Şimdi Ara

bu sıcaklıklar normal mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kasanın içi 2.5 Veya 3 yıldır açılmamıştır heralde.

kutu gibi bi yerde duruyor resmini çEkerim sonra.

resmi çektiğimde bilgisayarı açalı 20 dk falan oluyordu.

sistem boşta.

• ekran kartının fanı dönmüyor heralde kardeşim yada thermal macun uçmuş :)
  • ekran kartın bıraz sıcak .. diğerlerinde sıkıntı yok ..ekran kartı ıcınde farklı programlardanda degerlere bakın .. programlar arası ölçüm farklı olabiliyor ..
  • kasanın arkasına baktım sadece güç kaynağının fanı dönüyor heralde.

ekran kartını bir bilgisayarcıya götüreyim o zaman macunuda uçmuş olabilir pek bilmiyorum ama kasanın içinin temiz olmadığı belli.
  • hepsi gayet iyi zaten yaz ayındayız havalarda sıcak . bence kasanın 2 kapağını da aç . daha iyi oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: pansahin

hepsi gayet iyi zaten yaz ayındayız havalarda sıcak . bence kasanın 2 kapağını da aç . daha iyi oluyor

hocam zaten kasa kapalı bir kutuda bugün resmini atıyım foruma bide eskiden bilmediğim için kapatıyordum kutunun kapağını bi açıyorum cayır cayır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hannibal222

quote:

hepsi gayet iyi zaten yaz ayındayız havalarda sıcak . bence kasanın 2 kapağını da aç . daha iyi oluyor

hocam zaten kasa kapalı bir kutuda bugün resmini atıyım foruma bide eskiden bilmediğim için kapatıyordum kutunun kapağını bi açıyorum cayır cayır

ayiyetten fan da takabilirsin ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oda sıcaklığı normal mi???
    geçen yıl açıldı
    bu durum normal mi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

ayiyetten fan da takabilirsin ?

düşünüyorum fan takmayı hele bi kasanın içini açıp temizliyimde daha sonra zaten işlemciye overlock yapmayı düşündüm videoda 4 ghz e yükselten adam var intel core 2 duo e7400 2.80 ghz ben 3.2 en fazla 3.5 ghz yapmayı düşünüyorum biraz ekran kartınada ufak ayarlar yaparsam nvida ge force 9500 gt 2 gb 800 mhz ram var 1 gb da üstüne eklerim veya 2 güzel olur heralde yeniyim bu işlerde bilgisayar yetmeyince bazı oyunlara böyle şeyleri araştırdım.

•  bu sıcaklıklar normal mi ?

fan hızını arttırsammı boştayken 60-70 derecelerde ekran kartı

sorun olurmu fan hızını arttırsam kaça çıkarayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hannibal222 -- 11 Temmuz 2012; 19:16:43 >
  • Ekran kartında biraz problem var gibi... İşlemci normal.
  • benim ekran kartıda boş da 46-47 lerde takılıyor bir problem olmaz sanırım
  • boşda 60 70 derece yük altında 90 nın ustune çıkar .. fan hızını arttır ama senin arttırdıgın kadar etki göremessin .. ayrıca gürültüsü bir süre sonra kulak tırmalar..

siz sistemin stabilitesını öngörülerle yapmayın .. sisteminizde yaptıgınız değişiklikleri test ederek kontrol edin .. ekran kartını işlemciyi teste alın ve sonuclar size neyi ne kadar yapmanız gerektıgınız gosterecekdır ..forumda test konuları ve test programları hakkında bilgiler mevcuttur ..
  • fanı çalışmıyor sanırsam oyunda 90 derece oldu 2saat pes oynayınca ama şöyle diyim kapalı bir kutuda kutunun kapağını bi açtım ev ısındı o derece.

fan hızını arttırıyorum 1 derece dahi değişme yok.
  • macunu yok kardeş ayrıca ekran kartı sistem boştayken işlemciden daha soğuk olması lazım bana göre :) seninki tam tersi bi sıkıntı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasdas033

macunu yok kardeş ayrıca ekran kartı sistem boştayken işlemciden daha soğuk olması lazım bana göre :) seninki tam tersi bi sıkıntı var.

bilmiyorum yarın bir içini açıcam bakalım bana fan dönmüyor gibi geldi.
  • CPU normal fakat GPU 70 C çok fazla oyunda 110 C ulaşıp bilgisayar kapanacaktır. Bu yüzden fan bakımı yaptırın..
  • macunu yok kardeş ayrıca ekran kartı sistem boştayken 50 nin altında gezmesi lazım düşürene kadar uğraş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasdas033

macunu yok kardeş ayrıca ekran kartı sistem boştayken 50 nin altında gezmesi lazım düşürene kadar uğraş.

2 Dk oyun oynayamaz sistem hemen kapanır..
  • bulunduğu ortam kötü bu yüzden ordan çıkardım 61 falan şimdi ama akşam hava serin oldu bide yarın içini açacam hallederim sanırım.
  • quote:

bulunduğu ortam kötü bu yüzden ordan çıkardım 61 falan şimdi ama akşam hava serin oldu bide yarın içini açacam hallederim sanırım.

Tozlanmıştır temizleyin düzelecektir..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.