Şimdi Ara

Bu sistemden anlayan var mı ? Yıllar sonra depodan çıkardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Technics SB-2845 Super Bass Loading

Yazıyor. Sizce nasıl bir ses sistemi ?

Bu sistemden anlayan var mı ? Yıllar sonra depodan çıkardım.

• Güzel bir marka muhtelemen vintage olabilir eğer bozuk değilse güzel bir amfi ile çok keyifli müzik dinlenir ayrıca gayet temizde gözüküyor kıymetini bilin derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuxeses

Güzel bir marka muhtelemen vintage olabilir eğer bozuk değilse güzel bir amfi ile çok keyifli müzik dinlenir ayrıca gayet temizde gözüküyor kıymetini bilin derim
    Pek anlamadığım için birde soruma cevap geç geldiği için sattım. Yine de çok teşekkür ederim :)
  • Düşbaz kullanıcısına yanıt
    Evet böyle bir hopa nasıl cevap gelmemiş hayret doğrusu çünkü bunların forumda hastası ve bilgili olan arkadaşlar çok neyse alan kişi zaten işi biliyormuş :) keyfini çıkarır artık :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yuxeses kullanıcısına yanıt
    Soruma cevap geç geldiği için sattım demiş ama farklı bir sitede buradan 2 dakika önce açtığı başlığa uzun ve detaylı bir şekilde cevap verilmiş ve beyefendi de teşekkür etmiş. Sataşmak için yazmıyorum ama etik bulmadım bu tavrı.
  • y-emre kullanıcısına yanıt
    Pek anlamadım

• yuxeses kullanıcısına yanıt
    y-emre linkteki yazıdan bahsediyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aeronics kullanıcısına yanıt
    Alan razı veren razı bizi ilgilendirmez boş verin yanlışta olsa karakter meselesidir kendini bağlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: y-emre

Soruma cevap geç geldiği için sattım demiş ama farklı bir sitede buradan 2 dakika önce açtığı başlığa uzun ve detaylı bir şekilde cevap verilmiş ve beyefendi de teşekkür etmiş. Sataşmak için yazmıyorum ama etik bulmadım bu tavrı.
    Evet hem bu forumda hemde o foruma konu açtım ama cevap bekledim. Önemli olan detay -> ( Her iki forumda konuyu açtıktan ve BEKLEDİKTEN sonra ki süreçte satıldı. Cevaplar gelince de çoktan satılmış oldu . Şimdi daha iyi anlayabildin mi ? Gerçi sanmıyorum :)

Not : Ayrıca satılsa dahi biri yorum yazmış olsa da Teşekkür edemez miyim ? Aradan 1 yılda geçse cevap gelse ben yine teşekkür ederim amacın ne senin ? Etil bulmamışmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşbaz -- 24 Eylül 2019; 20:32:13 >

• quote:

Alan razı veren razı bizi ilgilendirmez boş verin yanlışta olsa karakter meselesidir kendini bağlar.
    O arkadaşa şimdi cevap yazdım . Okuyup şimdi daha iyi anlayabilirsiniz karakter değerlendirmesi yapmadan önce dinlemek en mantıklısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşbaz -- 24 Eylül 2019; 20:31:19 >
  • Düşbaz kullanıcısına yanıt
    Kardeşim dediğim gibi alan razı veren razı mal sizin kiminle ne yaptığınız bizi ilgilendirmez ayrıca ben mevzuda bir sorun da görmedim mesele yok yani boş verin/verelim...

• quote:

Kardeşim dediğim gibi alan razı veren razı mal sizin kiminle ne yaptığınız bizi ilgilendirmez ayrıca ben mevzuda bir sorun da görmedim mesele yok yani boş verin/verelim...
    Beni dinlemeden etik bulmadım diyor direk ön yargı ile yaklaşıyor. Burada kimseye zararım yok benim konuyu açtım baktım cevap gelmedi sattım sonra iki forumdan da cevaplar geldi. Neyse teşekkür ederim yine de
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.