Şimdi Ara

BU SEnEDE KUPAYI ALAMAZSAK DAHA DA KATILMAYALIM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
82
Cevap
0
Favori
2.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En büyük rakiplerin elendi bjk , gs , ts.Artık kupayı alamazsak daha da katılmayalım mümkünse.Daha me olsum istiyoruz anlamıyorum.BU kadar şans 30 semede 1-2 defa gelir herhalde.

İmşallah futbolcular sırf bu kupa içim saldırır bu seme.Alalım şu lamet kupayı artık kurtulalım

• aziz başkan dikkat çekmesin diye bu sefer türkiye kupasona çalışıp ligi sallamış galiba..

tabi rakip taraftarların söyleyeceği şey budur..
  • Boluspor sizide eleyecek.
  • Hacı okeye 4. bekliyoruz çabuk gelin fazla oyalanmayın oralarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuexSeeL

Hacı okeye 4. bekliyoruz çabuk gelin fazla oyalanmayın oralarda.

hacı bu sefer affınıza sığınarak gelmeyelim.Lütfen anlayışla karşılayın bizi

• bemde arkadaşa katılıyorum.
    bu seme alamazsak bir daha katılmayalım.
    somuçta en büyük rakiplerimiz elemdi.
    büyük bir şams.
    lamet kupayı imşallah alırız.
    imşallah futbolcular iyi oymar.

(m harfi bozuk kusura bakmayım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

quote:

Valla bilmem taşları dizdik, çayları söyledik.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Tamamdır Fenerbahçenin eleyebileceği takımlar elendi :) Kalanlar zaten FB nin yenemedikleri :)
  • geriye hangi takımlar kaldı şimdi
  • quote:

quote:

quote:

Valla bilmem taşları dizdik, çayları söyledik.

Söz vermeyelim de yine aklımızda bulunsun. 30 senedir bizi çağırıyorsunuz okeye ama kendiniz gelmiyorsunuz ama ayıp oluyo

• insanlık dramına dönüştü artık şu kupayı alın sizde kurtulun bizde kurtulalım
  • Bursa diyorum.
  • quote:

En büyük rakiplerin elendi bjk , gs , ts.Artık kupayı alamazsak daha da katılmayalım mümkünse.Daha me olsum istiyoruz anlamıyorum.BU kadar şans 30 semede 1-2 defa gelir herhalde.

İmşallah futbolcular sırf bu kupa içim saldırır bu seme.Alalım şu lamet kupayı artık kurtulalım

Klavyede n tuşu yok mu hoca ? Niye hep ''m'' bastın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: St.Rendroy

quote:

En büyük rakiplerin elendi bjk , gs , ts.Artık kupayı alamazsak daha da katılmayalım mümkünse.Daha me olsum istiyoruz anlamıyorum.BU kadar şans 30 semede 1-2 defa gelir herhalde.

Klavyede n tuşu yok mu hoca ? Niye hep ''m'' bastın ?

is yerindeyim hocam baskasinin laptopla giriyorum bazen basiyor bazen basmiyor tus cunupmudur nedir

• Bu sene kupanın süprizlere açık olacağı belliydi tek maç olmasından dolayı, artık tarafsız sahada ve tek maç olarak oynanacak geri kalan turlar, çeyrek yarı ve final.Haliyle enteresan şeyler olabilir kupada.Fenerbahçe tabiki en güçlü adayı ama maçların tarafsız sahada oynanacak olması mutlaka diğer takımları da hırslandırıyordur bursa,sivas,eskişehir zorlayacaktır feneri.

Çeyrek final kuraları nezaman bilen var mı ?
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: thanatos13

insanlık dramına dönüştü artık şu kupayı alın sizde kurtulun bizde kurtulalım

• Buarada fenerbahçe ilk 2 de bitireceğini varsayarak söylüyorum fener dışında bu kupayı alan yada fenerle final oynayıp elenen kim olursa avrupa ligine giden 1. takım olacak yani daha az eleme oynayacak.ligi 3. ve 4. bitiren takımlardan daha avantajlı olacak.Bu yüzden özellikle finale kalmak için büyük kapışma olur.
  • Bu sene kupayı alamazsak değil alırsak dalga geçecekler
  • cidden alında biraz dalga geçelim
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.