @KitapAyracı hocam işlemci konusunda da çok bilgim yok sınav var diye ara verdim bu işlere her şeyi unutmuşum. Piyasayı bile takip edemedim
    Bende yıllardır bi ram birde ekran kartı takviyesi yaptım. 16gb 1833 mhz ram amd 860k işlemci ve 750ti ile full hd de gayet mutlu mesut yaşıyoruz. Darboğazı işlemci yapıyor ara sıra. Ekran kartı ve ram takviyesi işinizi görür. Sizin işlemciniz bence hala giderli bi işlemci anakartları değiştirsek ben 2-3 yıl daha giderim öyle diyeyim.

• Evdeki Sinek kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi baktımda işlemci sana çok zorluk çıkartmaz gibi yani bir GTX 960 veya GTX 1050 alsan biraz darboğaz olur gibi ama çok olmaz heralde.

Kısaca ekran kartıyla ram takviyesi bilgisayarını güçlendirir işlemciyi değiştirmeden. Acelesi yok ama eline para geçince bir işlemci alsan fena olmaz.

Pahalı birşey almam GTX750TI veya GT1030 bana yeter dersen işlemciyi değiştirmeye gerek yok.
  • quote:

@littlestewie oyun amaçlı hocam.
    youtube dan videolara bakabilirsin.
  • Arkadaşlar Ağustos 2018 deyiz 2010 üretimi ddr2 li çift çekirdekli PC mi yenilemek istiyorum.x4 880k + GTX 750ti alacaktım ama fiyatı beni aşar.phenom ii X4 965 + GTX 750 ti sistem kurmaya karar verdim.anakart+işlemci+ram 400 TL ye buldum.oynadigim oyun sadece iki tane (SADECE İKİ TANE).ETS2 MP ve Chrome dan online oyun.baska oyun bilmiyorum yuklemem bile bu sistem stabil çalışır mı. 5 sene idare edermi driver ve bios sorunu çıkartmadan 5 sene kullanabilirmiyim.sonra am4 e geçip am3 sistemi köye götürecem.acil cevaplarınizi bekliyorum okuyupta geçmeyin lütfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E5200, r7 240 ve 4gb ramden oluşan sistemim bunu beğendi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.