Şimdi Ara

BU SİSTEM İLE HANGİ OYUNLARI OYNAYABİLİRİM?(Bugün Alıyorum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar iyi geceler , aşağıdaki sistemle GTA4'ü , Bad Company 2'yi , PES10'u , COD4'ü vs. hangi seviyede oynayabilirim?Birde grafik programlarındaki (Photoshop vs.) performansı nasıl olur?Sistemin eksik parçaları 4670 ve 1 GB ram , onları yarın alacağım , İzmir/Çankaya'da tavsiye ettiğiniz 2.el parça satan yer var mı?

Intel Pentuim D 805 2.66*2

Anakartım P4M800 - M7

Ekran kartı HD4670

Ram 2 GB DDR 400 mhz

HDD : 160 GB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eyvallah -- 17 Temmuz 2010; 14:25:08 >

• Ram hızı çok düşük gibi.. Benim 2000 den kalma bilgisayarımın ram hızları 400 dü..

Sistem tavsiyeleri bölümüne bütçeni yazarsan çok güzel sistem topluyorlar..

Diğer oyunları bilmiyorum ama gta4 ü en düşük ayarda hafif kasmalarla oynarsın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BehzatÇ. -- 17 Temmuz 2010; 1:35:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: quickly001

Ram hızı çok düşük gibi.. Benim 2000 den kalma bilgisayarımın ram hızları 400 dü..

Sistem tavsiyeleri bölümüne bütçeni yazarsan çok güzel sistem topluyorlar..

Şuanlık bütçem 200-250 lira civarı o yüzden 2.el bu 2 parçayı alacağım.Seneye sağlam bir bütçeyle iyi bir bilgisayar toplamayı düşünüyorum.Ama şuan için bu 2 parçayı almam lazım. 1 sene dediğim oyunları orta seviyede akıcı oynayabilirsem çok iyi olur.

Bu arada anakartım sadece DDR rami desteklediği , DDR ramlerin de en yüksek hızı 400mhz olduğu için bir nevi zorunluluktan alıyorum o rami.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eyvallah -- 17 Temmuz 2010; 1:36:56 >

• up
  • İşlemcide sıkıntı yok..

Ekran kartı için benchmark sonuçlarına bakarsan hangi oyun kaç fps veriyo görebilirsin

Ramin bellekde sıkıntı yok da, mhz harbi düşük
  • Ram'ler en azından 667 olsaymış keşke. değiştirme imkanı varsa aldığın yerden değiştir 10-15 lira fark eder en fazla.
  • O yazdığın oyunlardan sadece Cod4 oynatır bu alet
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anakartım sadece DDR rami desteklediği için en fazla 400 mhz oluyor arkadaşlar.

Benchmark'lara baktım , ekran kartı AGP olarak en iyi 2. kart , ancak diğer bileşenler benchmark grafiklerinde farklı.

Bu arada kart Pci-e değil AGP'dir.
  • Son olarak up'lıyorum arkadaşlar , oyunları 1024X768 17" lik monitörde oynayacağım , bu sisteme sahip kimse yok mu forumda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

Son olarak up'lıyorum arkadaşlar , oyunları 1024X768 17" lik monitörde oynayacağım , bu sisteme sahip kimse yok mu forumda?

1024x768 ile oynayamazsın.Bak arkadaşım dediğim gibi belirttiğin alet sadece Cod 4 oyununu kaldırır.Onuda 800x600 ile oynayabilirsin
  • o kadar dandik sistem görmedim kardeş, alma biriktir paranı seneye toplayınca daha iyi bişey yapmış olursun, dedikleri gibi anca counter, belki cod 2 oynarsın
  • benim 3 sene önce aldığım sistem.. Ekran kartı haric.. daha yüksek almalısın bence.. mali sıkıntı yoksa tabii.. ;)
  • Sistemin çoğu zaten bende.Sadece yarın 4670 ve 1 GB DDR ram alacağım.Geri kalanlar 4 sene önce topladığım sistemdi.Bütçem olmadığından amacım en azından şuanki oyunları Clayns'in dediği gibi medium'a yakın oynamak.4670 59W harcıyor.Düşük yani...Senin dediğin 3850 olmalı , 110W harciyor sanırım.

Şuanki FX5500'le zaten COD 2'yi gayet akıcı bir şekilde oynayabiliyorum.

Zaten oynayacağım oyunlar belli.

FM10 , GTA4 , COD4 , PES10

Diğerlerinden vazgeçtim.

Ancak cidden kararsızlığa düştüm.

Gerçekten en az medium , mediuma yakın şekilde , görüntü kötü ancak akıcı bir şekilde oynayabileceksem ort. 150 lirayı kart ve rame vereceğim.
  • Boşuna para harcama hiç gerek yok, ben 2 sene önce anakartım AGP destekliyor diye deliriyordum, o zamanlar bile piyasada tek tük AGP kart kalmıştı ve AGP almak aptallık diyorlardı, 150 lira az para değil, ddr400 de ram alacağım diyorsun şaka gibi, tamamen para saçmış olursun.
  • bu sistem rüyasında oynatmaz gta 4
  • quote:

Arkadaşlar iyi geceler , aşağıdaki sistemle GTA4'ü , Bad Company 2'yi , PES10'u , COD4'ü vs. hangi seviyede oynayabilirim?Birde grafik programlarındaki (Photoshop vs.) performansı nasıl olur?Sistemin eksik parçaları 4670 ve 1 GB ram , onları yarın alacağım , İzmir/Çankaya'da tavsiye ettiğiniz 2.el parça satan yer var mı?

Intel Pentuim D 805 2.66*2

Anakartım P4M800 - M7

Ekran kartı HD4670

Ram 2 GB DDR 400 mhz

HDD : 160 GB

o 200tl yi harcama, 2 ay erken al seneye alacagın bılgısayarı..
  • Hadi yav

Madem dediğim oyunları oynatamıyor vazgeçmekten başka çarem yok.Teşekkürler yorumlarınız için iyi geceler...

Edit : Valla çok kararsız kaldım arkadaşlar. Sadece dediğim oyunları oynayacağım. Mediumdan düşük dediğin elbette çok birşey beklemiyorum. PES08'i en düşük ayarlarda oynuyorum , görüntü ateriden beter ama oyun gayet akıcı hiç kasmıyor , takılmıyor.Yani oyunlar akıcı olacaksa çok fazla görüntüye öenm veren biri değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eyvallah -- 17 Temmuz 2010; 4:26:18 >
  • dostum agpli ve ddr destekli bir sisteme yatırım ölü yatırımdan öte degildir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Click271

dostum agpli ve ddr destekli bir sisteme yatırım ölü yatırımdan öte degildir

Elimde dediğim gibi 200 TL civarı bir miktar var.Gelecek seneye kadar bu parayı elimde tutamam yani ya yarın gidip dediğim 2 parçayı alacağım ya da sene içinde sinemaya yemeye içmeye vs. gidecek bu para.

4670'i ve rami alırken ilerde şu kadar paraya satarım diye almıyorum , sadece dediğim oyunları bana 1 sene boyunca düşük ayarlarda akıcı bir şekilde oynatmasını istiyorum.Başka bir amacım yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: ReoxTR

quote:

Son olarak up'lıyorum arkadaşlar , oyunları 1024X768 17" lik monitörde oynayacağım , bu sisteme sahip kimse yok mu forumda?

1024x768 ile oynayamazsın.Bak arkadaşım dediğim gibi belirttiğin alet sadece Cod 4 oyununu kaldırır.Onuda 800x600 ile oynayabilirsin

Dalgamı Geçiyorsun

C2D 1.87*2
    256 mb ekran kartı
    1 gb ram le codmw2 ve pes10 çok rahat oynuyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.