Şimdi Ara

Bu Sisteme RAM İlave Etmeli miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

AMD Athlon™ II X4 630
    ASUS EAH5750 FORMULA 512MB DDR5
    Gigabyte MA785GT-UD3H
    TEAM Elite 2 GB 1333 MHz DDR3 + Kingston 2 GB 1333 MHz DDR3
    LG W2261VP 21.5" 2MS
    ASUS Vento TA-M11 Gaming Kasa
    High Power 460W PSU

Görüldüğü gibi mevcut ram 4gb,lakin bazen PC'de kasılma yaşıyorum,özelliklede açılışta PC sık sık zorlanıyor.[PC'de sürekli programlarla uğraşıyorum,baya bi yükleme yapıyorum bir sebebide bu aslında] 2GB ram daha ilave etmeyi düşünüyorum.Sizce faydası olurmu ve sisteme göre uyumluluk+performans açısından tavsiye edebileceğiniz bir marka/model var mı acaba

NOT:Yakında ekran kartımı değiştime ihtimalim var.Bir ekran kartı sistem hızını ne kadar etkiler acaba ya da etkilermi ?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mysterious47

Sistemim şu şekilde:

AMD Athlon™ II X4 630
    ASUS EAH5750 FORMULA 512MB DDR5
    Gigabyte MA785GT-UD3H
    TEAM Elite 2 GB 1333 MHz DDR3 + Kingston 2 GB 1333 MHz DDR3
    LG W2261VP 21.5" 2MS
    ASUS Vento TA-M11 Gaming Kasa
    High Power 460W PSU

Görüldüğü gibi mevcut ram 4gb,lakin bazen PC'de kasılma yaşıyorum,özelliklede açılışta PC sık sık zorlanıyor.[PC'de sürekli programlarla uğraşıyorum,baya bi yükleme yapıyorum bir sebebide bu aslında] 2GB ram daha ilave etmeyi düşünüyorum.Sizce faydası olurmu ve sisteme göre uyumluluk+performans açısından tavsiye edebileceğiniz bir marka/model var mı acaba

NOT:Yakında ekran kartımı değiştime ihtimalim var.Bir ekran kartı sistem hızını ne kadar etkiler acaba ya da etkilermi ?

ekra kartı sistem hızını etkilemez,sadece ağır grafik içerikli oyunlar ve bazı programlarda etkili olur,ki anladığım kadarıyla saydıklarımla işiniz yok.

özellikle sistem açılırken kasmalar oluyor felan demişsiniz,o işin ram eksikliği yada fazlalığı ile alakası yok,yani siz 20 gb ramda taksanız o kasma işi olacaksa yine olur.
    işletim sistemini yazmamışsınız ama benim savunduğum bir şey var her zaman..günümüzde 4 gb ram oyun ve normal kullanım için gayet yeterlidir..

ağır 3 boyutlu çizim programları felan kullanıyorsanız 6 değil 8 gb yapmalısınız rami,ama dediğim gibiyse ha 4 ha 6 ha 8..artı yada eksisi olmaz

• Ben oyun oynarım da sık değil,ama ara sıra da olsa Crysis gibi sistemi yoran oyunlarda oynarım.Sanırım şuan 4gb yeterli görünüyor.Tşk ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mysterious47

Ben oyun oynarım da sık değil,ama ara sıra da olsa Crysis gibi sistemi yoran oyunlarda oynarım.Sanırım şuan 4gb yeterli görünüyor.Tşk ederim.

bende crysis oynarım renkdaş..crysis,crysis warhead ve crysis 2..hepsini bitirdim..uzun süredir crysis 2 multi oynuyorum..bu oyunların hepsini 4 gb ram ile oynadım bitirdim ve devam ediyorum..oyunlarda her zaman aslan payı ekran kartınadır.işlemci bile sonra gelir
  • http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-cmx4gx3m1a1600c9-4gb-xms3-ddr3-1600mhz-cl9-tek-modul-ram/productdetails.aspx?I_ID=56233

eğer illa alıcam dersen 60 liraya bunun gibi bir tek 4gb da alınabilir. 2gb almana gerek yok hocam
  • bence ramın yeterlı ıslemcı ve ekran akrtı kotu su zman ıcın eskıden ıyıydı tabıki, ama nerde nasıl aksılma yasıyorsun, wın ortamındami yada nerde ?
    bence hdde nı bıcımlendır bakımını yap. olmadı format at sıstemı yenıden kur guncel drıverlar ıle bırlıkte tabiki. yetmesı ve kasmamı lazım hele wın ortamında hıc bır sekılde cunku sıstemın guzel.
    ram artttırma olayına sımdılık bence gıtme . yada elındeklılerı guzel fıyattan cıkartabılırsen yerıne uygun fıuyatlı 4x2 tabıkı ram alabılırsın. ama be4nce bu tam cozum olmucak . onceden ayzdıklarımı uygularsan sana kesın cozum olucaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu sisteme bu psu yeter mi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.