Şimdi Ara

Bu santrale uzaksınız internet hızınız yavaş ne demek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
8.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    telefon ile konuştum ttnet ile evimin yanındaki geniş bant kabininden değil farklı yerden geliyormuş hattım

port taşıyamayız öyle kullanın diyor
  • Müşteri hizmetleri zaten birşey yapamaz. Taşırız deseler anormal bir durum olurdu.
    Altyapı telekom tarafından sağlanıyor. Gidip yüz yüze telekom müşteri hizmetleri konuşmazsanız birşey elde edemezsiniz.
  • Cihan kullanıcısına yanıt
    hizmetin 4 de 1 ni veriyorsunuz bende ücretin 4 de 1 ni vereyim desek.. Eşit ücrete eşit himet isteri terimini ekleyelim...

Sanırım BTK şikayetten başka yapacak bişi yok İşe yararmı bilmiyorum..
  • "16Mbps'e kadar"
    Bu ifade nedeniyle şikayette bulunamazsınız. Zaten eskiden 4'tü 8 oldu, 16 oldu ama değişen pek birşey yok. Zam için kılıf oluyor her seferinde.
  • 4 km varmış santrale uzaklık o yüzden 2 mb hıza sabitlememi istedi ekip.
    Yapma ya eskiden 1 mb idi Gel gel 16 yapalım dediler Tarifeyi 16 mb yaptılar 24 aylık hatta yaparken 4 görürsün dediler gördük ama arada sürekli kopuyor hız düşüyor...
    Yazıklar olsun ben aramaktan şikayet etmekten yoruldum...
  • Kardeşim zayıflama değerin benim degerden güzel sorunsuz 8 mbps alabiliyorum sen bina ankastreden eve cat 5 çek sorun kalkar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kopmadan 16mbit veremiyen şu telekom ne kadar milleti sömürmeye odaklanmış firma kardeşim zam yap ama şu kotaları kaldır ve hızı kadar değil 12 ise 12de bizde bilelim santralide kafalarına göre ayarlıyorlar yakına uzak santral uzağa yakın santral bu şimdi olacak iş mi?
  • Kardeşim çok haklısın yakınımda santral var bana uzak santral vermişler bilinçsizce yapılmış bişey bu mantığa uymuyo kafalarına göre santral veriyolar sana yakın hangi santral varsa ordan hizmet alman lazım ama telekom bunu yapmıyor ttnet kullanmadığım içinmi acaba telefonda internette dopingde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihan

quote:

Orijinalden alıntı: Turkforce

Hat değerler ile 4Mbps hız normal. Çevrenizdeki banka ve diğer kurumlar adsl bağlantı kullanmıyorlar. Konuya bakış açınız yanlış.
    Yanınızda internet kullanan varsa onun bağlantısına bakın. Muhtemelen aynı değerleri göreceksiniz.

bakış açım şundan ibaret burası dağ değil..

evlerin fiyatları 350 binden başlıyor yani gelişmemiş bir yer değil..

her türlü ulaşım var metro çalışması vs bitti.. yani köy vs değil

türk telekom müdürlüğüne evim 6.5 km yürüyerek gidiyorum nasıl olurda bana uzaksınız der daha ne kadar yakın olacağım 100 mt yanınamı taşınayım

Bu santrale uzaksınız internet hızınız yavaş ne demek

Hocam müdürlüğün eski yeri değilmi o?

Ayrıca o bölgede oturan arkadaşım 35 mbit hız alabiliyor.Okuduğum okulda orda 100/100 metro ethernet bağlı.

Bu arada taşköprü karadeniz rafarlarında tt kapaklarına turuncuları çekiyorlardı :)

Bende sizin gibi durumdayım s.çiftliğinde, 50.yıl da
    50 mbit alabiliyorlar ben 200 mt ilerde yolun karşısında adsl e talim ediyorum. Keşke tramvay hattı boyunca çekseler ayrıca tt içinde karlı olur :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.