Merhaba arkadaşlar, denemek için insider programına baktım, bir de ne göreyim en düşük donanım gereksinimlerini karşılamıyormuşum.. Kısaca sistemim: i7 8700k işlemci Gtx 1080Ti ekran kartı 16 gb 3200mhz ram Bu sistem nasıl en düşük donanım gereksinimini karşılamıyor? aydınlatacak biri var mıdır? ![]() |
Bu sistem nasıl Windows 11 Sistem Gereksinimlerini Karşılamaz? İNANILMAZ!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Şu adresten "download latest stable release"i tıklayarak programı indirip çalıştırın size neyin eksik veya kapalı olduğunu gösterecektir:
-
Hocam orada öyle yazıyor ama sizin sisteme Windows 11 deneme sürümü kurulur. Ben de i7 7700HQ var oda sözde desteklemiyor ama ben deneme sürümü kurdum.
-
MS saçmalığı takılma yeni işlemci alın diyor ms satıcılığa soyunmuş bu sene
yakında tükürdüğünü yalar az bekle
-
Daha final versiyonu çıkmadı kurmak için neden bu kadar acele ediyorsunuz ki? Hele bi çıksın o zaman duruma bakarız.
-
tpm bunu aç bios dan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fsh77 -- 29 Eylül 2021; 16:37:57 > -
Core 2 duo ya bile kuruyorum windows 11 desteklemese ne olur. Reklam bunlar sistem sattırmak için. Salla isodan kur geç. Windows 11 şuan kullanım açısından 10 dan çok daha iyi.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X