Şimdi Ara

BU SENE TYTYE GİRİP SENEYE AYTYE GİRMEK(KIRIK OBP)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi benim hedefi bilen biliyor, tutturabilmem için hamda 1k olmam lazım ama o da her yiğidin harcı değil. obp kırık.
    Bu sene girdikten sonra 2020'deki TYT için acaba ham puan veya sıralama mı, yoksa kırık obp ile aldığım yerleştirme puanı/sıralaması mı baz alınacak?
    Ham puan veya sıralama baz alınıyorsa TYT ağırlıklı çalışmayı düşünüyorum. Bilenler varsa yardımcı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• +

• Dostum bu kuralın akıbeti bu sene için bile belli değilken iki seneye ne olur bilinmez. Ona bel bağlamak pek mantıklı değil.

• bence en geç şubatta belli olur 2020 için ne olacağı. ayt için zamanım kalır diye düşünüyorum benim aleyhime bir durum olursa

• Ham baz alınıyor olsa bile böyle bir riske girmek saçma bence. TYT puanının geçerliliği kalkacağı konusunda iddialar var. Hadi bu sene kalkmadı seneye kalkarsa ne olacak?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • AreStillRed kullanıcısına yanıt
    hocam zaten obpm kırık ne riski. kırık obp ile itü uçağı tutturmam için 1000. olmak bile yetmiyor hamda. ayrıca kalkacak olsa haziranı mı bekleyecekler açıklamak için en geç şubatta belli olur

• +

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Asıl demek istediğim seneye de kalkabilir bu durum bu sefer bu sene yaptığınız tyt puanı boşa gidecek. Ama her türlü itü uçak için 2 yılı göze almışsınız anladığım kadarıyla. Kalksa bile zararınız olucağını sanmam seneye de full ayt gidip tyt sadece deneme çözersiniz. Konudaki sorunuz için de ösym yi arayın bence en doğrusunu onlar söyleyecektir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • AreStillRed kullanıcısına yanıt
    sağolun hocam, ünide ösym il kordinatörlüğü var oraya sorayım pazartesi yardımcı olurlar herhalde

• +

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • seneye sistem değişirse ne yapacan?
  • almanyalidoktor kullanıcısına yanıt
    hocam klavuz şubatta açıklanır. değiştirme imkanları yok. seneye geçerli değil derlerse de şubattan itibaren ayt kasarım. hedefim çok yüksek kırıkla çok zor her türlü 2 seneyi göze aldım ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marsu 3.16 -- 14 Ekim 2018; 13:52:59 >
  • +

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BAŞLIYORUZ
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.