Şimdi Ara

Bu şekilde çalışmak yetersiz gibi geliyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Html ile başladım sonra CSS JS PHP şeklinde devam edicem. YouTube üzerinden çalışıyorum. Hoca anlatırken ben de kendim uyguluyorum ama sanki yetersiz gibi geliyor bana. İnsanlar nasıl bir işe girip çalışıyor onları ayıran özel kılan nokta nedir ? Benim yapmam gereken nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir proje yapmalısın. Bilgi seviyen az da olsa kendine bir fikir bulup kapsamlı bir proje ortaya çıkar. Üzerinde uğraşarak güzel bir çalışma çıkarırsan CV için büyük avantajı olacaktır. Ayrıca video'lar temel seviyeyi öğrendiysen kitaplara geçebilirsin. Videolara detaylara inmezler ancak kitaplardan ilgi alanını detaylıca öğrenebilirsin. Bir işe girmek için en önemli şey kendini pazarlama sanatı. Onun da ilk olayı düzgün CV hazırlamak. Nasıl CV hazırlanılır konusunda saatlerce kafa yorup güzel bi CV hazırla. Projelerin, basitte olsa yaptığın iş tecrübelerin, stajın, referansların, iyi notla geçtiğin bölüm dersleri notların vs. yazarak ön plana çıkmaya çalış.
  • sürekli gerekli gereksiz projeler oluşturarak kendini geliştirebilirsin ama bu projeler birbirinin aynısı yada birbirini takiben olmasınki sürekli araştırıp bilmediğin şeylere den gelesin ve çözerkende öğrenesin.
  • Basit projelerden başla ama mutlaka tam olarak bitir. Proje diyince büyük şeyler düşünerek sıkılabilirsin. Basit 1-2 günün alacak örneklerle başla.<
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.