Şimdi Ara

BU SATICILARA GÜVENİLİRMİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar iyi bir oyuncuyum fakat bilgisayar toplama gibi şeylerden hiç anlamam. Bayram harçlıklarını topladım biraz daha ekleyip yeni bir masaüstü bilgisayar almayı düşünüyorum. Size bişey sormak istedim altta vereceğim linkteki ilanlara güvenebilirmiyim? Daha ucuza geliyo sanırım ama sizede danışmak istedim. Ha bu arada güvenilirler ise sizce linkteki bilgisayar iyimi? Teşekkürler :)

(Güvenebilirmiyim demekten kasıt yazıldığı gibi gönderirlermi o özelliklerdeki bilgisayarı)

İLAN:http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/amd-a8-4-cekirdek-usb-3-0-8gb-ram-4gb-ek-kar-500-238768611

• hayır o pcyi elle toplasan 900tlyi geçmez bu arada işlemcisi 5000serisi üstüne 7000serisi çıktı onun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overclockmanyağı -- 12 Eylül 2016; 16:46:26 >
  • ordaki satıcı güvenilir de o linkteki bilgisayar fiyatına toplama bilgisayar daha üst seviye bilgisayar toplanır.
  • Çok teşekkür ederim cevaplarınız için, beni para kaybından kurtardınız. Fakat neyi nereye takıcam bilgisayarı tamamlamak için hangi parçalar lazım hiç bişey bilmiyorum sıfırım yani :D . Varsa youtube da bilgisayar toplama rehberi ordan bakarım artık teşekkürler iyi günler
  •  BU SATICILARA GÜVENİLİRMİ?
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt
    Kaydettim işime yarayacaktır teşekkürler
  • Tüm parçaları bir yerden alırsan zaten kasa montajını yapıyorlar. Ayrıca forumda her türlü yardımcı oluruz. Nerede yaşıyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • InvisibleLord kullanıcısına yanıt
    İstanbul'da Çekmeköy-Ümraniye takılıyorum hocam. Fakat para henüz tamamlanmadı. Kasım ayında almayı düşünüyorum
  • Vatan filan komple kasa parçalarını alırsanız montaj yapıyordu yardımcı olurlar:)

Ama ciddem çok basit bilgisayar montajı mesela YouTubeye yazın bilgisayar montajı diye çıkan videoları izleyin kafanızda fikir oluşsun :)

Ozaman dediğiniz gibi vatana gideyim yardımcıda olurlar parça seçmemde :) gelmiş ve gelecek olan tüm cevaplayanlara teşekkürler okuyorum hepsini
  • Gittiğiniz şubede yoksa istedikleriniz başka ürün verelim diyebilirler mümkünse getirtin diyin bazı çalışanları cidden bu işi biliyor ama olsun siz isteklerinizi almaya çalışın. Olur stok biter filan o zaman düşünürsünüz onların önerilerini.

Parayı denkleştirince almadan bir kaç gün önce yine konu açıp danışın foruma :)

Şimdiden hayırlı olsun:)

Eyvallah hocam ilgin için :)
  • Hocam Vatan Bilgisayar fiyatları biraz kabarık olabilir,onun yerine parandan biraz kar etmek için Teknobiyotik,Sinerji tercih edilebilir

• Para hazır olunca konuya tekrar göz atıcam hocam. Malum borcumuz var uygun fiyatlı almalıyım. O gün gelsin InvisibleLord'un dediği gibi tekrar bi konu açarım en ucuz yolu araştırırım foruma danışırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.