Şimdi Ara

BU SANATÇIYI TANIDINIZ MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sonuna kadar izleyin beni çok iyi anlyacaksınız. :((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cefakar. -- 15 Ağustos 2013; 18:29:48 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ohaaa bulent ersoymuş lann.
  • doğruysa yazık olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakup13 -- 15 Ağustos 2013; 16:35:41 >
  • Hayal kırıklığına uğradım... Müzik karın doyurduğu için mi yapılır??? Bu kadar güzel bi hikaye ancak bu kadar kötü baltalanabilirdi. Reklam yapacaz diye mahvetmişler. 93 senesini hatırlıyorumda piyanist ve şarkıcı kadın yoktu Türkiye de, çok başarılı ve çok rahat görünüyor sahnede ama keşke vazgeçmeseymiş ama belkide hoşlanarak yapmıyordu. Gerçek sanatçı sanatını severek icra eden kişidir, parasına puluna bakmaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

Hayal kırıklığına uğradım... Müzik karın doyurduğu için mi yapılır??? Bu kadar güzel bi hikaye ancak bu kadar kötü baltalanabilirdi. Reklam yapacaz diye mahvetmişler. 93 senesini hatırlıyorumda piyanist ve şarkıcı kadın yoktu Türkiye de, çok başarılı ve çok rahat görünüyor sahnede ama keşke vazgeçmeseymiş ama belkide hoşlanarak yapmıyordu. Gerçek sanatçı sanatını severek icra eden kişidir, parasına puluna bakmaz..

Hocam sakin ol Reklam yapıcaklar diye kadının hayatını mahvetmemişler ki kadının hayatı öyle olduğu için reklam yapmışlar yada kurgudur

• quote:

Orijinalden alıntı: karıncayiyenkarıncayiyen

quote:

Hayal kırıklığına uğradım... Müzik karın doyurduğu için mi yapılır??? Bu kadar güzel bi hikaye ancak bu kadar kötü baltalanabilirdi. Reklam yapacaz diye mahvetmişler. 93 senesini hatırlıyorumda piyanist ve şarkıcı kadın yoktu Türkiye de, çok başarılı ve çok rahat görünüyor sahnede ama keşke vazgeçmeseymiş ama belkide hoşlanarak yapmıyordu. Gerçek sanatçı sanatını severek icra eden kişidir, parasına puluna bakmaz..

Hocam sakin ol Reklam yapıcaklar diye kadının hayatını mahvetmemişler ki kadının hayatı öyle olduğu için reklam yapmışlar yada kurgudur

Sakinim Hayır kadının hayatını değil, içeriğini mahvetmişler. Muhtemelen kurgu değildir. Müzik karın doyurmıyor diye bıraktı şimdi karın tokluğuna çalışıyor gibi bi imaj çıkarmışlar ortaya ben bunu saçma buldum. Zaten kadında sırf parayı düşündüğü için sanatından vazgeçmiş, iyi ki de bırakmış sanat para için yapılmaz. O yüzden herks sanatçı olamaz.

• Okulu bırakıyorum.

Şaka bi yana yazık etmiş kendine, baya yetenekliymiş. Yetenekli müzisyenler günümüzde zaten para kazanıyor. ( Yeteneksizlerde kazanıyor gerçi)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • acaba söylediği şarkının tam versiyonu var mı ?
  • ben niye yalan dünyadaki açılay a benzettim.(nihal yalçın )

• Merak edenler olmuş, parça bu arkadaşlar...
  • lan sesi çok güzel hem piano çalıyor hemde söylüyor lan yazık olmuş!
  • quote:

Orijinalden alıntı: genc-er

ohaaa bulent ersoymuş lann.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheDC

quote:

• quote:

quote:

quote:

Sakinim Hayır kadının hayatını değil, içeriğini mahvetmişler. Muhtemelen kurgu değildir. Müzik karın doyurmıyor diye bıraktı şimdi karın tokluğuna çalışıyor gibi bi imaj çıkarmışlar ortaya ben bunu saçma buldum. Zaten kadında sırf parayı düşündüğü için sanatından vazgeçmiş, iyi ki de bırakmış sanat para için yapılmaz. O yüzden herks sanatçı olamaz.

çevre çok önemli faktör onu da çevresi değiştirmiş..

• quote:

mesajını okudum, izlemeye başladım. şoktayım an itibariyle
  • Piyano çalan kızın şimdi ki bayan olduğunu bilemeyiz CSB reklam
  • quote:

Orijinalden alıntı: martinist

quote:

quote:

quote:

OZAN GÜVEN

Şaşı diye konservatuvara alınmadı

Son dönem Türk Sineması’nın önemli oyuncularından Ozan Güven, bir röportajında, şaşı olduğu için konservatuvara alınmadığını, hocaların Bir çift yeşil gözle oyuncu olunmaz dediğini anlattı.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZEYNEP CASALİNİ

Senden şarkıcı olmaz dediler sonra da ödül verdiler

POPSAV Ödül Töreni... Hakan Peker, En İyi Çıkış Yapan Şarkıcı ödülünü veriyor. Ödül kazanan ismin sözleri bir hayli ilginç; Hakan Bey, söylemeden duramayacağım. Ben 10 yıl önce size geldim. Bana ’Senden şarkıcı olmaz’ dediniz. Şimdi bana ödül veriyorsunuz İşte bu sözlerin sahibi Zeynep Casalini
    Bunu E-postayla GönderBlogThis!Twitter'da PaylaşFacebook'ta Paylaş

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sezen Aksu, bulunduğu noktaya gelene kadar büyük sıkıntılar çekmiş. Lise hayatında kendini iyice müziğe veren Aksu, buna rağmen yüksek öğrenim için Ziraat Fakültesi’ni seçmiş. Aynı yıllarda İzmir Radyosu Sanatçılar Derneği’ne giren Aksu, altı yıl süreyle Türk Sanat Müziği eğitimi almış.

Okulunu bırakıp İzmir’den İstanbul’a gelen ve Unkapanı’nda şirket şirket dolaşan Aksu’nun yüzüne kapılar bir bir kapanmış. Uzun uğraşlardan ve reddedilmelerden sonra mucizenin adı Yeşil Giresunlu olmuş. 1975’e girerken piyasaya çıkan Haydi Şansım adlı 45’liği sadece 50 adet sattı.

Bunu kastediyordum ben

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: martinist

quote:

quote:

quote:

OZAN GÜVEN

Şaşı diye konservatuvara alınmadı

Son dönem Türk Sineması’nın önemli oyuncularından Ozan Güven, bir röportajında, şaşı olduğu için konservatuvara alınmadığını, hocaların Bir çift yeşil gözle oyuncu olunmaz dediğini anlattı.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZEYNEP CASALİNİ

Senden şarkıcı olmaz dediler sonra da ödül verdiler

POPSAV Ödül Töreni... Hakan Peker, En İyi Çıkış Yapan Şarkıcı ödülünü veriyor. Ödül kazanan ismin sözleri bir hayli ilginç; Hakan Bey, söylemeden duramayacağım. Ben 10 yıl önce size geldim. Bana ’Senden şarkıcı olmaz’ dediniz. Şimdi bana ödül veriyorsunuz İşte bu sözlerin sahibi Zeynep Casalini
    Bunu E-postayla GönderBlogThis!Twitter'da PaylaşFacebook'ta Paylaş

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sezen Aksu, bulunduğu noktaya gelene kadar büyük sıkıntılar çekmiş. Lise hayatında kendini iyice müziğe veren Aksu, buna rağmen yüksek öğrenim için Ziraat Fakültesi’ni seçmiş. Aynı yıllarda İzmir Radyosu Sanatçılar Derneği’ne giren Aksu, altı yıl süreyle Türk Sanat Müziği eğitimi almış.

Okulunu bırakıp İzmir’den İstanbul’a gelen ve Unkapanı’nda şirket şirket dolaşan Aksu’nun yüzüne kapılar bir bir kapanmış. Uzun uğraşlardan ve reddedilmelerden sonra mucizenin adı Yeşil Giresunlu olmuş. 1975’e girerken piyasaya çıkan Haydi Şansım adlı 45’liği sadece 50 adet sattı.

Bunu kastediyordum ben

Zaten kadında sırf parayı düşündüğü için sanatından vazgeçmiş,

ben de bu yazdığını kastettim,sırf parayı düşündüğünden olmuyor bazı şeyler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.