Şimdi Ara

bu sene fizik kolaymiydi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bekledigimden iyi yaptim ama kolaydi heralde herkes mi yapti ? Yorum please

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok kolaydı bebek oyuncağıydı xDĕ

• Türkiye ortalaması en az 20 oldu bu yıl.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya dogru duzgun yorum atin agshhs

• Kolaydı. 70-80k ygsliler bile 25+ yaptı.

• 10 17 10 yaptı bi arkadaşım

17 olan fizik

sence kolay mıydı zor muydu?

• 2 gün sonra açıklanınca kolaymıydı sor muydu anlarsın !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT Fizik En Kolay Konular
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 3 kere çözdüm sınavda fiziği aşırı basitti

• 3 4 gundur forumda sinav kolaydi kolaydi diye geziniyodu millet simdi kolay diyince kiziyosunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eigenesperson -- 23 Haziran 2015; 22:55:49 >
  • çok kolaydı kardeşim ben 33 net bekliyorum fiziği, dayanamayıp 3 soru da kendim yazdım.
  • geçen yılda herkes kolay dedi sonra dünya kadar yanlış gelince sitem ettiler
  • Kardesım ben femın en zor sınavlarda m1ler olsun lys denmelerı olsun 26 dan asagı dusmedım kolaydı evet ama bır suru celdırıcı soru vardı hep oncullerden dıkkatten eleyen sorular vardı en baba dınamıklerı ıs enerjılerı en uc yıldızsılardan bıle bılgılerım vardı hepsı bosa gıttı yapanda yaptı olan benım gıbı dıkkat kacıran hızlı cozen arkadaslara oldu
  • Geçen yıl da kolaydı. Gördük.

• geçen seneki soruları görünce yani geçen seneki 5 ise bu seneki 2 falandır oranlarsak zorluğu. troll diyecek olan lütfen zahmet etmesin gayet ciddiyim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım kendinizi sınavdan önce çok zora şartlamıştınız zor bile size kolay geliyor. Fizik ortalaması %1 bile artmaz.
  • Tsunami dalgalarının genliğinin arttığını bilen var mıydı?
    Veya radyometrelerde siyah cismin soğurmasıyla çalışma düşüncesinin efsane olduğunu bilen?
    Tribün sorusunu emin olarak işaretleyen kaç kişi var?

Çözerken gayet rahattı. Ama bu ayrıntıları ancak çok iyi çalışmış biri bilebilir. İşlem soruları basitti. Her sene olduğu gibi. Bu tarz sorulardan gelen ebesinin nikahı şeklindeki sorular netin içine etti açıkçası. +20 yapmak zor değildi bence biraz fiziğe vakıf olan bir kimse için ancak hedefi daha yüksek olanlar için zorladı.
  • Bence de +20 yapılabilitesi yüksekti ama full cekilebilecek bir sinav degildi, sorularin zorlugundan degil celiskili olmasindan.

• Ben de zaten kolaydi demiyorum herkese kolay mi geldi acaba diyorum milletin fikrini almak istemistim bence de celdirici cok soru vardi

• Çeldirici çok soru vardı.Hele dikkat hatası hat safada olanın canı çok yanmıştır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.