Şimdi Ara

bu sisteme ekran kartı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• 7850-7870
  • GTX 660 Veya gtx 670

ram gskill yerine corsair vengeance serisini öneririm ayrıca böyle bir sisteme 1 tb hd yetmez en az 1.5 tb olmalı bana göre

anakart ve işlemci seçimi on numara
  • 7950 alabilirsin uygun olur sisteme.

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=8516

sisteminde bir tuhaflik yok gayet guzel.kasanin icinden cikan psu corsair marka mi su piyasada satilanlardan?
  • marka model olarak söyler misiniz pek anlamıyorumda parça olaylarından ?

sadece sapphire ve powercolor kartlarda black screen,sound vs. sorunlar oldugunu okudum o yüzden soğudum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

7950 alabilirsin uygun olur sisteme.

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=8516

sisteminde bir tuhaflik yok gayet guzel.kasanin icinden cikan psu corsair marka mi su piyasada satilanlardan?

psu hakkında bilgim yok. teşekkür ederim fakat sapphireden çok soğudum bir çok sorun okudum internette
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aerosol 34

GTX 660 Veya gtx 670

ram gskill yerine corsair vengeance serisini öneririm ayrıca böyle bir sisteme 1 tb hd yetmez en az 1.5 tb olmalı bana göre

anakart ve işlemci seçimi on numara

teşekkürler marka ve model belirtirseniz sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dostum zotac veya msi derim bana kalırsa % 100 zotac gtx 660 veya 670 hangisi bütçene uyuyorsa şu sisteme amd kart gitmez NVİDİA
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigmod

marka model olarak söyler misiniz pek anlamıyorumda parça olaylarından ?

sadece sapphire ve powercolor kartlarda black screen,sound vs. sorunlar oldugunu okudum o yüzden soğudum.

kulaktan duyma şeylerle hareket etme bence ben POWERCOLOR PCS+ serisini kullanyorum hiç bir sorunum yok ve kullanan arkadaşlarım danda hiç sorun duymadım görmedim sapphire bilemem

onda bunda sorun var diye gidipte aynı model karta marka parası verme (asus gibi)

ben 7870 pcs+ kullanan olarak tavsiye ederim türünün en iyi saat hızlarına sahiptir araşatır biraz
  • quote:

dostum zotac veya msi derim bana kalırsa % 100 zotac gtx 660 veya 670 hangisi bütçene uyuyorsa şu sisteme amd kart gitmez NVİDİA

teşekkür ederim yorumunuzu vatan pc linki ile desteklerseniz mutlu olurum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aglarm

quote:

marka model olarak söyler misiniz pek anlamıyorumda parça olaylarından ?

kulaktan duyma şeylerle hareket etme bence ben POWERCOLOR PCS+ serisini kullanyorum hiç bir sorunum yok ve kullanan arkadaşlarım danda hiç sorun duymadım görmedim sapphire bilemem

onda bunda sorun var diye gidipte aynı model karta marka parası verme (asus gibi)

ben 7870 pcs+ kullanan olarak tavsiye ederim türünün en iyi saat hızlarına sahiptir araşatır biraz

haklısınız zotac gtx 660 falan diyen oldu aklım karıştı ne yapsam ki bilemedim şimdi

• quote:

ZOTAC GTX 660 Tİ AMP EDİTİON
    http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/zotac-zt-60804-10p-gtx660-ti-amp-gddr5-2gb-192bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=61846

192 bit diyor sorun çıkartır mı ?
  • quote:

quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/zotac-zt-60804-10p-gtx660-ti-amp-gddr5-2gb-192bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=61846

niye sorun çıkarsın ki daha iyi işte

ayrıca bu kart standart 660 değil Tİ ve amp versiyonu yani hız aşırtılmış hali

ayrıca bu kart ile 7870'nin performans sonuçlarını kıyasla derim tam emin değilim ikisi arasındaki performans dan sonuçta bir kere alacaksın en iyisi olsun mantığıyla hareket et bana kalırsa gtx 660 ti amp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 23 Ocak 2013; 18:20:49 >

• quote:

quote:

quote:

ayrıca bu kart ile 7870'nin performans sonuçlarını kıyasla derim tam emin değilim ikisi arasındaki performans dan sonuçta bir kere alacaksın en iyisi olsun mantığıyla hareket et bana kalırsa gtx 660 ti amp

256 bit 7870 ler var aynı fiyatada o yüzden dedim performans farkı olur mu ki ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

o yüzdenden dedim ya kıyasla diye

http://shiftdelete.net/zotac-geforce-gtx-660-ti-inceleme-5_39430-s5.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 23 Ocak 2013; 18:25:14 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

o yüzdenden dedim ya kıyasla diye

internette videolarda bence bir fark yok gibi ama ne yapsam ki.

• quote:

http://shiftdelete.net/zotac-geforce-gtx-660-ti-inceleme-5_39430-s5.html

Teşekkür ederim bakıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigmod -- 23 Ocak 2013; 18:28:06 >
  • Abi bak bende dün daha yeni vatan pc ye gittim. Öncelikle sistemi yorum liim bende msı z77a gd55 yan senin anakartı alıcam. o anakartı daha öncedende araştırmıştım hem fiyat hem performans olarak 10 numara. işlemcine gelirsek fevkalade. ama ben yüksek bütçe kullanamadığım ve bunun yanı sıra almam gerekn şeyler olduğu için malesef i3 3220 ile yetineceğim. Testlerde fln hiç kuşkun olmasın tek kelime ile harika. Ramine gelirsek ramin fena değil ama ben senin yerinde olsam ki yerindeyim onu tercih etmicem. Eskiye dayanarak 1600 mhz ramlerde hep bi probleme rastladım. Kullandım mı hayır ama hep bi eleştirisel yönü var. üstelik anakartın oc ile genişletilmiş 2600 mhz ye kadar ram destekliyo ki bu da ramini performasnlı kullanamıyo olacaksın. Elimde bir sürü ram önerisi var ama sana tavsiyem ya gskıll 1333 mhz kullan. Ya da team vulcanxtreem 8(2x4) 2133 mhz al. ben bundan alıcam. ama bi öneri daha istersen corsair xms3 8(2x4) 2000 mhz al. ramini bence bu 2 sinden biriyle değiştir. fiyatta zaten fazla oynamıyor. Harddiske gelirsek ben arşiv yapıyorum ve onun için wd cavier green 2 tb 64 mb ı seçtim. üstelik 2 tane alıcam bu yüzdende fiyat çok yüksek oluyo 1 tb ile 2 tb arasındaki fiyata bak 2 tb alabilirsin. Kullanıma bağlı ama fazla yer göz çıkarmaz ;) Sen 700-800 tl lik ekran kartı istiyorsun bunun yanı sıra kullandığın parçalar az tüketmiyor ram olsun alacağın ekran kartı olsun soğutması çok iyi bir kasa ve gerçek wattı yksek bir pc seçmelisin... 600w sana gelecek vadetmez. Üstelik gerçek bi 600w bile değil. fiyatıda pahalı kasasıda hem çok şık deil hem soğutmasında iş yok. çünkü hepsine fan bile taksan anca yani. Ama bu kadar sistem yapıp kasada riske atmamalısın. Ben bunu daha önce yaşadım. Ben kendi belirlediğim kasalar var. Dilersen nları önereyim sana. Ben başka sitelerden de baktım ama vatan pc yede sorarsın. Kasayı bulamazsan başka yerdende alabilirsin. Vatan da baktığımda cooler master elite rc-371 gx lite 700w midT atx kasa vardı ben idareten bunu koydum çok kötü değil ama genede ben bundan almicam. bak hepsiburadada aerocool strikeX one adv. 750w bu kasa 300 tl. Bu psu kasa berabaer ben ayrı ayrı almayıda düşünüyorum. psusuz kasa olarak aerocool vs-3 adv. bu kasa yada dark truva bu 2 kasa güzel soğutmasıda güzel olur ki ben galiba eğer psu suz alıcam dark ı almayı düşünüyorum. psu olarak da high power element 750w bronze 80+ veya ocz modstream pro 700w bu iki powerdada hangi kartı takarsan tak asla sorun yaşamazsın. ama ocz de ayrı bi kalitedir ;) gerçek 700w o. bu kasa ve psu ları teknobiyotik inventus bu sitelerdende bulabilirsin. Başkada bir şey kalmadı. ben bunun yanında bide asus ML238H 23'' 2 ms alıcam. monitör olarak süper almayı düşünürsen tavsiye ederim :) geçelim ekran kartına ben bu kadar şey aldığımdan dolayı ekran kartına 700 lük fln bir bütçe ayırmaadım. Ama ekran kartları çok ucuzlamış bence. Mesela hd 6850 gibi bir kartın 2 sene daha oynatamıyacağı tekleyeceği oyun yok. O yüzden sana tavsiyem 700 lük bir karta gerek yok sen bu dediklerimi yükselt kalan paranada ekran kartını alırsın. Ben powercoloor amd hd7850 1gb 256 bit yada powercolor ati hd6870 1gb 256 bit bir kart almayı düşünüyorum. fiyatlarıda 400 tl ortalama. çok uygun. vatandada bu fiyata yakın kartlar var. Vallahi bu sistemi toplayınca ekran kartını fazla takmıyorum çünkü 400 lük bir kart beni havada karada uçurur bu sistemle. ama illa yüksek bişey dersen ben araştırmadım bakmadım o fiyata ama süper akrtlar var. 700w psu dan aşağı alma sakın. sana diyim :) hayırlı uğurlu olsun. Bende sistemimi burda tanıttım konu açıcaktım ama gerek yok heradle. Banada yardım edebilirseniz sevinirim. Ben sistem önerinizi almak istiyorum yorumunu yani bnm sistemin. bide bu ekran kartları baktığıma göre gayet güzel ve yeterli ama o pwercolorlardan hangisini tercih etmeliyim? bide powercolor hakkında fazla bir bilgim yok diğer firmalardada o karttan yok. Ama çok takmıyorum ekran kartınıda sistem süper bence siz ne diyosunuz? :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.