Bildirim
Bu sisteme hangi ekran kartı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Evet 9600gt de olur 160tl fiyatına. 195tl civarına hd4770 önerebilirm yada 220tl civarına gts 250.Psu da gercek 400w olması lazm en az gts250 icin. -
9600 gt içinde 400 mü olması lazım ona neden bakıcam? -
Kasanın üst arka tarafında psu'daki değerlere bakabilirsin.Orda mesela 12v nin altında 16-18A gibi bir değer 9600gt icin yeterli olur. -
tşklr kardes saol ben bı bakım -
HD 4670 TAKABİLİRSİN HEM GÜÇTEN TASARRUF EDERSİN HEMDE PERFORMANS AÇISINDAN İYİ BİR KART. -
psu değerlerime baktım şu linktekı model bu olur sanırım
http://www.frisby.com.tr/scripts/prodView.asp?idproduct=234 -
Bugun gidip geforce 9600 gt 512 mb 256 bit ddr3 aldım 180 liraya.
birazdan gidip taktıracam şimdide bu karta göre oyun tavsiyesibde bulunalım ben cod5 düşünüyorum başka varmı? -
Deap space
F.E.A.R 2
Gears of War
Tımeshift
Fry cray 2
CRYSİS
Prototype
Necrovison
Resident Evil 5
X-Men
Lost Planet: Extreme Condition
NFS Shift
Wolfenstein -
arkadaşlar 9600GT minimum kaç power istiyor Bendeki 350Watt Bir Sorun Olurmu? -
quote:
Orijinalden alıntı: Micro 1618
arkadaşlar 9600GT minimum kaç power istiyor Bendeki 350Watt Bir Sorun Olurmu?
Kendi konun'da Cvp verdim sana.
------------------------------------------------------------------------------------------------
@wafwaf
Yeni kartın hayırlı olsun .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DhanTE -- 2 Kasım 2009; 16:48:19 > -
Arkadaşlar bilgisayarcı aradı yeni aldığım geforce 9600 gt ddr3 ekran kartının anakartımal uyuşma sağlamiyabilir çünkü anakartım ddr2 miş dedi gel bi konuşalım diye şimdi gidecem ama aranızda bu anakarta bu ekran kartını deniyen oldumu hiç yani sorun oluyormu çalışmamam gibi bi ihtimal varmı ben anlamadım birazdan gidecem..
anakartım
http://www.hepsi burada.com/productdetails.aspx?categoryid=152&productid=bd52675 -
quote:
Orijinalden alıntı: wafwaf
Arkadaşlar bilgisayarcı aradı yeni aldığım geforce 9600 gt ddr3 ekran kartının anakartımal uyuşma sağlamiyabilir çünkü anakartım ddr2 miş dedi gel bi konuşalım diye şimdi gidecem ama aranızda bu anakarta bu ekran kartını deniyen oldumu hiç yani sorun oluyormu çalışmamam gibi bi ihtimal varmı ben anlamadım birazdan gidecem..
anakartım
http://www.hepsi burada.com/productdetails.aspx?categoryid=152&productid=bd52675
ilk mesajında verdiğin bilgiler bunlar ;
Pentium(R) doel core E5200 2,50 GHZ
gigabayte G31M-S2L anakart
2 GB ram
yukarıda verdiin link 1 yere çıkmıo.
Fakat ilk mesajında adı geçen anakart ile aldıın VGA nın hiç 1 şekilde uyumsuzluu sözkonusu olamaz.
Anakartınn destekledii ram tipi/hızı anakartınn üzerindeki ram slotları'yla alakalıdır, anakartına takılıcak olan VGA üzerindeki ram tipini ve hızını anakartın algılıyamaz, anakartın sadece VGA slotuna takıcaın 1 VGA'yı oda takılı olup olmadını algılıycak şekilde tasarlanmış 1 bios ile bilgilendirilir okadar.
Kısaca anakartına üzerindeki graphic slotuna uyan GDDR5 ram kullanan 1 VGA alıp takıp kullanırsın, anakartın orda ne takılı olduundan 1 habersizce çalışır.
Edit : Anakartınn algılıyamadıı o VGA'yıda işletim systemine sürücü ile tanıtırsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DhanTE -- 2 Kasım 2009; 17:18:03 >
-
DhanTE
verdıgım lınkı arada bosluk var onu sılersen ulasabılırsın + bende öyle biliyorum ama bilgisayarcı hiç bisey bilmiyoryaben takmasını bılmedıgım ıcın ona göturdum ama işte yarını beklıyecez. umarım anakart kabul eder ve bende bu ekran kartını kullanmak istioyrum
-
quote:
Orijinalden alıntı: wafwaf
DhanTE
verdıgım lınkı arada bosluk var onu sılersen ulasabılırsın + bende öyle biliyorum ama bilgisayarcı hiç bisey bilmiyoryaben takmasını bılmedıgım ıcın ona göturdum ama işte yarını beklıyecez. umarım anakart kabul eder ve bende bu ekran kartını kullanmak istioyrum
Tmm linkteki anakartı çok ii biliorum, o nakart ile kesinlikle hiç 1 VGA nın uyum sorunu yok fakat pci-e 1.0 destekli olduu için bazı 2.0 destekli VGA'lar o anakart üzerinde 8x olrk çalışıyor buda önemli 1 durum deil çünki takıcaın VGA 2.0 detekli ise 8x hızında iken 1.0 hızındaki 16x hızına eşit aktarım hızıyla işlem yapıyor, kısaca senin bilmen gereken tek şey o anakartın senin takıcaın hiç 1 VGA ile uyum odaklı 1 çalışmama sorunu olamaz.
Anakart!a VGA yı takmak çok basittir çünki anakart üzerin'de VGA yı takabilicein başka slot yok, yani kartı eline alıdıın'da ayaklarınn uzunluuna bakınca bile hangi slot'a girer farkedersin, VGA nın arka kısmında 6 pin 1 elektrik bağlantısı olabilir bunuda kullanma klavuzu sayesinde yada burdan rsimli olrk yardımcı olabiliris, en kötü ihtimal oldu'ki anakart 'a VGA takıldı ve açılmadı imkansız ama dielim'ki böyle 1 sorun oldu VGA'da sorun yoxa anakartınn bios güncellemesi bu durumu kesinlikle çözer dediim gibi o anakartın desteklemedii kart yok, anakartına masaüzerin'den bios güncellemesi yaparsın oda gigabyte yazılımları sayesinde çok çok basittir.
-
DhanTE kardes cok tşk ederım zmn ayırıp benı aydınlattıgın ıcın cok tsklr.ben yarın dönerım tekrar olmassa ben alıp takarım.saol. -
önemli deil, hayırlısı olsun. -
Nasıl çalıştırmaz ya kardeşim.O bilgisayarcı boşuna o mesleği yapıyor.Gitsin simit satsın.Ben o anakartta 3 ay boyunca 4870 kullandım.Tık demedi.460 watt cooler master ile kullandım ..Hiç teklemedi..
Anakartında destekler...Ramlerinde..Kafaya takma.. -
Ewet arkadaşlar ekran kartını taktık ve çalıştı ve ben 6 tane bilgisayarcıya gidip bu soruyu sordum ve 5'i bilemedi
ddr2 li bir anakarta ddr3 ve daha yüksek ddr'li bi ekran kartı takarsak çalışırmı çalışmazmı diye sordum sadece bitanesi bildi diğerleri bilemedi dedim heralde bunlar kasap kasap
neyse herkese yorumları ıcın tsklr. -
patlıcan mı daha mordur, domates mi daha kırmızıdır? onun gibi bi şey olmuş zaten bu mahalle aralarındaki bilgisayarcılara kıl oluyorum. hiç bi şey bilmezler ama ahkam kesmeye bayılırlar.
Benzer içerikler
- intel arc b580 alınır mı
- intel iris xe graphics
- intel uhd graphics nedir
- opengl mi directx mi
- ssao nedir
- 4090 super
- rx 7600 neye denk
- 9070 xt
- vsync nedir
- gtx 1650 ne zaman çıktı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X