Şimdi Ara

Bu sistem için hangi ekran kartı..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    970A-G43 AMD 970+SB950 AM3+ DDR3 2133MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart

AMD
    FX X6 6300 Soket AM3+ 3,5GHz 14MB Cache 32nm İşlemci

GSKILL
    4GB Ripjaws DDR3 1600MHz CL9 1.5V Tek Modül Ram

SAPPHIRE
    R9 270X TOXIC GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı 646 TL

Bellek Hızı 6000Mhz
    Bellek Arayüzü 256 Bit
    Çekirdek Hızı 1100MHz

MSI
    R9 270X Gaming 2G BF4 GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı 580 TL

Bellek Hızı 5600MHz
    Bellek Arayüzü 256 Bit
    Çekirdek Hızı 1030 Mhz

EVET ARKADAŞLAR SİZCE HANGİ EKRAN KARTINI SEÇMELİYİM. SAPPHİRE İN DEĞERLERİ CİDDEN ÇOK İYİ VE 3 FAN VAR ÜZERİNDE.. FİYATIDA 646 TL.. MSI DA İSE DEĞERLER YUKARDA GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ VE FİYATIDA 580 TL..SORMAK İSTEDİĞİM ŞEY ARADAKİ 66 TL YE DEĞERMİ SAPPHİRE..SİZCE ARADAKİ BU DEĞER OYUNLARA NASIL YANSIR TAHMİNEN ARADAKİ FPS FARKI KAÇ OLUR LÜTFEN SALLAMASYON DEĞERLER SÖYLEMEYELİM. VE SAPPHİRE DEKİ BU DEĞERLERİ DİREK EKRAN KARTINI TAKIPMI ELDE EDİYORUZ YOKSA OC İLEMİ ELDE EDİYORUZ.. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR :)

• +1
  • Öncelikle eğer iki karttan birini istiyorsan kesinlikle msı al

ama benim sana tavsiyem hiç r9 a bulaşma güzel bir gtx 660 ti ya da gtx 760 al
  • notdoppler N kullanıcısına yanıt
    Hocam ben fps sorusunu sormuştum aradaki farkı ama nedenlerini hiç açıklamamışsın :)
  • +1
  • Kesinlikte Sapphire tercih etmelisin aradaki farka değecektir. Aralarında performans olarak pek fazla fark yok.
  • By_KeReMM kullanıcısına yanıt
    Hocam peki sapphire de yazan değerlere ulaşmak için oc mu yapmak gerekiyor yoksa stok olarakmı o değerleri veriyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thenough

Hocam peki sapphire de yazan değerlere ulaşmak için oc mu yapmak gerekiyor yoksa stok olarakmı o değerleri veriyor

Stok olarak o değeri veriyor.
    Eyvallah hocam. tahmini olarak msi dan kaç fps daha fazla verir
  • quote:

Eyvallah hocam. tahmini olarak msi dan kaç fps daha fazla verir

Performans olarak pek fark edeceğini düşünmüyorum 3-5 fps daha fazla alır büyük ihtimal.

Referans kart ile msi arasında 2 fps var.

Bu sistem için hangi ekran kartı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_KeReMM -- 7 Ocak 2014; 19:24:59 >

• 5 fps verse yeter.. :) Sağolasın hocam yorumların için...Bu arada arkadaş 660 ti önermiş onun hakkında ne düşünüyorsun arada çok büyük bi fiyat farkı var 660 ti daha ucuz.. performans olarak nasıldır sapphire e göreundefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thenough -- 7 Ocak 2014; 19:29:21 >
  • quote:

5 fps verse yeter.. :) Sağolasın hocam yorumların için...Bu arada arkadaş 660 ti önermiş onun hakkında ne düşünüyorsun arada çok büyük bi fiyat farkı var 660 ti daha ucuz.. performans olarak nasıldır sapphire e göreundefined

270x in karşılığı 660 ti olamaz. Performans açısından büyük bir fark var.
    gtx 760 veya 660 ti al demiş.. ikiside aynı kulvarda değil ama hangi mantıkla demiş onu merak ettim arasında fiyat farkıda 250 tl felan.. peki msı gtx 760 ile sapphire r 9270x durumu nasıldır. oyun testlerinde başa baş gidiyolar oyun içerisinde bi o öne geçiyo bi o.. ama onlar referans tasarım olduğu için pek emin olamadım. Bu durum için ne diyebilirsin :)
  • quote:

gtx 760 veya 660 ti al demiş.. ikiside aynı kulvarda değil ama hangi mantıkla demiş onu merak ettim arasında fiyat farkıda 250 tl felan.. peki msı gtx 760 ile sapphire r 9270x durumu nasıldır. oyun testlerinde başa baş gidiyolar oyun içerisinde bi o öne geçiyo bi o.. ama onlar referans tasarım olduğu için pek emin olamadım. Bu durum için ne diyebilirsin :)

gtx 760 270x ten daha iyi bir karttır sanıyorum bu kartın karşısında bu karttan az daha yüksek performans veren 280x var.
    Hocam ben şöyle düşündüm..Referans tasarımlarda aralarında fps farkı çok yok bazen arada 760 4 fps fazla veriyor. ama sapphire ın tasarladığı model referanstan çok daha iyi bi model. msı 760 a baktığımızda ise msı ın standart frozr soğutması kullanılmış ve değerlerde ortalama düzeyde.. yani diyorumki sapphire bu modelle gtx 760 peformansını yakalamışmıdır...
  • quote:

Hocam ben şöyle düşündüm..Referans tasarımlarda aralarında fps farkı çok yok bazen arada 760 4 fps fazla veriyor. ama sapphire ın tasarladığı model referanstan çok daha iyi bi model. msı 760 a baktığımızda ise msı ın standart frozr soğutması kullanılmış ve değerlerde ortalama düzeyde.. yani diyorumki sapphire bu modelle gtx 760 peformansını yakalamışmıdır...

sanmıyorum.
    Peki hocam sağolasın yardımların için :)
  • quote:

Peki hocam sağolasın yardımların için :)

Önemli değil hocam keşke elimden daha fazlası gelseydi.
    Sanırım msı gtx 760 alcam :)
  • quote:

Sanırım msı gtx 760 alcam :)

Fiyat farkı biraz fazla gibi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.