Şimdi Ara

BU SINAVI KÖRLER BİLE YAPARDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ulan kekolar kimi kandırıyonuz yok puanlar düşer yok zordu vs diye. Sınava girdim turkce 35 dk sürdü matematik zaten 2 3 soru harici 8.sınıf kalitesinde. Fen den tmler bilr 30 üstü yapardı.
    hadi gidin baska yerde ağlayın seneye girseniz de yapamıcaksınız zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben yazıyorum siz adam yerine koyup cevap atmayın. Bişey sanacak kendini mazallah.

• ananda öyle diyod.. töğbe estağfurullah
  • Troll alarmı

• termometre sorusunu yapamayanlar var sen ne anlatıyon zaaaaaaaaaaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: SecretandWhisper

Ben yazıyorum siz adam yerine koyup cevap atmayın. Bişey sanacak kendini mazallah.

nolur yaz üzülürüm bak.
    ulan bu sınavı yurt dışında biri görse rezil oluruz. Boyle basit bi sınav görmedim.

• Bi si..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kör denmez, görme engelli denir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sometingiswongg

termometre sorusunu yapamayanlar var sen ne anlatıyon zaaaaaaaaaaaa

Zuahahahah o soruyu çözmek için harcadığım zaman 1.4 saniye soruya gülerken giden zaman 3 dakika

• captain orta kapı kullanıcısına yanıt
    Trollsun ama yine de yazıyorum. Sınav sonucunuda bekleriz
  • Onun bunun çocuğu sen kendine bak körler bile yapar ne demek haysiyet şeref yoksunu onlara ne demeye çalışıyosun iyi ki bir iyi geçti sınavın adam san sen kendini sınava kolay diyebilirsin ama bunu görme engelliler üzerinden yapmana asla izin vermem haberin olsun adam gibi başlık at yoksa cidden kötü olur

• Andac21 A kullanıcısına yanıt
    bu sınavı körler bile yapardı
  • sometingiswongg S kullanıcısına yanıt
    Allah a havale ediyorum sizi küfür de etmicem aferin size adam sanın kendinizi

• Haklisin hocam korler bile yapardi baksana beynin yok 500 yapmissin diger konunda.

• Kör ne lan beyinsiz. Engelli denir hiç mi oğrenemedin geçmiş konuşuyorsun beyinsiz. Bunu bilmeyen adam sınavda çok şey yapsada hayatta bi bok olmaz ondan.

• Görme engelli arkadaşlar da girdi sınava onların bizden eksiği ne kardeşim? Senden ahlaklı oldukları kesin ee Allah bir yerden alır başka bir yere verir

• görme engelli bireylere neden hakaret ediyorsun onlar bile ne demek hiçbir söz değilde bu beni çok sinir etti kendini adam mı zannediyosun sen daha ağır konuşacaktımda yeter bu kadar daha fazlası değmez sana..
  • allah aşkına bu sözlerini unutma ... eğer adamsan sınav açıklanınca sonucunun ss ni at .görelim bi madem basitti sen ne yapmışsın ... haksızmıyım bu kadar basitse 140 net falan yapmış olman lazım ... ki bence yapamadın
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain orta kapı

Ulan kekolar kimi kandırıyonuz yok puanlar düşer yok zordu vs diye. Sınava girdim turkce 35 dk sürdü matematik zaten 2 3 soru harici 8.sınıf kalitesinde. Fen den tmler bilr 30 üstü yapardı.
    hadi gidin baska yerde ağlayın seneye girseniz de yapamıcaksınız zaten

adam ağır troll beyler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.