Şimdi Ara

Bu sisteme anakart önerisi :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sisteme anakart tavsiyesi önerilerinizi alabilirmiyim rica etsem ben bu anakartı beğendim fakat sorunum ekran kartı ile uyum sağlamıyor ama eminde olamıyorum. PCI-E 3.0 dan dolayı anakart bulamadım bir türlü şimdiden teşekkürler.. :)

http://www.teknobiyotik.com/donanim/anakart-mainboard/asus-crosshair-v-formula-z-amd-990fx-am3-sata3-usb3-ddr3-atx-anakart.html

Marka ; WD 3.5 1 TB CAVIAR BLACK SATA 3.0 64 MB CACHE 7200PM HARDİSK

Marka ; Corsair 400 r KASA

Marka ; AMD FX X8 8350 SOKET AM3+ 4GHZ 16 MB CACHE 32 NM İŞLEMCİ

Marka ; CORSAİR 128 GB FORCE GS SERİAL SATA 3.0 SSD ( 560MB OKUMA /535 MB YAZMA SSD

Marka ; CORSAİR 16 GB (2X8GB) VENGEANCE PRO DDR3 2400Mhz CL10 KIRMIZI SOĞUTUCULU RAM

Marka ; S-LINK SLX-533A 5.25’’ DAHİLİ KART OKUYUCU

Marka ; Sapphire Amd HD7790 OC LİTE 2GB 256 Bit GDDR5 ( Directx 11 ) PCI-E 3.0 HD3D EKRAN KARTI

• bu sistemin kullanım amacı nedir? neden öyle bir ekran kartı? neden 16gb ram ve neden 2400mhz? neden caviar black? :) en iyisi bütçeni yaz ne amaçla kullancağını yazarsan daha net yardımcı olabiliriz.

eğer elinde olan parçalar varsa onlarıda belirtirsen ona göre yardımcı olabiliriz.
  • Bütçe sorunum yok tek sorunum bu sisteme bir anakart oturtamıyorum vaktimin olmamasından ve yoğun işlerden dolayı :) Ve kullanım amacım görüntü , kayıt ve boş zamanlarda oyun için olacak :) Cavir black performan için ram ve anakartta sabit sistem olması için yani değişim yapmayacağım uzun bir süre elimde olan parça da yok hepsini birden alacağım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***_AsLaN_*** -- 26 Temmuz 2013; 19:29:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***_AsLaN_***

Bütçe sorunum yok tek sorunum bu sisteme bir anakart oturtamıyorum vaktimin olmamasından ve yoğun işlerden dolayı :) Ve kullanım amacım görüntü , kayıt ve boş zamanlarda oyun için olacak :) Cavir black performan için ram ve anakartta sabit sistem olması için yani değişim yapmayacağım uzun bir süre elimde olan parça da yok hepsini birden alacağım :)

bu sisteme bu ekran kartı olmamış 7950 falan alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: FyCum

bu sistemin kullanım amacı nedir? neden öyle bir ekran kartı? neden 16gb ram ve neden 2400mhz? neden caviar black? :) en iyisi bütçeni yaz ne amaçla kullancağını yazarsan daha net yardımcı olabiliriz.

eğer elinde olan parçalar varsa onlarıda belirtirsen ona göre yardımcı olabiliriz.

Cevap yazdım ama alıntı yaparak değil işlerden dolayı farkında değilim tekrardan dikkat çekeyim dedim yazarak kusurabakmayın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***_AsLaN_*** -- 26 Temmuz 2013; 19:52:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlicanDernek

quote:

Bütçe sorunum yok tek sorunum bu sisteme bir anakart oturtamıyorum vaktimin olmamasından ve yoğun işlerden dolayı :) Ve kullanım amacım görüntü , kayıt ve boş zamanlarda oyun için olacak :) Cavir black performan için ram ve anakartta sabit sistem olması için yani değişim yapmayacağım uzun bir süre elimde olan parça da yok hepsini birden alacağım :)

7950 de bir uyumsuzluk vardı kafama yatmayan ama hatırlayamadım şuan bunun dışında var mı aklınıza gelen bir şey ? Yada anakart önerisi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***_AsLaN_*** -- 26 Temmuz 2013; 19:52:19 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AlicanDernek

quote:

7950 de bir uyumsuzluk vardı kafama yatmayan ama hatırlayamadım şuan bunun dışında var mı aklınıza gelen bir şey ? Yada anakart önerisi..

hocam 7870 xt falan alın anakart önerim yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Psu sistem için yeterli mi?
    2 ay önce açıldı
    İşlemci Ve Anakart Önerisi
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.