Şimdi Ara

BU SENE ŞAMPİYON KİM OLUR.. NE DERSİNİZ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aylardır hasretini çektiğimiz futbol ateşi yeniden başlıyor. Süper Lig 05.08.2005 cuma günü saat 20.00 de son şampiyon Fenerbahçe'nin deplasmanda Gençlerbirliği'yle oynayacağı maçla başlıyor.
    Takımlarımız teni transferlerle daha da güçlendiler ve yaptıkları hazırlık maçları ile yeni sezona ne kadar hazır olduklarının da sinyallerini verdiler..
    Herkesin kafasında bir soru var ''kim şampiyon olur?''..Sizce bu senenin en güçlü şampiyonluk adayı kim..

• BENCE BU SENE MODA YİNE SARI LACİVERT......

Fenerli olduğum için değil.Galatasarayın hali ortada,trabzon u da anlatmaya gerek yok.Beşiktaşa gelince gerçekten çok güzel bi kadro kurdular.Fakat bu sene için bi şey yapabilceklerini zannetmiyoum.Sadece geçen seneye oranla daha iyi bir sezon başlangıcı yaparlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtc_0912 -- 1 Ağustos 2005, 13:10:15 >
  • ben"ligler bi başlasın en azından ilk yarı oynansın o zaman belli eder kendini"diyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

ben"ligler bi başlasın en azından ilk yarı oynansın o zaman belli eder kendini"diyorum...

haklısın dostum ama bence GALATASARAY
  • TURKIYE----------------> FENERBAHÇE

INGILTERE-------------> ARSENAL

ISPANYA---------------> BARCELONA

ITALYA-----------------> MILAN

ALMANYA--------------> BAYERN MUNICH

FRANSA----------------> LYON
  • Bu sene şampiyon Trabzonspor, ikinci kim?
  • amabargo koyduk lige yaw bi kaç sene daha bizim sorasını düşünürüz
    ŞaMPiYoN FENERBAHÇE
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tercih yapsak mı ki bu sene?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beşiktaş ile Fenerbahce arasında gecer.
    Fenerbahce 6.haftada karışmazsa şampiyonlar ligini garantiler
    (Seneye 2 takım katılacak değil mi?)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHBeşiktaş -- 1 Ağustos 2005, 17:57:44 >
  • ligin ilk yarısı bittiğinde şampiyon takımı saplayabiliriz...
    ancak şimdiden tahmin edilcek olursa..fenerbahçe ile trabzon gene ilk 2 yi alır...
    fenerbahçe kadrosuyla hiç kuşkusuz favori...
  • Rüzgarı arkasına alan Fener avantajlı.
    Önceden bişey söylemek zor ama Fener son haftaya kadar potada olucak.
    Trabzon için iyi şeyler düşünemiyorum. Ligde çok zorlancaklar.
    Galatasaray bi hava yakalarsa iyi olur yoksa ilk yarı bitmeden uefaya için maçlara çıkabilir.
    Beşiktaşın performansı tamamen Rıza Çalımbaya bağlı diyorum.
    Rızanın sınırları Beşiktaşın oynunu belirler ama onların durumuda zor.

Fenerin en önemli avantajı orta sahası en güçlü takım olması.

Orta sahası güçlü olan ligdeki şansı çok daha yüksek.
  • Bırakın arkadaşlar yok şampiyon kim olur ikinci kim olur önemli olan takımlarımızı avrupada göstermek türkiyede istersen 50 defa şampiyon ol seni avrupada kimse tanımaz.Bizim için önemli olan avrupadır ki bizde dünya sıralamalarında üst yerlerde olalım aynı Galatasaray gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: solid?

Bırakın arkadaşlar yok şampiyon kim olur ikinci kim olur önemli olan takımlarımızı avrupada göstermek türkiyede istersen 50 defa şampiyon ol seni avrupada kimse tanımaz.Bizim için önemli olan avrupadır ki bizde dünya sıralamalarında üst yerlerde olalım aynı Galatasaray gibi

Ben bu sene GS'dan UEFA kupasını ve super kupayı bir daha beir daha bekliyorum..

Lig FB ile TS arasında gececek daha önceki 2 sezon gibi..Bence BJK 3. olacak sezonu Rıza'sız bitirecek , GS 4. olacak..
  • fenerbahçe olmasında kim olursa olsun her sene her sene şampiyonluk kutlamaktan bıktım...
  • Ne çabuk bıktınız bee yeni başlamıştık....
  • şampiyon beşiktaş olacak rıza hoca beşiktaşı kesin şampiyon yapacak. Geçen sene geldigi haftadan sonra o çökmüş takımla şampiyon oldu.
  • kardeş böyle soru sorulurmu belli değilmi
    F E N E R B A H Ç E
  • Gerçekten seni kınıyorum tabikide:
    F E N E R B A H Ç E
  • quote:

Orjinalden alıntı: cK1907

Gerçekten seni kınıyorum tabikide:
    F E N E R B A H Ç E
    bende seni kınıyorum ÇAYKUR RİZE VARKEN fener dediğin için
    bence bu sene şampiyon beşiktaş ama rizede ii yerlerde ocakson hafta yine maçları vermezse
  • quote:

şampiyon beşiktaş olacak rıza hoca beşiktaşı kesin şampiyon yapacak. Geçen sene geldigi haftadan sonra o çökmüş takımla şampiyon oldu.

budur
  • quote:

Orjinalden alıntı: onersener

şampiyon beşiktaş olacak rıza hoca beşiktaşı kesin şampiyon yapacak. Geçen sene geldigi haftadan sonra o çökmüş takımla şampiyon oldu.

olmadı...
    Trabzonspor Rıza'lı BJK'dan daha cok puan topladı..Rıza bu sene sonunu BJK teknik direktörü olarak bitirebilsin yeter bence...

Altay maçı öncesi , bu maça hazırlık maçı gibi bakmıyorum , kendimizi çok ciddi test edeceğiz dedi..Maçtan sonra , bu sadece bir hazırlık maçıoydı benim kafamdaki 11 bundan tamamaen farklı falan dedi..Bİr çelikşki bir tezat...

Şimdi tüm samimiyetimizle konuşalım..BJK'lı arkadaşlar haksızsam , haksızsın dedinler..

Bu adam teknik direktör oldugu zaman , BJK çok tan yarıştan kopmuştu..Kimse bu adamdan gecen sene için şampiyonluk beklemiyordu..Yapması gereken tek şey , önümüzdeki sene için plannyapmaktı...Eksiklerini belirleyecekti , nerede eksiği varsa oraya transfer isteyecekti..Her transfer için 3 de yedek aday belirleyecekti...BJK haziran ayında transferini tamamlamış , çalışmalarına eksiksiz başlamış olacaktı...

Peki öyle mi oldu...Ailton transfer edildi , adam daha istanbula gelmedi(bugün gelecekmiş) Kleberson alınırsa super transfer ama yönetim bu adamı almak için "kombinelerin satılmadıgı" gercegini mi görmeliydi..

Bence BJK'da teknik kadro ve yönetim paralel çalışmıyo..Ve bu sorun sezon içerisinde BJK'ın başını ağrıtır..Açıkça söyliim ben BJK'ın bu yönetmiyile (özellikle Y.DEMİRÖREN ve K:OTAY varken) şampiyon olacagını hiç zannetmiyoeum..Bu bu sene içinde gecerli , bundna sonraki seneler içinde..NE zaman ki bahsettiğim adamlar BJK'dan giderler işte o zaman BJK şampiyonluk için söz sahibi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldboi -- 3 Ağustos 2005, 11:41:56 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.