Şimdi Ara

Bu Sistem'e ne dersiniz Yeterlimi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar çok yönlü bir pc kullanıcısıyım oyun,film,net,grafik,tasarım vs vs kendim bişeyler çıkardım ancak uyum sorunu olurmu olmazmı yada sistem nasıl olur hız performans nasıl olur bi yorumlarsanız cok sevıncem.sizin yorumlarınız dahılınde 2 gun ıcerısınde pc yı toplucam.şimdiden tskler.

AMD AMD PHENOM II X6 1090T (3.2GHz) 9MB AM3 BLACK ED.

POWERCOLOR 1GB,ATI HD 4890,GDDR5,PCI-Ex,256Bit PWR-HD4890-1GB

ASUS M4A89GTD PRO/USB3 AMD 890GX, AM3, AM2+ AMD PhenomII/Phenom FX / X4 /X3/X2, 4DDR3-1866(OC) DUAL, 2*PCI-EX16 2.0, USB 3.0, SATA6, 5200MT/s HT 3.0

FEEL FEEL HURRICANE 0408SL-BB ATX KASA SİYAH 500W (kasayıda yazmamın sebebi sistem sogutmasıyla ilgili ve powerini degistirip 700 luk takmayı dusunuyorum ama yeterli diyorsanız degiştirmem)

SAMSUNG 1 TB SAMSUNG 7200 SATA2 32MB

HI-LEVEL 4 GB DDR3 1600 MHz KIT(2X2GB) (HI-LEVEL) X2=8GB olcak.

• Oyun için 4890 almayın artık. eğer bütçeniz yetiyorsa gtx460 tavsiye ederim. Kasayı değiştirin derim alsanız bile psu yu mutlaka değiştirin. 500w yeter ama o kasanın psuları kötüdür. Sağlam 80+ bir psu alın. Ramler çok fazla hangi amaçla yazdınız bilmiyorum ama kullanılmayan ramin performansa katkısı olmaz.
  • çok tsk ederım hocam.ramleri kullancam kesınlıkle.windows 7 tanıyor ramlerı ki ilerde 16 ya cıkartmayı dahı dusunuyorum.simdilik 8 olcak.ve kasayı da fan sayısından dolayı alıyorum.yanda kı 25 cm lık fan ısınma sorununu kısmen halleder dıye dusunuyorum.ama psu baska arkadaslarda onerdı degıstırmemı onu kesın degıstırcem.ancak gtx460 acaba amd ile grafık calısırken sorun cıkartmazmı sızce?hanı pc zorlanınca nvidia uyumsuzlugu olusmazmı hocam?
  • oyun yönlüde kullanılacaksa bu kasa daha performanslı bir ekran kartı koymanızı tavsiyederim arkadaşında söylediğini gtx 460 gibi onun haricinde kasayı deiştirin yada o kasa başka bir psu takın minumum 500W ve 80+ gibi ramleride daha iyi bir markadan seçin bütçeniz el veriyorsa
  • feel hakkında bugüne kadar epey kötü yorumlar yazıldı malzemesi kötü sallanıyor vs vs diye ve hiç feele bulaşmadım şekline bakıp kasaya aldanmayın büyük fanlar her zaman iyi sonuçlar vermiyebiliyor
    kasa ve psu için bakınız :

http://www.hizlial.com/bilgisayar/bilgisayar-bilesenleri/dark-evo-750watt-5-kirmizi-led-fanli-full-siyah-seffaf-yan-panelli-atx-dkchevoap750-oyuncu-kasasi_30.011.9352.0023.htm

http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-detay_33268_THERMALTAKE_Element_T__VK97021N2Z___700_Watt__e-Sata__USB__Ses__Siyah.html

2side testlerde güzel sonuçlar veren kasalar açıklamarını okuyup psuların değerlerinede bakabilirsiniz içiniz rahat şekilde kullanılacak ürünler
    ekran kartına gelince şu an msi yada gigabyte gtx460 oc versiyonları kullanılası güzel kartlar ilerde 1 tane daha alıp slı şeklinde verimli kullanabilirsiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    30k ya bu sistem iyi mi?
    8 ay önce açıldı
    Bu sistem sizce nasıl
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • öneriler için cok tskler.sımdı kasa power ve ekran kartlarını ıncelıcem sızın soyledıklerınız dogrultusunda tekrar tsk ederım

http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=32571
  • evet aynen bu kasada karar kıldım zaten sizden oncede bı arkadas aynı kasayı onermıs onu arastırdım ıncelemelerıne baktım hakkatten 10 numara kasa.vıdeo ıncelemesı bulamadım.ve 750 olarak degılde 600w satan bı sıte buldum uygun fıyata satıyro 2 gun ıcınde hallolcak ıns.tskler tekrardan
    CM HAF 922/ Aopen 750W/ MSI Z87-G43 GAMING /Intel I5 4670K / Noctua NH-U12P SE 2 /GSKILL RIPJAW 16 GB 1600 mhz/ MSİ GTX 980 Tİ /Asus VG278 27'' 120hz/ Razer Naga/ Razer Lycosa/ Razer Moray/ Logitech Cordless Rumpepad Logitech F710/ Creative Xi-Fi Gamer/ Creative I-Trigue L3800/
  • sizlerde biliyorsunuzki sistemde ilk değişmesi gerekenlerin başını ekran kartı çekiyor o yüzden arkadaşa 750w psu güzel bir kasa önerdim ilerde 2. ekran kartını takınca psu değiştirmek zorunda kalmasın diye
    DARK Evo 750W High Power Absolute 80Plus Bronze Güç Kaynaklı, 5 Kırmızı LED Fanlı, Full Siyah, Şeffaf Yan Panelli ATX Oyuncu Kasası
    veya
    AKASA ZEN 600W Çift 12cm Fanlı Kasa (Siyah)
    daha ucuz olarakta bunu alabilirsin bu sistem için en düşüğü bu

Orijinalden alıntı: mckhan

sizlerde biliyorsunuzki sistemde ilk değişmesi gerekenlerin başını ekran kartı çekiyor o yüzden arkadaşa 750w psu güzel bir kasa önerdim ilerde 2. ekran kartını takınca psu değiştirmek zorunda kalmasın diye

önerdiğin kasayı şimdi gördüm bende aynısını yazmışım kusura bakma
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.