Bildirim
Bu sistem GTA 5 te kaç fps verir

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bu çöpü iyi itelemişler sizde gta 5 açar ama low da 25 fps alırsın
1200 tl ye xbox one s ve gta 5 alırdın -
geçmiş olsun -
Mhuaha sağlam kazık yemişsin o kartın Windows 10 desteği bile yok mhujsjsfg
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
çok eski parçalar sıfır nasıl oluyor şaşırdım doğrusu ve çok fps bekleme 1545tl verebilseydin bundan çok daha iyi sistem toplayabilirdin emin ol
g4560(280)+gt1030(350)+anakart(220)+8gb ram(275)+kasa ve psu(200)+1tb hdd(220)=1545tl
daha ucuzda çıkabilir bakmadım fiyatlara aklımda kalan yuvarlak hesap rakamlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overclockmanyagı -- 19 Haziran 2017; 18:36:12 > -
Vatan bile bu kadar kazıklayamıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2012 için idare eder bi sistem anakart ve psu modelin nedir belki işlemci ve ekran kartı upgrade ile bi nebze olsun iyileştirirsin.
-
Bide sıfır parçalar yazmış eskiciden filan mı aldın hadi diyelim pcden anlamıyorsun sor bari ama sormaz bayılır millet kaziklanmaya satanin suçu yok
Ekran kartini degistirecegim o zaman adama
bence sen onu komple ver paranı al üstte yazdığımı topla işlemcide dandik -
kimden aldın bu sistemi ? bu sisteme 1200 lira verilirmi be güzel kardeşim insan almadan önce konu açar -
Buralara danışsaydın keşke hiçbir zaman bilgisayarcılara güvenme tanıdık olsa bile güvenme
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
iyi kazıklmışlar. gta v bilmem de mario açar -
Bu sistemle gta 5 i unut yazık olmuş iade etme şansın varsa hemen et ve kendine bi ps4 alıp güncel oyunları kaç fps de oynarım acaba demeden keyfini çıkar
5 sene önce sistemim nasıl diye konu açsan o zaman bile pek olumlu şeyler duymazdın. Geri verebiliyorsan ver, 4560'lı sistem toplayalım. Ya da PS4 Pro al ikinci el. Hatta para biriktir One X'i bekle 500 dolara 4K oyun oyna.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F355 Challenge -- 19 Haziran 2017; 22:18:24 >
720p'de high-normal karışık oynarsın, texture quality normal kalır, iş görür. Aldıktan sonra sorduğun gibi almadan önce sorsaydın çok daha iyi olurdu. En fazla 500-600 lira vereceğine iki katını vermişsin, sadece o yazdığın parçalara göre durum bu. Geri verebiliyorsan ver, eline ölü sistem bırakmış.
Daha almadim adama parasini verdim ekran kartini rx550 ile degistiricem o zaman olurmu
Sadece paradini vermistim rx550 ile degistim şimdi daha iyioldu
Sadece paradini vermistim rx550 ile degistim şimdi daha iyioldu
Hocam direk para idadesini iste
Git ikinci el 900 e xbox one s al
90 tl yede gta 5 65 tl ye ea üyelgi senden iyis yok
Bide battlefield 1 ve gold alırson bitti kafan raat takılırsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- gürcistan media markt
- cpu fan error
- sinerji güvenilir mi
- i3-12100f alınır mı
- mini itx kasa
- rtx 4060 ne zaman çıktı
- nvidia rtx
- rx 8000 serisi
- mx550 ekran kartı
- ekran kartı resetleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X