Şimdi Ara

Bu sakalla iş görüşmesine gideyim mi? Edit: Sakallı gittim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
4.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meslek yazılım yarın görüşmesi var 2-3 haftadır uzatıyorum. Hiç kesmek istemiyorum. Sizce gideyim mi?

Edit: sakalla gittim. Gayet rahat biyermiş çalışanlarda sakallıydı. Görüşme iyi geçti. Mutlaka 2. Görüşmeye çağırıcam sizi dedi. Hadi hayırlısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slifer45 -- 15 Aralık 2015; 11:05:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence gittiğin şirketin prensiplerini araştırmadan gitme. İlk bir bak çalışanlarına vs.. eğer herkesi jilet gibi gördüysen bu sakalla işe alınmazsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2-3 hafta dedigin hicbir sey, kes gitsin.

• Kes gitsin 3 hafta nedir ki bir sakal için riske atmaya değmez

• Bu sakalla ise almazlar

• Ben güvenliği geçemez diyorum
  • Sakallı gittim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slifer45

Meslek yazılım yarın iş görüşmesi var 2-3 haftadır uzatıyorum. Hiç kesmek istemiyorum. Sizce gideyim mi?

Edit: sakalla gittim. Gayet rahat biyermiş çalışanlarda sakallıydı. Görüşme iyi geçti. Mutlaka 2. Görüşmeye çağırıcam sizi dedi. Hadi hayırlısı

Tecrübe ile sabit. Eğer biliyorsan sorun olmuyor. başka sektör olsa bu işe ilgisiz. Sorumsuz olarak bakılabilir ancak bizim sektörde bu durum normaldir.

Bir sektör gerçeği:

2 ay önce iş aramış. ve sehir dısıdahil bir çok görüşmeye sakallı hatta gömlek pantolon gitmiş biri olarak. Mantıklı firmalar görünüme takılmıyor. Terletici teknik soruları verilen Mulakat ödevini yaptı isen tamamsın. bana tavsanları üremesi ile ilgili smilator yazmam istenmişti. başlangıcta bir dişi bir erkek tavsan var bunlar doğuryor ölüyor falan. x anında kaç tavasn olurdu. Burda da amaç nasıl kod yazdığına bakmak.

• quote:

Orijinalden alıntı: mahoni_38

quote:

Orijinalden alıntı: Slifer45

Meslek yazılım yarın iş görüşmesi var 2-3 haftadır uzatıyorum. Hiç kesmek istemiyorum. Sizce gideyim mi?

Tecrübe ile sabit. Eğer biliyorsan sorun olmuyor. başka sektör olsa bu işe ilgisiz. Sorumsuz olarak bakılabilir ancak bizim sektörde bu durum normaldir.

Bir sektör gerçeği:

2 ay önce iş aramış. ve sehir dısıdahil bir çok görüşmeye sakallı hatta gömlek pantolon gitmiş biri olarak. Mantıklı firmalar görünüme takılmıyor. Terletici teknik soruları verilen Mulakat ödevini yaptı isen tamamsın. bana tavsanları üremesi ile ilgili smilator yazmam istenmişti. başlangıcta bir dişi bir erkek tavsan var bunlar doğuryor ölüyor falan. x anında kaç tavasn olurdu. Burda da amaç nasıl kod yazdığına bakmak.

valla çok güzel bir görüşmeydi 2 soruluk bi sql kodu sordular basit ama yani konuşmamızda olay yaptığım yapabileceğim iş üzerine geçtiği için dediğiniz gibi tip sorun olmadı

• Geçenlerde full kadınların çalıştığı bir kozmetik firmasına gittim ben de sakalla. İnsan Kaynaklarında çalışan kıza "sakal tıraşı zorunlu mu?" dedim, şaşırdı kaldı. "Bilmiyorum ki" dedi. O kadar az erkek çalışıyor düşün Çalıştığım için sakalla gitmek çok kasmadı ama muhtemelen işsiz olsaydım jilet gibi giderdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: steven_stiffler

Geçenlerde full kadınların çalıştığı bir kozmetik firmasına gittim ben de sakalla. İnsan Kaynaklarında çalışan kıza "sakal tıraşı zorunlu mu?" dedim, şaşırdı kaldı. "Bilmiyorum ki" dedi. O kadar az erkek çalışıyor düşün Çalıştığım için sakalla gitmek çok kasmadı ama muhtemelen işsiz olsaydım jilet gibi giderdim.

Sizin pürüzsüz yüzünüz ile rekabet edemeyeceğimi anladım. O yüzden sakallarımı kesmeye utandım de. İşe alınırsın alınmazsan bile İK'daki beyaz gömlek, siyah etek ve kemik çerçeveli gözlüklü kız senindir.

• zaten sakalsız yazılımcı pek olmaz :D
    uzmanlık nedir hocam?
  • Hocam sakalların da maşallahı varmış
  • Biz sizi ararız
  • (çağırmadı) şaka şaka sakal yüzünden almazsa almasın zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suavinin Berberi -- 15 Aralık 2015; 13:37:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SecurityMJ

zaten sakalsız yazılımcı pek olmaz :D
    uzmanlık nedir hocam?

C#. Net sql falan çoğunluk web üzerine

• İş görüşmelerinde ilk izlenim önemlidir
    Sac Sakal dişler ve kilik kıyafete dikat edilmeli.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.