Şimdi Ara

bu sistem hiç ama hiç olmadı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
2
Favori
1.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fen ve sosyal eklenmemeliydi.ekleniyorsa ygs degismemeliydi. katsayılar kalktı. adam din yapıyor matematikle eşit puan alıyor. sosyale zamanım kalmıyor benim.kalsada yapamıyorum çünkü BILGI soruyorlar. ne hikmetse matematik ise tamamen mantık üzerine kurulmuş herkesin yapması gerekli diye. en aptal insan bile 5-10 soru işaretleyebiliyor. Türkçe sosyal yapan adam mat ve fende isaretliyor. sayisalcilara haksızlık oluyor. eskiden 1 mat neredeyse 4 sosyale eşitti MF ci için. şimdi hepsi aynı puan. hiç olmadı bu. çok büyük haksızlık soz konusu. sakalı şerif ile problem sorusu eşit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iceposeidon -- 26 Mart 2018; 13:45:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sosyal en 5 dk da bitiypr bilgide nadir soruyorlar sayısalcular yapsın diye

• TEMEL YETERLİLİK olarak yeterliliği ölçen bir sınav için bu kadar tartışmaya gerek duyulmamalı, dediğin gibi puanlar birleşti. Burda ağlandıkça ösym '' hadi sistemi böyle yapalım din ayrı fen ayrı katsayı bazında olsun '' demiyor. çalışmanıza bakın
  • Ulan sınav geldi hala sistemi eleştiriyorsunuz çüş be.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iceposeidon İ kullanıcısına yanıt
    Ben miyim lan bencil? Burda kendi kendine ağlayınca adamlar 'yazık ya çok kırmışız çocuğu baksana forumda ağlamış yapayalnız' deyip sistemi mi değişriecekler
    Ayrıca asıl bencil olan sensin. Sosyal yapamadığın için mat=sosyal olması gücüne gidiyor. ve bu duruma haksızlık diyosun. kime göre haksızlık neye göre Haksızlık? Bana göre süper oldu, sözeli çok iyi bir sayısalcıyım. 3 dk da çözülecek mat sorusuna ayıracağım vakitle 4 sosyal sorusu çözebilicem

• iceposeidon İ kullanıcısına yanıt
    Sen mi kurtaracan len bu memleketi

• Haddini bildir ona reis gerekirse iki mermi sıkalım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sosyalde bilgi soruyorlardan sonrasını okumadım.

• Sayisalda sosyalle matin etkisinin ayni olmasi normal bir şey değil ben itiraz etmiyorum zaten bunu degistiremeyiz ama senin işine yarıyor diye buna doğru deme adil olan matematik fenin daha fazla etki etmesi

• Ben buna doğru demedim zaten, öyle bişey mi yazdım?. Sadece kime göre neye göre bencillik dedim.

• adamlarıın amacı ilk sınavda sadece türkçe ve matematikten sorumlu tutup temel derslerdeki basarıyı olçmekti daha sonra coğrafyacıların sınsı planlarıyla sosyal ve fen eklendi. kimse de soru sayısı azsa 60 turkce 60 matematik soralım o zaman demedi. ellerine yüzlerine bulastırdılar seneye yine değişirdi ama bu senenin puanı seneyede geçerli olacağı için 2 sene sonra değişecek sistem yine.
  • Eski sistemde de sayısalcılar şanslıydı matematik fen bilmeyen yapamıyordu ama sosyali herkes az da olsa yapiyordu

• oglum haftalarca, aylarca o kadar agladınız salın artık. sistemi düzeltmenin ve degistirmenin tek yolu delip icinden geçmek , basit bi ogrenci olarak senin aglamanı kimse UMURSAMAZ. zeki adam hızlı işlem yapan adam degil, duruma uyum saglayıp mantıklı hareket eden adamdır madem din = problem git 2 gün din kas bitir dini ? cok mu zor ? yavaşım diyosun git bölüm denemesi yardır. aglıycagına çözüm üret, cunku çözüm üretmezsen agustosta da aglıycaksın.
  • Ne konuşuyoun sen ya?Sözelci adam 60 soruluk mat fenden en fazla 10 tane işaretler.Sayısalcı adam mat fenini yapar türkçesinide yapar e b ırakta sosyale zaman kalmasın ki en az 3 5 soru baktıgın an işaretlenecek soru.Bir defa mat ve fenin soruları sosyalden daha uzun bunuda o küçük kafana sok
  • Aferin ilk oturum için yiyin birbirinizi. O kadar AYT bilgilerinizin %90'ını ikinci oturumda kullanmadığınızı gördükten sonra gelip burada hepiniz ağlayacaksınız boşa çalıştık diye. Bu sistem tabi ki olmadı güya stresimizi azaltacaklardı şimdi hem emek mağduru hem de hangi konudan ne kadar nerden gelecek diye daha stresli olduk.
  • _THANOS_ _ kullanıcısına yanıt
    "O kadar AYT bilgilerinizin %90'ını ikinci oturumda kullanmadığınızı gördükten sonra" bu ne demek ?
  • Keske elimizde olsa da biz de baskasinin yaptigi gibi tek bir sozle sistem degistirebilsek ve her bakimdan daha kaliteli ve mantikli olan eski ygs-lysyi getirebilsek...

Ama olmuyor iste o gucumuz yok maalesef.Yapabilecegimiz tek sey şu kotu sistemde bile hedefledigimiz yerlere ulasabilmek.Calismaktan baska care yok.

• Yalnız sosyal ile fen eşit. Mat kat sayısı bunlardan daha yüksek biraz araştırma yapmanı tavsiye ederim

• sistem güzel

tek kötü tarafı azalan katsayılar ve 2. oturumda fen ve geonun az soru sayısı

koskoca lys fiziği 14 soru için bitirmek koyuyor açıkçası bana
  • Angry Man kullanıcısına yanıt
    tam tersi sosyal ve fen az biraz daha değerli mat ve trden
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.