Şimdi Ara

bu sezon ilk defa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu sezon ilk defa bir maçı bu kadar heyecan ve istekle bekliyorum . bunun sebebi kanıyla canıyla terinin son damlasına kadar savaşan emre .
    TEŞEKKÜRLER KAPTAN , SENİN SAYENDE TEKRAR HEYECANI YAŞIYORUZ

bu sezon ilk defa

•  bu sezon ilk defa

• Bugün kazanırsak bambaşka bir hava, bambaşka düşünceler oluşacak. Stad akşam harika olacak. Futbolcular da bunun karşılığını vermeli. Bugün sezonun kalan kısmı için milat sayılacak. Artık ayaklanmamız lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fraulein

Bugün kazanırsak bambaşka bir hava, bambaşka düşünceler oluşacak. Stad akşam harika olacak. Futbolcular da bunun karşılığını vermeli. Bugün sezonun kalan kısmı için milat sayılacak. Artık ayaklanmamız lazım

onu bunu bilmem aga ,ama bugün cidden çok heyecanla bekliyorum bu maçı . ne bjk maçı ne ts maçı nede gs maçı nede avrupa maçlarında bugünkü kadar heyecanla ve istekle beklememiştim . bunun tek sebebi BÜYÜK KAPTAN .....
  • LAY LAY LAY Sivasspor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KAPTANA Bİ TEZAHÜRAT FİLAN YAPSAK YAV BU İŞTEN ANLAYANLAR VE YAPABİLENLER Bİ EL ATSIN BAKEM
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

KAPTANA Bİ TEZAHÜRAT FİLAN YAPSAK YAV BU İŞTEN ANLAYANLAR VE YAPABİLENLER Bİ EL ATSIN BAKEM

Al, LAY LAY LAY Sivasspor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ilk ss
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

KAPTANA Bİ TEZAHÜRAT FİLAN YAPSAK YAV BU İŞTEN ANLAYANLAR VE YAPABİLENLER Bİ EL ATSIN BAKEM

• quote:

quote:

SEVİYORUUUUUUUUUUUUUUUUUZZZZZZZZZ KAPTANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIMMMMM

• Bu akşam ki maç ligin en kritik maçı.Ya taraftar ile takım tekrar bütünleşecek,ya da ipler iyice kopacak.Sonu hayırlı olur inşallah
  • quote:

Bugün kazanırsak bambaşka bir hava, bambaşka düşünceler oluşacak. Stad akşam harika olacak. Futbolcular da bunun karşılığını vermeli. Bugün sezonun kalan kısmı için milat sayılacak. Artık ayaklanmamız lazım

cem garipoğlu, sabri sarıoğlu , ....... emre belezoğlu
  • Bu aksam kazanalim sampiyonuz diyorum

• Bugün şampiyonluğun meşalesini yakıyoruz inşallah.
  • uzun zamandır mac izlmeye bile gitmiyordum ama bu maç çok farklı olacak transferlerle ve yeni bir ivme kazanacak şampiyonluğa inanacak taraftar isabet transferler diye buna derler herkesi birlik beraberliğe çektiler.

bu maç kazanılırsa 3 puan fark kalıyor. ve şamp inancı artacak geriden gelerek şampiyonluklarımıza benziyor aynen bu hava
  • Bu sene hiçbir maça gitmeme,izlememe kararı almıştım ama olmuyor lan dayanamıyorum artık.Emre'de geldi zaten.Bu gece izleyeceğim maçı.

Artık yapacak bir şey yok.Sene sonuna kadar bir bütün olup,o kupaları kaldıracağız!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.