Şimdi Ara

Bu sabah karşılaştığımız olay (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: armi

Çarpan aracı polisin bulmasına gerek yok, araç sahibi polise kaza yeri terk tutanağı düzenletecek, bununla çarpan aracın trafik sigortacısına başvuracak bu kadar..

Sistemin böyle işlediğine eminmisiniz hocam? Eğer dediğiniz gibiyse çok güzel bir uygulama mağduriyetlerin azaltılması adına. Ancak suistimallerde olabilir mesela adam arcını bir yere vurur sonra dediğiniz tutanağı düzenletir çarpan aracın plakası olarakta yoldan geçen herhangi bir aracın plakasını verebilir
  • Adam %90 sarhoştu. Onu yakalayıp vurduğu arabanın yanında dizlerinin üstüne çökertip içtiği her bira şişesi her rakı şişesi kadar şişeyi kafasının üstünde kırıp öylece bırakıp kaçsınlar bak bakalım birdaha aynı hareketi yapıyormu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarSaw

Adam %90 sarhoştu. Onu yakalayıp vurduğu arabanın yanında dizlerinin üstüne çökertip içtiği her bira şişesi her rakı şişesi kadar şişeyi kafasının üstünde kırıp öylece bırakıp kaçsınlar bak bakalım birdaha aynı hareketi yapıyormu.

O kadar darbeye yürüyecek mecali kalmaz adamın
  • quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

quote:

Orijinalden alıntı: vitamini kabuğunda

Direk konuya giriyorum bu sabah işe gitmek için servis beklerken önümüzde park halinde duran bir araca başka bir araç bodoslama çarptı. Biz adam araçtan iner derken adam direk kaçtı. Hemen plakayı aldık polisi aradık ve oradan ayrıldık etrafta kamera olduğunu düşünmüyorum. Sizce vuran kişi bulunabilirmi? Park halinde duran aracın sileceğine de vuran aracın plakasını ve modelini yazdık. Umarım vuran kişi bulunur çünkü park halindeki araçta büyük hasar var. Muhtemelen sağ ön kapı sağ ön çamurluk ve ön tampon değişecek.

tebrik ederim duyarlı bir insansınız .
    Bazıları mal mal bakar sonra araba kaçar .
    polis plakasını aldığınız aracı çevirmede yakalar bakarki araçta hasar var şüphelenir araçtan gerekeni yapar .

Nerede çevirecek?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Çarpan aracı polisin bulmasına gerek yok, araç sahibi polise kaza yeri terk tutanağı düzenletecek, bununla çarpan aracın trafik sigortacısına başvuracak bu kadar..

Polis şahit vs. olmadan o tutanağı hemen düzenler mi?

• Sonuç olarak olayda şahit yok mu? Çarpan araçta hasar yok mu?

Mağdur kişi, çarpan araçtan ayrıca şikayetçi olacak ve tanıklarıyla birlikte sigorta şirketine bildirecek. Yapılacak araştırma sonucunda zaten sonuca ulaşılacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Birgün herkes fahri müfettiş olacak

avrupada öyle zaten :)
  • Duyarlılığınızdan ötürü sizi tebrik ederim,demek ki insanlık ölmemiş...
  • quote:

Direk konuya giriyorum bu sabah işe gitmek için servis beklerken önümüzde park halinde duran bir araca başka bir araç bodoslama çarptı. Biz adam araçtan iner derken adam direk kaçtı. Hemen plakayı aldık polisi aradık ve oradan ayrıldık etrafta kamera olduğunu düşünmüyorum. Sizce vuran kişi bulunabilirmi? Park halinde duran aracın sileceğine de vuran aracın plakasını ve modelini yazdık. Umarım vuran kişi bulunur çünkü park halindeki araçta büyük hasar var. Muhtemelen sağ ön kapı sağ ön çamurluk ve ön tampon değişecek.

tebrikler insanlık bu işte

nemelazımcı çok ortalıkta
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Birgün herkes fahri müfettiş olacak

• quote:

Çarpan aracı hasarlıyken bulmak işleri kolaylaştırır
    Soruya gelirsek araç bulunmuştur çoktan

Aynı olayın bir benzeri dün gece yaşandı plakadan araç sahibine ulaşılıp polis merkezine götürüldü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: catalyst

quote:

quote:

polis plakasını aldığınız aracı çevirmede yakalar bakarki araçta hasar var şüphelenir araçtan gerekeni yapar .

Nerede çevirecek?

Bu polisler anca hırsızlık olacak ki (o da belki) çevirmede yakalanır.
    bundan şüpheliyim

• vitamini kabuğunda kullanıcısına yanıt
    Aynı olay başıma geldi polis çağırdık plakayı bildirdik diğer araç için tutanağa firar yazdı tamirci arkadaşta sen kaza tutanağı ile aracı bırak gerisini biz hallederiz demişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: uçanninja

Arkadaşlar çarpanı falan savunmuyorum hemen yazdığıma tepki göstermeyin. Bir düşünün diyorum. Aynısı benim başıma geldi. O anda o adamı yakalarsam parçalardım o derece. Ama sonra insan düşünüyor sakinleşince..

Yoksa hödük çok memlekette. Adam trafikte beklerken vitesi boşa almış frene de basmıyor, eğim olduğundan geri geri bana doğru geliyor. Selektörler, kornalar adam duymuyor bile. Sonrası mı? Pat bana 5km hız gibi bir hızla vuruyor. Sonra ben iniyorum araçtan ama adamın önü boşaldığı içi basıp gidiyor. Tampon hafif göçük ve çizik. Ne olacak şimdi. İşte bunlar hödük sınıfının en önde kişileri, falakaya yatırmak lazım bunları : ))

Ama ötekisinin durumunu bilemezsiniz? Adamın belki babası-anası hastaneye kaldırıldı ya da acı bir haber aldı yetişmeye çalışıyor. O anda karşıdaki aracın durumunu, kaskosunu zartını zurtunu düşünebilir mi? Empati arkadaşlar empati en büyük eksikliğimiz bu..

Vitaminin Kabuğunda: Haklısın dostum o anda öyle bir manzara insanı en az 1 aylık dehşete düşürür. Sonrasında ise tatlı bir anı olarak kalır da daha büyük kazalar görülmez diyelim.

Peki adam basıp kaçarken siz neden bekliyorsunuz? gidip peşinden hakknızı neden aramadınız?

• nicknick N kullanıcısına yanıt
    İst. trafiğini düşünün. Ben inmişim araçtan o basıp gidiyor. Benim tekrar binip onu yakalamam (araya kaç araç girdi ve trafikten dolayı hiçbirini geçme imkanı yok) mümkün değil. Plaka alındı tabi ama kaskonun mini onarımından (kaskoya hasar vermeden) yaptırdığımdan peşine düşmedim.

Mesele bunlara sövmek değil eğitimini vermek. Kamyoncular, minibüscüler sinyalsiz sizden yol alırlar ama siz yol almak istediğinizde ana avrat düz giderler hatta bir de otobüsleri ile üzerinize gelirler. Hadi bakalım sizinki yepyeni güzel araba onların ki bir çizik bile almayacak olan koca kamyon/otobüsler : ))

Bu yüzden diyorum ki herkes kendince haklıdır. Ama bu tür olaylar adamı çileye sokar, küfür manyağı yapar, uykularını kaçırtır, yapanı öldürmek istetir.. Duruma bağlı olaraktan bir kaç ay sonrasında ise kendi kendine "değmezmiş be" denir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uçanninja -- 7 Aralık 2013; 23:24:45 >

• Duyarlılığınızdan dolayı sizi tebrik ederim.
  • Çok çok iyi yapmışsınız...

Bir gün aracımı pek işlek olmayan bir yere bırakmıştım.. bir döndüm sürücü kapısı sol alt kısımdan kapı menteşesinin olduğu yerden hayvanın birisi sürtmüş simsiyah iz çıkmış ... Nasıl içime oturdu anlatamam..

Allahtan boyalı olan 2 parçadan birisine olmuştu o bir nebze rahatlattı beni..
  • quote:

Duyarlılığınız için tebrik ederim, hepimizin başına gelebilecek bir durum. Bende olsam aynısını yapardım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: catalyst

quote:

quote:

Nerede çevirecek?

Bu polisler anca hırsızlık olacak ki (o da belki) çevirmede yakalanır.
    bundan şüpheliyim

Çarpıp kaçılan araba hatırlı birinin arabası olacak ki anında enselesinler. Normal vatandaşta masadan bile kalkmazlar.

• vitamini kabuğunda kullanıcısına yanıt
    Siz üstünüze düşeni yapmışsınız. Bundan sonrasını çarpılan aracın sahibi belirleyecektir. Çarpılan aracın sahibi çok şanslıymış ki siz oradaymışsınız.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.