Şimdi Ara

İlk defa sistem toplayacağım yardımcı olur musunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önce hiç sistem toplamadım. Beni uzun süre idare edecek çok rahat oyun oynayabileceğim güzel bir sistem toplamak istiyorum. Monitör dahil 60 65 bin bütçem var nasıl bir sistem kurmalıyım yardımcı olur musunuz örnek olarak linktekini toplamıştım.
    itopya | gaming ürünler ve bilgisayar bileşenlerinin yeni dünyası
    ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
    https://www.itopya.com/KendinTopla?p=7581_1-20433_1-20563_1-23662_1-22592_1-23810_1-16360_1-11376_1-22803_1

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Aman sakın ha,ne yapmışsın öle. Bu paraya ,marsa gidecek roket toplanır. Monitör dahilmi bu fiata.

• metin abi 65 kullanıcısına yanıt
    Yok linkte sadece kasa fiyatı var. İşte hiç anlamadığım için yardım istiyorum 😅

• Gözümden kaçmış. Monitör dahil yazmışsın Sana bi uzay mekiği toplayalım o zaman.İlk defa sistem toplayacağım yardımcı olur musunuz 

• İyi de, ilk mesajında monitör dahil diyor.

Biraz yanlış ifade etmişim sanırım 🙈 yani bütçem monitör fiyatı da dahil max 65 bin demek istemiştim 😀

• Furkannnnnnnnnnnnnnn F kullanıcısına yanıt

Tamam. Sanırım tek tek, oradan buradan parça alıp,sizin toplama imkanınız pek yok. Ben size herşeyi toplayıp,test edip,yollayacak şekilde bi yer/yerler ayarlıyayım isterseniz.

Monitörü siz alırsınız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu sistem sizce nasıl
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
    Evet o şekilde beceremem 😅 çok iyi olur gerçekten teşekkür ederim

• Furkannnnnnnnnnnnnnn F kullanıcısına yanıt

Tamam, Topluyorum.

Teşekkür ederim

• İlk defa sistem toplayacağım yardımcı olur musunuz
    İlk defa sistem toplayacağım yardımcı olur musunuzakakce.com
    LG Ultragear 27GR75Q-B 27'' 1 ms QHD G-Sync FreeSync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-lg-ultragear-27gr75q-b-27-1-ms-qhd-g-sync-freesync-ips-oyuncu-u-fiyati,96855348.html
  • Kasaya geçiyorum Bi süre alabilir.

• İlk defa sistem toplayacağım yardımcı olur musunuz

RTX 4070 e. kartı ,yazdığınız 3060 Ti ile kıyas olmaz Çok daha güçlüdür.

Resme tıklayn,netleşir.

İnventus'ta başınız ağrımaz. Toplar,test eder,yollarlar. Satış sonrası ,gerekirse,her türlü desteği sağlarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin abi 65 -- 1 Ekim 2023; 16:7:38 >
    Bu nasil
    itopya | gaming ürünler ve bilgisayar bileşenlerinin yeni dünyası
    ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
    https://www.itopya.com/KendinTopla?p=7581_1-23930_1-23933_1-20907_1-24127_1-24024_1-22897_1-23062_1

en ucuz rtx4070 (ventus harici) 25 bin burda .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Valla çok teşekkür ediyorum elinize sağlık uğraştırdım sizi baya. Bir şey sorsam bu amd iyi mi genelde intel diyorlar sıkıntı olmaz değil mi bürde sıvı soğutucu almamm gerekir mi bu sisteme

• Ryzen 7000 serisi ,oyunda uçuyor.Yazdığım işlemci ,13400F den daha iyi,oyunda. Ryzen 7600, işlemciye yaz ayları için, bi hava soğutma gerekebilir.Sıvı soğutma,çok abartı olur. İnventusta pek hava soğutma çeşidi yok. Şu ,çok fazla gelir ama,kasaya sığmayabilir.

İlk defa sistem toplayacağım yardımcı olur musunuzinventus
    THERMALRIGHT Peerless Assassin 120 SE ARGB 66.17 CFM, TL-C12C-S 120mm PWM Fan, LGA 1700, AM4-AM5 İşlemci soğutucusu - inventus
    https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=14145

Bence önümüz kış,acele etme. Yaza doğru ,küçük,orta şeker, bi hava soğutma alırsın.

• Size de çok teşekkür ederim diğer taraftaki konudan beri çok ilgilendiniz sizide çok uğraştırdım.

Hımm anladım yani bu 13600k işlemciyi falan araştırırken illa en az 360mm sıvı soğutma almanız gerekir falan yazıyordu da ondan sordum biraz abartmışlar o zaman 😅

• İçinizin rahat olması için ,en son,şu tabloyu bırakayım. Ryzen 7600, 13600K ile aynı güçtedir,oyunda. Tablo, 2K ve RTX 4090 e.kartı ile testttir.

• Toplamda ,yaklaşık,10000 TL,daha ucuza bi makina topladım.Bi düşünün derim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.