Ekranın tam görüntüsünü alıp yayınlarsan daha iyi yardımcı olabiliriz. Ctrl+alt+delete e basıp çalışan tüm işlemlerin de görüntüsünü alabilirsen iyi olur. Bu bir ad-ware, spyware veya virüs olabilir. Yıldız şeklinde olsa korsan windows uyarısı diyecektim ama..
usb disk'e benziyor sanki attım
quote:
Orjinalden alıntı: Soviet_union
usb disk'e benziyor sanki attım
evet bencede
zararsız sa elleme dursun bak ben 40 gündür deep freezeyle yaşıyorum silemiyorumda ve bilgisayara da hiç bişey yükleyemiyorum 80 gb var ama 1gb hafıza kartına kaldım bugün arkadaş baktıda demosunu yüklemişin yani 20 gün sonra program kendini silecek ve çok üzgünüm keşke hiç gitmese
format at
hijak ı yükle orda kontrol et büyük ihtimal kanca gibi bişey daha önce yüklediğin bir şeyden kalmış olabilir hijak te kontrol ederken daha önce yüklediğin ve kaldırdığın programların ismine bak yanlış silme dikkat başka bir şeyde silebilirisin satırları tek tek kontrol et çok yabancı birşey görürsen başındaki kutucuğa tıkla aşağıdanda fixed sanıyorum çözer...... kolay gelsin
Birincisi söylemek istediğim birşey var. Hijackthis sanıldığı gibi virüs falan temizleyen birşey değil. Sadece sizin msconfig de göremediğiniz fakat sistem açılışında tray da başlayan programları görüp deaktif etmenizi sağlayan bir program. Sanki virüs veya warm larıda siliyormuş gibi anlatmanız veya masaüstünde duran birşeyi engelleyeceğini söylemeniz yanlış bilgi vermektir.
Ayrıca üzerinde mouse la durduğunuzda bilgi yazısı falan çıkmıyor mu? Veya üzerinde yazı, marka, model gibi şeyler yazmıyor mu. Böyle neydüğü belirsiz bir resimle buradan kimsenin yardım edebileceğini sanmıyorum. En azından ekran resmi koyarsanız belki daha fazla yardımcı olur. SS almadan önce mouse la üzerinde durup bilgi satırının çıkmasından sonra resmi çekerseniz daha iyi olur.
senini pc nanay demek o.
şaka şaka. tam ekran görüntüsünü atarsan yardımcı olabilirim. bide ctrl +alt +f4 yap işlemlere bak tanımadıklarını kapat. hiçbirini tanımıyosan oranın da ekran görüntüsünü at buraya.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme