Şimdi Ara

bu sistem nekadar güç ister?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    işlemci= core 2 dou E8400
    ekran kartı =ati hd3650
    Ram=2*1gb kingston
    ana kart=asus p5Q
    güç kaynağı=(kasayla beraber geldi)350w asus
    Harddisk=samsung 320 gb
    sistem sık sık çöküyor özellikle gta 4 açarken
    güç kaynağından kaynaklanan bi sorun mudur?

dvd çekerken pc aşırı yavaşlıyo donuyo başka bi işlem yapamıyorum sorun ne dir?

bide sisteme 2gb kingston hayperx ram+ HD 4830 ekran kartı+OCZ StealthXStream 500W Güç Kaynağı eklemeyi düşünüorum bi sorun olurmu?
    alacağım ram ve ekran kartıyla kaç w harcar?
    şu an kaç w harcıyor?
    kaç w gerekli?
    hangi psu(güç kaynağı) önerirsiniz?
    cvplarınızı bekliyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: Arcatera

benim sistem şu
    işlemci= core 2 dou E8400
    ekran kartı =ati hd3650
    Ram=2*1gb kingston
    ana kart=asus p5Q
    güç kaynağı=(kasayla beraber geldi)350w asus
    Harddisk=samsung 320 gb
    sistem sık sık çöküyor özellikle gta 4 açarken
    güç kaynağından kaynaklanan bi sorun mudur?

dvd çekerken pc aşırı yavaşlıyo donuyo başka bi işlem yapamıyorum sorun ne dir?

bide sisteme 2gb kingston hayperx ram+ HD 4830 ekran kartı+OCZ StealthXStream 500W Güç Kaynağı eklemeyi düşünüorum bi sorun olurmu?
    alacağım ram ve ekran kartıyla kaç w harcar?
    şu an kaç w harcıyor?
    kaç w gerekli?
    hangi psu(güç kaynağı) önerirsiniz?
    cvplarınızı bekliyorum

Açıkcası 350W asus HD3650 ve diğer bileşenler için yeterli olurdu belki sebebi başkadır orasını tam kestiremiycem , yeni alcağınız parçalara gelince hepsi gayet iyi ve OCZ psu kesinlikle yeticektir

• Gta 4 fazla sistem gereksinimi isteyen bir oyun. O ekran kartıyla alakalı bir durum. HD4830'da üst düzey bir ekran kartı olmasa da işinizi görecektir. Yalnız dvd yazarken kapanıyorsa bilgisayar bu güç kaynağından kaynaklanan bir durum. Normalde o sisteme 350 watt Asus yeter, gerçi Asus çok iyi psu'lar üretmiyor zaten kendisi de üretmiyor sadece etiketini basıyor.
    OCZ 500 watt yenilemeyi düşündüğünüz parçalar için fazlasıyla yeterli olur. Zaten ekran kartı dışındaki parçaların güç tüketimi çok düşüktür. Yeni toplayacağınız sistem ağır yük altında bile 350 watt'dan fazla güç çekemez
  • slm konu kirliliği yaratmak istemedim bende imzamdaki sisteme hıs4830 ve hıghpower 650w moduler psu almayı düşünüyorum bu psuyu aldığımda ileride örneğin gtx285 veya 4870x2 aldığımda sistemimi kaldırırmı?
  • min. 300w gerçek psu alman gerekli..
  • quote:

Orjinalden alıntı: casper alfa force

slm konu kirliliği yaratmak istemedim bende imzamdaki sisteme hıs4830 ve hıghpower 650w moduler psu almayı düşünüyorum bu psuyu aldığımda ileride örneğin gtx285 veya 4870x2 aldığımda sistemimi kaldırırmı?

650 watt saydığınız parçalar için yetecektir. Gerçi o kadar kaliteli ekran kartları almayı düşünüyorsanız psu olarak da Enermax almanızı tavsiye ederim. High Power kötü bir marka değil kesinlikle ama şunu söyleyeyim eskiden Thermaltake kullanıyordum(kaliteli psu üreticisi olarak bilinir.) Enermax'a geçince psu nasıl olmalıymış onu anladım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cynsure

Gta 4 fazla sistem gereksinimi isteyen bir oyun. O ekran kartıyla alakalı bir durum. HD4830'da üst düzey bir ekran kartı olmasa da işinizi görecektir. Yalnız dvd yazarken kapanıyorsa bilgisayar bu güç kaynağından kaynaklanan bir durum. Normalde o sisteme 350 watt Asus yeter, gerçi Asus çok iyi psu'lar üretmiyor zaten kendisi de üretmiyor sadece etiketini basıyor.
    OCZ 500 watt yenilemeyi düşündüğünüz parçalar için fazlasıyla yeterli olur. Zaten ekran kartı dışındaki parçaların güç tüketimi çok düşüktür. Yeni toplayacağınız sistem ağır yük altında bile 350 watt'dan fazla güç çekemez

pc dvd taktığımda kapanmıyor aşırı yavaşlıyor arkadaşlar
    bide ben pcu almasam hd 4830 a yetermi 350 w asus pcu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Sistem Nasıl?
    6 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arcatera

quote:

Orjinalden alıntı: Cynsure

Gta 4 fazla sistem gereksinimi isteyen bir oyun. O ekran kartıyla alakalı bir durum. HD4830'da üst düzey bir ekran kartı olmasa da işinizi görecektir. Yalnız dvd yazarken kapanıyorsa bilgisayar bu güç kaynağından kaynaklanan bir durum. Normalde o sisteme 350 watt Asus yeter, gerçi Asus çok iyi psu'lar üretmiyor zaten kendisi de üretmiyor sadece etiketini basıyor.

pc dvd taktığımda kapanmıyor aşırı yavaşlıyor arkadaşlar
    bide ben pcu almasam hd 4830 a yetermi 350 w asus pcu?

Bunu kullanmadan bilemezsiniz. Siz ekran kartını alın sonra bir süre kullanın sorunsuz çalışırsa ne ala ama yok çalışmazsa mecbur değiştirmeniz gerekir psu'yu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.