Şimdi Ara

bu sene 3. senem ve hiç çalışmadım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
3.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ee işte tercih meselesi
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    abi ne dolmuşsunuz bana ya tercih verip gitmek kolaydı zoru seçtim benim tercihim seste etmediler ben kazanamayıncada utanmadım utanılacak birşeyde görmüyorum sizde benim hayatım ve tercihlerim için kedinizi bu kadar kasıp yormayın güldüm bende senin yorumuna açıkçası bunlar nasıl nefret dolu sözler içlenmeler Allah kalbinizi temizlesin kötülükten arındırsın başkada birşey yazamam size
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Ailenin memnun olduğunu nereden biliyorsun yüzlerindeki gülümseme den yada sana söyledikleri sahte cümlelerdenmi. 3 yıl boyunca Ailene yük olup onların gerçekten mutlu olduğunu mu sanıyorsun kesinlikle yanılıyorsun yasıtlarin az çok bir şeyler başarmışken senin hala yerinde sayıyor olman acınası. Hiç mi ailenin yüzüne bakarken utanmıyorsun ben olsam utanırdım da...

Alıntıları Göster
    Hocam biraz acımasız bir yorum olmuş bence .İsteyerek mezuna kalmıyor kimse hedefine ulaşamadıgı için kalıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: EfsaneMan

Hocam biraz acımasız bir yorum olmuş bence .İsteyerek mezuna kalmıyor kimse hedefine ulaşamadıgı için kalıyor.

Alıntıları Göster
    İsteyerek mezuna kalmıyor dediğiniz kişinin 3. senesi .Kusura bakmayın ama bugune kadar bir şeyler başarması gerekirdi. O yüzden bu gibilere acımam bunlar keyfi başarısızlıklar bir insan isterse başaramayacağı hiç bir şey yoktur demek ki arkadaş istememiş ve kendini salmış . Unutmayin "Herkes layığıyla yaşar"

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Atın itin ....

Senin acıyıp acımamana göre mi yaşamalı bu adam. Sen ne egoist küstah bir insansın.

“...başarması gerekirdi o yüzden bu gibilere acımamkskskdkkak”

Mıymıntı herif.

• hormonlarına baktır hocam kan testi yaptır seni anlayabiliyorum tercih de kesinlikle yap bu sene
  • quote:

Orijinalden alıntı: .INFINITY.

Atın itin ....

Senin acıyıp acımamana göre mi yaşamalı bu adam. Sen ne egoist küstah bir insansın.

“...başarması gerekirdi o yüzden bu gibilere acımamkskskdkkak”

Mıymıntı herif.
    İlk önce haddinizi bilin . Sizin gibi bebelerden ders alacak değilim ben.Sizler gibi 3. seneye kalan bu zamana kadar bir halt basaramamış insanlar forumda aslan kesiliyor mübarek . Gerçekte olsa sesi çıkmayacak tiplere bak sen ...

Bence kınama insanları.. sınavda başına ne gelir bilinmez.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Meslek lisesi mezunuyum, 2. senem.

Geçen sene hayvan gibi çalışıp, ygsdeki sonucumu gördükten sonra ne lys ye çalıştım, ne de bu seneki sınava hazırlandım

• richierich59 kullanıcısına yanıt
    bu kadar karamsar ve umutsuz insanları gördükçe üzülüyorum
  • QUİN69556 Q kullanıcısına yanıt
    Hani ilk sene calısmadın eyvallah olabilir mezuna kalınca niye calismadinda 2 .kere biraktin bunu yapan zoru secmis oomaz cezasini cekmis olur ha calistiysan da olmadiysa yazip gideydin

• post tam turnusol olmus
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

İlk önce haddinizi bilin . Sizin gibi bebelerden ders alacak değilim ben.Sizler gibi 3. seneye kalan bu zamana kadar bir halt basaramamış insanlar forumda aslan kesiliyor mübarek . Gerçekte olsa sesi çıkmayacak tiplere bak sen ...

Alıntıları Göster
    sen boş insansın
  • Conkon C kullanıcısına yanıt
    arkadaş siz ne tür bir cahilliğe sahipsiniz öyle birşey gelmediğinden gitmemiş değilim gitmek istemediğim için gitmedim yani. üçüncü senemde olmam birşey başarmam veya başaramam çok germiyor mu sizce sizi olaysınız valla
    hangi bölümdesin ha ne olursa olsun bu karakterle mutlu felan olamazsın ya da trolsün senin gibileri biliriz türkiye şartlarında bir insansın kimseye üstten bakamazsın koçum empati yoksunu seni düşünsen bile kırma kimsenin umudunu
  • QUİN69556 Q kullanıcısına yanıt
    Kendini kandırmaya devam istemedigindenmis universiteye gitmekten mi cekiniyosun dostum

• 3.yılı ben de çok düşünüyorum ama aileme konusunu bile açmadım,bilmiyorum sınavdan sonra İnşallah her günüm kavga gürültü ile geçmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meb1907 -- 23 Mayıs 2018; 17:9:24 >
    Sorsan 100k yapmıştır mezunlara sallıyor burada artist. Kimin ne koşullarda sınava hazırlandığını nereden biliyorsun . İdealleri için hayatından feragat eden insanlara sallamadan önce kendi durumuna bakman gerekir.

• Conkon C kullanıcısına yanıt
    gidip dört sene okuyup tekrar evde oturmaktan korkuyorum buna kendini kandırma deyip kendini kandırabilirsin aynen devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Conkon

Hani ilk sene calısmadın eyvallah olabilir mezuna kalınca niye calismadinda 2 .kere biraktin bunu yapan zoru secmis oomaz cezasini cekmis olur ha calistiysan da olmadiysa yazip gideydin
    dostum umarım bu sene mezuna kalırsın. ben normalde beddua etmem fakat sana ve senin gibilere ettim anan baban seni bir hiç olarak gördüğünden üstüne işe de sokarlar seni

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.