Şimdi Ara

Bu Sene Liselilere Af Varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• liselerde af genelde temmuz agustos ayında çıkyor.
  • Yokmuşmuş
  • zayıfları getirin yıl sonu yaklaşınca af yokmu oldu
  • Kendim için sormuyorum.
  • gene kalıcaklar yazık yaw
  • her sene yok diyolar ama 3 senedir yırtıyorum bu gidişle mezun olcam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tercih yapsak mı ki bu sene?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • af vardır umarım devamsızlık sorun olacak başa yoksa
  • Valla kesin bir dille olmucagını belirtmişler bu sefer olmucak gibi.Zaten gecen senede olmadı.
  • af çıkmazsa ben de sınıfta kalırım devamsızlıktan
  • benim için hava hoş ilk dönem not ortalaması 4.10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cedric King -- 25 Nisan 2007; 20:06:10 >
  • af nedir afedersiniz?
  • lise son sınıflar bu sene kalsada problem olmicak geçecekler
    Liseler 4 yıl oldu biliyosunuz.BU sene liseyi 3 yıl okuyanlar ve süper liseler öss ye gircek seneye hiçbir lise son öss ye giremicek ANcak 2 yıllık olanlar tekrar deneyenler girebilcek öss ye
    Anlayacağınız okul yönetimi lise sonları seneye bırakmicak lise sonlar çok rahat bu yüzden
    Lise 1-2 bilemem ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gürcan34 -- 25 Nisan 2007; 20:22:10 >

• Benim devamsızlık 20 gün oldu ya inş. idare ederler tam sınırdayım
  • Yukarı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Du4L!Ty

lise son sınıflar bu sene kalsada problem olmicak geçecekler
    Liseler 4 yıl oldu biliyosunuz.BU sene liseyi 3 yıl okuyanlar ve süper liseler öss ye gircek seneye hiçbir lise son öss ye giremicek ANcak 2 yıllık olanlar tekrar deneyenler girebilcek öss ye
    Anlayacağınız okul yönetimi lise sonları seneye bırakmicak lise sonlar çok rahat bu yüzden
    Lise 1-2 bilemem ama

hocam lise sonum ben. eminmisin kalma gibi bir olayın olmayacağına? 21 gün devamsızlığım var. babam gitti konuşmaya, rapor yoksa büyük ihtimalle kalır dediler??

bana göre de senin dediğin durum olmalı. lise sonlar kalırsa seneye onları hangi sınıfa koyacaklar ki? olamaz böyle birşey. ama hala endişeliyim ben. hiç zayıf dersim de yok sorumluluğum da yok ama devamsızlık 21 gün. Allah kahretsin bu eve gelen devamsızlık kağıtlarının. onlara uyarak ayarlamaya çalıştım devamsızlığımı ama ta 20 gün önce postaya vermiş okul kağıdı, 20 gün sonra bana geliyor ve ben de devamsızlığımın düşük olduğunu görüp sevinip devamsızlık yapıyorum. adaletmi bu ya

• arkadaşlar bende anadolu teknik lisesi okuyorum hazırlık lise 1 lise 2 lise 3 ve şuan kendi isteğimle proje yılı olarak tabir edilen lise 4 12. sınıfı okuyorum.
    10. sınıftan matematik sorumluluğum var eğer bu sene hiçbir zayıfım olmassa bu çıkabilecek olan af benide etkilerde direk mezun olabilirmiyim.
    cevap alabilirsem çok iyi olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: XErTuX

arkadaşlar bende anadolu teknik lisesi okuyorum hazırlık lise 1 lise 2 lise 3 ve şuan kendi isteğimle proje yılı olarak tabir edilen lise 4 12. sınıfı okuyorum.
    10. sınıftan matematik sorumluluğum var eğer bu sene hiçbir zayıfım olmassa bu çıkabilecek olan af benide etkilerde direk mezun olabilirmiyim.
    cevap alabilirsem çok iyi olur.

evet en fazla 2 veya 3 sorumlu olduğun ders siliniyor diye biliyorum af çıkınca. sende de tek sorumlu ders olduğu için silinecek ve mezun olacaksın.

ah bir af çıksa da garantiye alsak diken üstündeyim bende. gerçi sorun yok pek benim açımdan, seneye zaten dersaneye gideceğim öss hazırlık için, bu sene mezun olsam da öss yi kazanamayacaktım. seneye hem açık öğretim hem de dersane yaparım ikisi bir arada hem açıktan bitirir hem öss ye girerim. zaman kaybı olmayacak en azından.

• quote:

Orjinalden alıntı: Du4L!Ty

lise son sınıflar bu sene kalsada problem olmicak geçecekler
    Lise 1-2 bilemem ama

yanlış bilgi anadolu liseleri ve fen liselerinde seneye mezun olacak eski lise3 sınıfları olacak bunlar hazırlık okumuş sınıflar

düzeltme :kelime hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ne@rmiss -- 25 Nisan 2007; 21:16:46 >

• ee yani lise sonlarda kalma olayı var mı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.