Bildirim
Bu sene de 'kaldırım mühendisliği'ni kazanan kaç kişi var?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
baş üni. kaldırım müh. -
Benimde olmadı kardeş,sayısal çıkışlıyım,eşitağırlıktan hazırlanacam ilk girişimdi zaten... -
Boşuna zorlama usta. 2 senedir bişey beceremeyen muhtemelen 3. senedede beceremez. 1 senede ne değişecek ki ? -
Ben Endüstri Meslek Lisesi mezunuyum direk geçiş yaptım ama kendi bölümümü yazmadım enayi gibi 2.tercihte yazsam yerleşebilirmiyim.
-
2 sene kazanamayan halamın oğlu 3. senede hem istanbul üniversitesi spor akademisi (yetenek sınavı) hem de marmara elektrik öğretmenliği kazanmıştı, hem de meslek lisesi çıkışlıydı. İsteyince ve çalışınca çok şey olur. -
-
Ben de meslek lisesi bilgisayar bölümü çıkışlıyım. Hiç sevmedim okulumu ve bölümümü.
İlkokuldan beri matematik ve dilbilgisi "0" neredeyse. ilkokul öğretmeni ve babam yüzünden soğudum derslerden.
Size şöyle söyleyeyim; ilkokul 2.sınıfım. O zamanlar kitapları parayla, kırtasiyeden alıyoruz malum. Ve biz dilbilgisi kitabı bulamadık hiçbir yerde.
Öğretmene diyorum, "Öğr. hiç bir yerde kitap yok! Daha bulamadık! İzmire gidersek orada da araştırırız..." Verdiği cevap ise şu; "Bana ne! Nerden bulursan bul!" dedi tokatladı, azarladı. Ardından da "x kitabını bulana kadar ne ben d.bilgisi öğreticem, ne de sizler kitaplarınızı paylaşacaksınız..."
Ben böyle bir ilkokul hayatı yaşadım.
Bu ise en basit olan, acı hatıralarımdan biri ilkokula dair.
Babam ise makina mühendisliği terk, Sınava girdiği zaman (1972 de galiba) il birincisi. 1. sınıftayken bütün çarpım tablosunu karanlık odalar da aşırı dayak ve azarlamayla öğretmeye çalışma çabası yüzünden matematikten nefret ettim hep!
Soruyorum şimdi size! "Hata sadece ben de mi?"
-
ben mühendisim ama kaldırım mühendisi değil kanka mühendislik zor kazanmakta daha zor dersler 4 tane kaldım seneye alttan üstten girişecekler bana
hazırlığı muafiyetle atladık hiç okumadık halt ettik be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 19 Ağustos 2011; 16:08:58 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X