Şimdi Ara

Bu Sene Böyle Geçer mi?(2014)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2014 için hazırlanıyorum.Şuan ygs de 80-85 ler deyim.Hedefim İtü Endüstri Müh (uolp muhtemelen).Çok istiyorum ve İnş başarıcaz.Bu sene Bireyin özeline kayıt oldum,burayı en iyi şekilde nasıl değerlendirebilirim?Kaynak olarak birey,fem ve simetrilerle giderim.Nasıl bir yol izlemek gerek arkadaşlar,forumda çok iyi arkadaşlar var.Hedef belli fakat nasıl yol izleyeceğim tam olarak bellirgin değil.Önerilerinizi bekliyorum sevgili DH üyeleri.

• Fizik geo agırlıklı kasman lazım . LYS de seni bir değil 10 adım öne atacak dersler bunlar :)
  • ygs'yi olabildiğince erken bitirmeye bak. araliğa kalmasin mesela. Eger yazin calişmiş olsaydin kasima kalmasin derdim. ygs'ye kadar deneme + lys calişirsin. ygs denemelerinde yapamadiğin konulari tespit edip tekrardan çalişirsin. ygsyi önce bitirmenin diger bir faydasi da bu. Eksik olduğun konulari toparlaman için yeterli zamaninin olmasi. Ygsden sonra zaten direk lys. Mantik LYS yani. Ygs kötü geçerse lys ile düzeltilebilir. ygs güzel geçerse gaza gelip lysde çok daha iyisini yaparsin. Bu yüzden ygs forumda bahsedilği kadar önemsiz bi sinav da değil aklinda bulunsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CEO!

ygs'yi olabildiğince erken bitirmeye bak. araliğa kalmasin mesela. Eger yazin calişmiş olsaydin kasima kalmasin derdim. ygs'ye kadar deneme + lys calişirsin. ygs denemelerinde yapamadiğin konulari tespit edip tekrardan çalişirsin. ygsyi önce bitirmenin diger bir faydasi da bu. Eksik olduğun konulari toparlaman için yeterli zamaninin olmasi. Ygsden sonra zaten direk lys. Mantik LYS yani. Ygs kötü geçerse lys ile düzeltilebilir. ygs güzel geçerse gaza gelip lysde çok daha iyisini yaparsin. Bu yüzden ygs forumda bahsedilği kadar önemsiz bi sinav da değil aklinda bulunsun.

teşekkürler.Yazın mat netlerini toparladım sayılır.Haftaya dershane açılacak 1 ayda fen kasarım.İnş 100 lere kadar çıkarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tercih yapsak mı ki bu sene?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.