Şimdi Ara

bu sistem nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    işlemci : intel i5-2500k
    ekran kartı : asus hd6950 2 gb 256 bit DirectCU2
    ram : 2 tane geil plus 4gb 1600 mhz
    hdd : seagate barracuda 1 tb 32 mb önbellek sata 3
    cd/dvd rom : samsung 22x dvdrwiter
    PSU : Silverstone strider essential 600w 80+
    kasa : Cooler Master HAF 912-rc

arkadaşlar bu sistemi topladım. hdd ekran kartı cd rom kargoda cumartesi gunu gelcek.
    sizce nasıl battlefield 3 vb. oyunlarda iyi performans alabilirmiyim?
    bide işlemci soğutucusu ve monitor tavsiye edermisiniz?

- İşlemci soğutucusunu ne amaçla kullanacaksınız overclock mu yoksa sadece sessizlik mi?

- Bu iki parça için bütçeniz nedir?
    işlemci sogutucusu max. : 100 tl
    "...biz O’nun gövdesine tapan bir putperest değil, ölmez eserine ve mânasına bağlı bir şuuruz. O, kendi vücuduyla beraber kaybolacak fani bir milletin değil, kendi manasıyla beraber yaşayacak ebedi bir milletin yaratıcısıdır.”

• _____________________________

• Soğutucuyu sıvı soğutma alın i5i biraz zorlarsanız

Sistem 1: Asus Rampage V Extreme-Intel Xeon E5-2630v3-Asus GTX 690-G.SKILL Ripjaws4 DDR4 16 Gb 3000 Mhz@1866 Mhz -Corsair F240-WD Caviar Black 1 Tb-Corsair H100i-Corsair Obsidian 900D-Acer GD245HQ 3D-EVGA SuperNova 1600W G2(ölü)/Corsair HX1000i-Creative ZxR-Corsair K95 RGB-Razer Ouroboros/Corsair M65 Pro RGB-Audio-Technica AD2000X-2*Logitech Z5500+Edifier DA5000 Pro-Logitech G27
    Sistem 2: Asus Rampage IV Extreme-Intel 3930K-EVGA GTX 1080 F.E.-Corsair Vengeance 32 Gb 1600 Mhz -Ocz Vertex 4 256 Gb-Corsair HX850-Corsair H100i-Corsair Obsidian 800D-Asus VG278H 3D-Creative Recon3D Fatal1ty Champion-Creative Fatal1ty MKII-Corsair K95 RGB-Razer Ouroboros-Seagate Barracuda 1.5 Tb-Western Digital Green Point 2 Tb*2-Western Diital Green Point 4 Tb
    Sistem 3: Asus G750JH-Logitech MX Master-Asus Xonar U7 Echelon
  • soylediğiniz monitor iyimiş.
    bide oyunlar hakkında dusunceleriniz nedir?battlefield 3 te kac fps olur?
    Sistem nasıl sizce?
    geçen yıl açıldı
    Bu sistem sizce nasıl
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Battlefield 3te kaç fps olacağına battlefield 3 karar verir desek doğru olur

Muhtemelen en kötü high- ultra arası oynatacaktır.
  • Su soğutmaya hiç bulaşma eğer alacaksan Corsair H50 yada H80 al bulabilirsen ama gerek yok 300 TL civarında bence 12 cm lik fanlı bir soğutucu al tak gitsin monitörde samsung 2230H ler güzel ben almıştım 350 Tl civarındaydı ama şimdik 500'e yaklaşmış malum dolar yüksek bu aralar
    Msı B250 Gamınq m3//i5 7600//C.m 212x Evo//8x 2400 Corsair ddr4//Asus qtx 970x2 Strıx//Corsair 240 gb ssd 550/530//1 Trb Western B. 64 mb//Thermaltake 875 w//C.m 942 HafX//Logitech g502 mouse//Logitech g633 7.1 kulaklık//Logitech g103 klavye//Asus pb287q
  • evet müşavirin gosterdiklerini almayı dusunuyorum ozellikle monitörü baya beğendim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: beckship

bide benim ramler le işlemci arasında bi uyumsuzluk olurmu?(su low voltage olayı)

güncel
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.