Bildirim
BU SİSTEMİ YARIN ALMAYI PLANLIYORUM
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Anakartı Sata 3 + Usb 3.0 destekli almanız iyi olur, en azından biraz daha uzun süre kullanırsınız.
F/P olarak ASUS P7P55D-E LX modeline de bakabilirsiniz.
Ramlerde de 1333mhz sonrasını, biostan manuel ayar yaparak kullanıyorsunuz, frekans, zamanlama ve voltajı girmeniz gerekiyor bir nevi o.c yapıyorsunuz ramlere sonrasında 1600mhz olarak kullanırsınız.
Lakin, genel performans olarak 1333-1600 arasında hissedilebilir bir fark yoktur.
İşlemci ve diğer parçalar gayet iyi, bir sorun görünmüyor.
* AM3 soket düşünürseniz 6 çekirdekli işlemcileri de kullanma şansınız olur bunu da belirteyim belki düşünürsünüz. -
Am2+ olan modellerde AM3 Phenom X6 da destekleyebildiğini gösteriyor sıkıntı yaratır mı bu? Ben de şimdi hayatımda ilk kez AMD anakart alacağım AMD sisteme geçtim. ATHLON X2 AM3 240 var ona uygun bir anakart bakıyorum kararsız kaldım bu AMD çok tuhaf geldi :D -
quote:
Orijinalden alıntı: LEON-X
Anakartı Sata 3 + Usb 3.0 destekli almanız iyi olur, en azından biraz daha uzun süre kullanırsınız.
F/P olarak ASUS P7P55D-E LX modeline de bakabilirsiniz.
Ramlerde de 1333mhz sonrasını, biostan manuel ayar yaparak kullanıyorsunuz, frekans, zamanlama ve voltajı girmeniz gerekiyor bir nevi o.c yapıyorsunuz ramlere sonrasında 1600mhz olarak kullanırsınız.
Lakin, genel performans olarak 1333-1600 arasında hissedilebilir bir fark yoktur.
İşlemci ve diğer parçalar gayet iyi, bir sorun görünmüyor.
* AM3 soket düşünürseniz 6 çekirdekli işlemcileri de kullanma şansınız olur bunu da belirteyim belki düşünürsünüz.
Anakart sata 3 ve usb 3 olucak Dostum,ramlere karar veremedim 1333 mhz mi 1600 mhz mi püff nese artıkın birini alıcaz sonucta,Eyvallah tekrar...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X