Şimdi Ara

Bu sene takımdan gitmesini istedikleriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
1.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sabri
    Serkan
    Servet
    Gökhan
    Emre(kiralık)
    Sercan
    Yiğit(kiralık)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yiğitin uzun zamandır iyi bir antreman ve kondisyon çalışmasına tabii tutulduğu söyleniyor. sivas maçında sahada olacak. görmek lazım. emreyi kiralamak ise pek mantıklı gelmiyor. ilk 11'de değilde sonradan oyuna alınırsa çok yararlı oluyor. geri kalana aynen katılıyorum. yalnız bunlar yedek oyuncularımız. bunlarıda yollarsak kadro derinliği sağlayabilecek oyuncular şart olacak. yani bir oyuncu sakatlandığında ya da cezalı duruma düştüğünde takım ortada kalmamalı. bakalım iyiye gidiyoruz. uefa dan olumsuz kararlar gelmezde avrupaya gidersek zorunlu olan transferlerde yapılır.
  • Sabri artık başka takımda oynamaz diye düşünüyorum jübileyi yapacaktır. Ha seneye şl için daha iyi futbolcular aldığımızda yedeklerde daha kuvvetli olacağı için forma şansı çok çok az olur ama sanırım gitmez.
  • Servet defansa alternatif kalsın bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: aaksu

Yiğitin uzun zamandır iyi bir antreman ve kondisyon çalışmasına tabii tutulduğu söyleniyor. sivas maçında sahada olacak. görmek lazım. emreyi kiralamak ise pek mantıklı gelmiyor. ilk 11'de değilde sonradan oyuna alınırsa çok yararlı oluyor. geri kalana aynen katılıyorum. yalnız bunlar yedek oyuncularımız. bunlarıda yollarsak kadro derinliği sağlayabilecek oyuncular şart olacak. yani bir oyuncu sakatlandığında ya da cezalı duruma düştüğünde takım ortada kalmamalı. bakalım iyiye gidiyoruz. uefa dan olumsuz kararlar gelmezde avrupaya gidersek zorunlu olan transferlerde yapılır.

Emre biraz düşüşte gibi. Fiziğide pek ıyi değil. Yiğit'i de pek izleme şansımız olmadı haklısın.
  • Servet,Sercan(kiralık),Çağlar(takas yoluyla yollansın),Serkan'ı da İBB'ye verelim Necati için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mizuhara

Servet,Sercan(kiralık),Çağlar(takas yoluyla yollansın),Serkan'ı da İBB'ye verelim Necati için

+1905 buna sonuna kadar katılıyorum. sabriyide her ne kadar çok sevsemde artık forma şansı bulması mucize gibi(umarım mucizeyi yaşamak zorunda kalmayız )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • baros satılıp, yerine genç, umut vaadeden birini almamız lazım. baros baros diye barosun turşusunu mu kuracaz?
  • Sercan Manchester alacak diye Milleti kandıranlar bugün ne diyecek acaba?Sercan Rus takımlarına satılabilirse satılmalı.En uygun şekilde kurtulmalı bu Futbolcu dehasından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eternal soul

baros satılıp, yerine genç, umut vaadeden birini almamız lazım. baros baros diye barosun turşusunu mu kuracaz?

Böyle seyler deme dostum üstüne cullanirlar sen adamin driblingini görmedinmi, muhtesem direge cakisini görmedinmi mac 2-0 giderken Barosun ruhunun maci 2-2 yaptigini görmedinmi ayip ediyorsun. Heykelini dikelim ne yollamasi.
  • Servet Gökhan Sercan Yekta Riera
  • Yekta mı Ben Aykut'un gitmemesi taraftarıyım Taffarel'le birlikte bu yaşında çok iyi bir değişim gösterdi İnter maçı ve diğer maçlarda çok iyi performans ortaya koydu ben Fatih Terim olsam 2.kaleci olarak Aykut'u kullanırım ama vardır bir bildiği Terim'in.Ufuk da kötü değil tabii ki
  • Yukardaki listede ismi gecen bazi oyuncularin sözlesmesi devam ediyorsa bunlari hem yollamak hemde yerine adam almak büyük maliyet getiriyor.
    Gökhan zan icin bildigim sözlesme 2 sene uzatilmisti ama Servet bu sene bitiyor olmali. Yigit 2 3 milyona yakin maliyeti oldu üstelikte 4 5 sene Gsdan alicagi parayada bakarsak gidermi zor is kiralik olayinda bile bazen klupler oyuncularin o takimdan alicagi parayi tamamlamak zorunda kaliyor.
    Bana göre Ufuktan kaleci falan olmaz Aykutta hic bir zaman üst düzey bir kaleci olucak potansiyel yok 2 side satilma imkanlari varsa satilmali.
    Gerci Emre colak kiralik yollansin diye konusulan bir ortamda zaten olmak ve yorum yapmak bile aci verici adamin kac tane asisti, golu yaptigi pres falan var. Cocuk zaten tek sol acik yada bazen sag acik oynatilmiyorki cogu zaman orta sahayada basmasi isteniyor aslinda gercekten ciddiye alinip burada futbol falan konusulmaz Emre Colagin ilk yaridaki Fb maciyla basliyan ve son Fb maciyla devam eden performansini bilmeden konusan kisilere kiralik verilsin diyenler varsa her sey bos gercekten. O cocuk 17 maclik bir dönemde en az 12 13 macta asiri performansi var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mizuhara

Servet,Sercan(kiralık),Çağlar(takas yoluyla yollansın),Serkan'ı da İBB'ye verelim Necati için

He yollayak Çağlar'ı da Hakan sakatlandığında bek neyin kalmasın
  • Seneye bi de colin kazim gelecek onun akibeti ne olacak acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Servet,Serkan,Riera.
  • Servet Gökhan Aydın Serkan Kurtuluş garanti gitmeli.. Şöyle Sow gibi bi forvet 2 tane stoper 2 de kanat alırsak süper takım oluruz..

Sabrinin gideceğini düşünmüyorum ayrıca. Sabri'yi başka takımda düşünemiyorum
  • Servet, Serkan, Riera, Aydın. Emre ve Yiğit kiralık verilebilir.

Aydın'ı kimse yazmamış 1-2 maç ile kanaat değiştirmek saçma olur.
  • Çağlar,Yiğit,Emre,Yekta bu isimler kalmalı bence,

Baroş da kalmalı bence ayrıyetten Rierra'nın gitmemesini çok istiyorum,o adamı Liverpool'den beri severim ama bizde pek etkili olamadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mancukya

quote:

Orijinalden alıntı: eternal soul

baros satılıp, yerine genç, umut vaadeden birini almamız lazım. baros baros diye barosun turşusunu mu kuracaz?

Böyle seyler deme dostum üstüne cullanirlar sen adamin driblingini görmedinmi, muhtesem direge cakisini görmedinmi mac 2-0 giderken Barosun ruhunun maci 2-2 yaptigini görmedinmi ayip ediyorsun. Heykelini dikelim ne yollamasi.

Varsa alternatif buyrun söyleyin, oturduğumuz yerden o gitsin bu gitsin demek kolay.
    Dribling felan diyip laf koymak çok daha kolay.

Baros tan iyi bir forvet kimleri düşünüyorsunuz mesela? Umut vaadeden?
    Yoksa geleceğin Hakan Şükürü olan Mehmet Batdal mı?
    He birde forvet transferine ne kadar bütçe ayırmalıyız? Transfer konusunda, futbol konusunda, mali açıdanda en iyisini siz biliyorsunuz fikirlerinizi almak isteriz.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.