Şimdi Ara

Bu Sisteme Frisby 300W 24 Pin Güç Kaynağı olur mu????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.exa.com.tr/frisby/power_supply/frisby_300w-343-2287.html yada bu

http://www.exa.com.tr/quake/power_supply/quake_300w-343-6622.html

bu güç kaynağı 2600xt'yi çalıştırır mı?

sistem

amd 4200x2 2.2ghz oc yapılcak 2.5falan
    foxconn 74g anakart
    2gb oem ram
    250gb hardisk
    1 tane 12cm fan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Berk__ -- 2 Şubat 2009; 20:02:51 >

• Güç kaynağı ile ilgili üst konudaki markalardan birini tavsiye ederim.
  • arkadaşlar yardımcı olurmusunuz???
  • Hem oc yapacaksın hem 300 watt vede frisby. Sisteminize zarar vermemeniz için en az 500 watt bir güç kaynağı almanızı öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerem -- 2 Şubat 2009; 20:27:14 >
  • en az 50watt mı naptın hocam sen
  • arkadaş doğru söylüyor sisteminin zarar görmemesi için sağlam bir psu lazım. söylemiş olduğun psular frisby quake bunların hepsi bi yerden çıkma etiket farklı.. alayı oem ürünler. çalışrtımasına çalıştırır sistemini ancak problem yaşarsın hiç olmassa gerçek 300-350w bir psu al mesela ben FSP kullanıyorum bütçe meselisnden dolayı şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım. bilgine...
  • Valla frisby marka ürünler iyi midir kötü müdür o konuda ahkam kesecek kadar işin uzmanı vs değilim.
    Yalnız şöyle bir tecrübem oldu: Şu ana kadar tagan, fsb, thermaltake gibi baya kaliteli ve pahalı psu lar kullandım. Hemen hemen hepsi bozuldu ve değiştirmek zorunda kaldım (bu kadar çok psu kullanmamın nedeni budur). Geçen sene 30 dolara 500 wattlık bir Frizby aldım, sadece bikaç ay işimi görsün diye. 9-10 ay sorunsuz kullandım. Yeni sistem alınca güç ihtiyacı 500ün üzerine çıkınca mecburen Silverstone aldım. Frizby sorunsuz olarak evde yatıyor.

Neticede 9-10 ay test etmek için uzun bir süre değil ama sorun çıkarmadan kullandım Frizbyi. Belki oc ile uğraşanların ihtiyaçlarını karşılamaz ama orta düzey sistem kullanan, oc ile uğraşmayan standart bir ev kullanıcısının işini görür bence...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Psu kaç Watt?
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: OK_Comsis

quote:

Orjinalden alıntı: uGürkan.

arkadaş doğru söylüyor sisteminin zarar görmemesi için sağlam bir psu lazım. söylemiş olduğun psular frisby quake bunların hepsi bi yerden çıkma etiket farklı.. alayı oem ürünler. çalışrtımasına çalıştırır sistemini ancak problem yaşarsın hiç olmassa gerçek 300-350w bir psu al mesela ben FSP kullanıyorum bütçe meselisnden dolayı şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım. bilgine...

Sayın uGürkan,

Bu sonuca nerden vardığınızı öğrenebilir miyim?

'Frisby' markası altında üretim yaptıracağımız firma, 15 yılın da verdiği deneyimle titizlikle seçilmekte, üretim aşamasında yılda en az iki kere bizzat genel müdürümüz tarafından denetlenmekte, yurt dışında ve Türkiye'de gerekli testlerden geçtikten sonra kullanıcılarımızın beğenisine sunulmayı hak etmektedir. Müşterilerimizden gelen talep ve bilgiler doğrultusunda da bir sonraki siparişimizde gerekli değişiklikler yapılmakta ve bu sayede her ürünümüz bir öncekinden daha kaliteli olabilmektedir.
    Serbest piyasa koşullarında şüphesiz dilediğiniz markayı beğenip bu beğeninizi de herkesle paylaşma hakkına sahipsiniz ama başka herhangi bir marka ile aynı ürünü üretip farklı etiket bastırdığımız doğru değildir. Yalan yanlış birtakım varsayımlarda bulunmadan önce işin aslını araştırmanızı tavsiye ederim.

Saygılarımla,

hangi belgelere, hangi geçerli sertifikalara sahip??
    verimliliği nedir psuların???
    bizzat genel müdürün denetlemesi pek bir şey ifade etmiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzaktan Kumandan -- 3 Şubat 2009; 11:26:28 >

• benim çalıştığım yerde 2 günde bir frisby güç kaynağı yanıyor ve değiştiriyorum. hayatımda gördüğüm en sorunlu güç kaynaklarından birisi. ucuz olduğu için bizim departman alıyor ama 2 günde bir değiştiriyoruz 1 tane. ona göre düşün kararını ver. ofis sistemi bile fazla geliyor bu güç kaynağına.
  • yorumlar için sağolun arkadaşlar aopen 300watt almaya karar verdim...
  • quote:

quote:

arkadaş doğru söylüyor sisteminin zarar görmemesi için sağlam bir psu lazım. söylemiş olduğun psular frisby quake bunların hepsi bi yerden çıkma etiket farklı.. alayı oem ürünler. çalışrtımasına çalıştırır sistemini ancak problem yaşarsın hiç olmassa gerçek 300-350w bir psu al mesela ben FSP kullanıyorum bütçe meselisnden dolayı şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım. bilgine...

Sayın uGürkan,

'Frisby' markası altında üretim yaptıracağımız firma, 15 yılın da verdiği deneyimle titizlikle seçilmekte, üretim aşamasında yılda en az iki kere bizzat genel müdürümüz tarafından denetlenmekte, yurt dışında ve Türkiye'de gerekli testlerden geçtikten sonra kullanıcılarımızın beğenisine sunulmayı hak etmektedir. Müşterilerimizden gelen talep ve bilgiler doğrultusunda da bir sonraki siparişimizde gerekli değişiklikler yapılmakta ve bu sayede her ürünümüz bir öncekinden daha kaliteli olabilmektedir.
    Serbest piyasa koşullarında şüphesiz dilediğiniz markayı beğenip bu beğeninizi de herkesle paylaşma hakkına sahipsiniz ama başka herhangi bir marka ile aynı ürünü üretip farklı etiket bastırdığımız doğru değildir. Yalan yanlış birtakım varsayımlarda bulunmadan önce işin aslını araştırmanızı tavsiye ederim.

Saygılarımla,

Sayın Firma Yetkilisi!
    tartışmaya girmeye niyetim yok. kimse yoğurdum kara demez. bizde bu işin içindeyiz arkadaşım üç beş günlük deneyime sahip değiliz. biliyoruz sonuçta bu ürünleri...

Edit; imla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uGürkan. -- 3 Şubat 2009; 13:36:04 >

• quote:

Orjinalden alıntı: -SaW-

en az 50watt mı naptın hocam sen

oc yapıcakmış
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sonersec

benim çalıştığım yerde 2 günde bir frisby güç kaynağı yanıyor ve değiştiriyorum. hayatımda gördüğüm en sorunlu güç kaynaklarından birisi. ucuz olduğu için bizim departman alıyor ama 2 günde bir değiştiriyoruz 1 tane. ona göre düşün kararını ver. ofis sistemi bile fazla geliyor bu güç kaynağına.

Sayın sonersec,

Nerde çalıştığınızı sorabilir miyim? Madem ki, -farkında olmadan- 2 günde 1 PSU sattığımız ve bu kadar sorun(!) çıkarttığı halde bizden yine de vazgeçmeyen müşterimiz, bir de kendilerinden şahsen dinlemek isterim şikayetlerini(!).

Ortadoğu teknik üniversitesi İnşaat mühendisliği bilgi işleminde çalışıyorum. Powerları biz almıyoruz rektörlük toplu aldığı için genelde en ucuzunu alıyor ve tercihleri frisby oluyor bize sormadan alıyorlar.

• quote:

Sayın uGürkan,

Daha önce de söylediğim gibi dilediğiniz markayı tercih etmekte ve tecrübelerinizi dilediğiniz gibi paylaşmakta serbestsiniz.
    Ama, 'frisby quake bunların hepsi bi yerden çıkma etiket farklı' diyerek düşük bütçeli kullanıcılara yönelik giriş seviyesi PSU'larda Türkiye'nin en çok tercih edilen markalarından biri olan frisby hakkında bilmeden yorum yapma hakkınız olmadığını düşünüyoruz. Tekraren PSU'larımız daha önce açıkladığım titizlikte bize özel üretilmekte ve Türkiye ile Amerika pazarlarında sadece 'frisby' markası adı altında satılmaktadır.

Saygılarımla,

dilediğim gibi paylaştım ve yine paylaşmaya devam edeceğim.

quote:

Orjinalden alıntı: -SaW-

yorumlar için sağolun arkadaşlar aopen 300watt almaya karar verdim...

bir arkadaş daha yardımcı olabildiysek ne mutlu bana, bize.

• beyler bu sitede yeni forum açamadığım için buraya yazıyorum benim yazın kasmadan oynadığım oyunlar need for speed carbon,san andreas vs oyunlar şu anda yüklediğim de çok fazla kasıyor.bilgisayarda harddisk bomboş yeni format aattık.. yazdan beri değişen tek şey monitör.24'' monitör aldım acaba çok güç tükettiği için mi oyunlar kasıyor anlamadım yardım edersseniz sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ardaaltay29

beyler bu sitede yeni forum açamadığım için buraya yazıyorum benim yazın kasmadan oynadığım oyunlar need for speed carbon,san andreas vs oyunlar şu anda yüklediğim de çok fazla kasıyor.bilgisayarda harddisk bomboş yeni format aattık.. yazdan beri değişen tek şey monitör.24'' monitör aldım acaba çok güç tükettiği için mi oyunlar kasıyor anlamadım yardım edersseniz sevinirim

monitörün değişince çözünürlüğün de değişiyor...

dolayısıyla kasma normal...
  • quote:

kardeş bu kasmanın önüne nasıl geçerim bi yolu var mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ardaaltay29

quote:

kardeş bu kasmanın önüne nasıl geçerim bi yolu var mı

oyunun ayarlarından çözünürlüğü düşür ya da yeni bir ekran kartı al...
  • sayın OK_Comsis,

http://forum.donanimhaber.com/m_11490358/tm.htm
    verdiğim linkte güç kaynağı güvenilir olmayan sınıfına konmuş. neden konduğunu biliyorsanız açıklamanızı beklerim.
    çözüm bilgisayarın yaptığı testlerde bu güç kaynağıda vardı sanırım. tam hatırlamıyorum. ama testi geçebilenler arasında olmadığını çok iyi hatırlıyorum.

frisby markası bende çok olumsuz bir izlenim bıraktı. gerçekten artık kaliteli ürünler üretmeye çalıştığınızın farkındayım. bence öncelikle markayı desteklemek yerine başka bir marka ismine geçmeniz çok akıllıca olur. çünkü frisby nin itibarı oldukça kötü.

ayrıca gerçekten iyi güçkaynakları üretmeye başladıysanız sizleri test merkezlerine bekliyoruz. yapılan aşırı yükleme testlerini stabilite testlerini güvenilir bir şekilde forumda aktarmanız gerçekten çok iyi olur veya donanımhaber ekibini bu konuda desteklemeniz çok akıllıca olur.

şunu da söylemek isterim bugün bir tane frisby güçkaynağı daha değiştirdim. garantiye yollayacağız. bu güçkaynağı da bizim server odasında klimalı ortamda ups altında çalışan bir powerdı ve neden yandığını gerçekten merak ediyorum.

bugün bizim bölümbaşkan yardımcısıyla yaptığımız görüşmede artık frisby güç kaynaklarını rektörlükten getirtmeyeceğiz. açıktan ayırdığımız bütçeyle bizim bölüme aopen güç kaynakları aldırıyorum.
    saygılarımla
    Soner Seçkiner

• quote:

Orijinalden alıntı: OK_Comsis

quote:

Sayın uGürkan,

Saygılarımla,

GERCEK 300w dan fazla guc veren sertifikali 350w guc kaynaginizin modelini ogrenebilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.