Bildirim
Bu saç modelini evde nasıl yaparım?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Sende öyle durmaz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
ErkekModaGiyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Kaybedenler Kulübü
'madem kaybediyoruz, beraber kaybedelim' -
Justin bieber gibi yap bence son stili.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kullaniciismi -- 4 Ekim 2015; 21:04:45 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bak benim saçısma böyle ve herkes nasıl yapıyosun nasıl yapıyosun diye soruyor ne sürüyosun diye soruyor ..
Hiçbişi yapmıyorum oysaki sadece duştan sonrali bi saat çok önemli saçımı sürekli düzeltiyorum kuruyor ve kuruduğu gibi kalıyor değişmiyor .. Üstüne bide eldiorun canlandırıc spreyibi sıkıyorum o zaman kabarıklığıda gidiyor böyle oluyor ..
😉
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Sende Oyke Durmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Che -
Öncelikle saç çöp onu belirteyim.
nasıl yapacağına gelirsek. Saçını yıkadıktan sonra kurutuyorsun, hafif nemliyken de fön tarağı ile bu şekili veriyorsun. Bu saçın nesini yapacaksın anlamadım ? Ön tarafı dikeceksin işte.
quote:
Orijinalden alıntı: kullaniciismi
Elidor onarici sprey nasil biliyor musunuz turuncu olan sanki sert yapti benim sacimi
Aslında özel günler için falan evimde 5 tane sprey ve saç şekillendiric var ..
Bunuda kullandım sertleşmesi şekil almasını sağlıyor ve kabartmıyor saçı ben çok memnun kalmıştım ayrıca kokusu çok hoş ..
Elidorun spreyi ve köpüğüde var köpüğünü alma ama çok kullanışsız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt