Şimdi Ara

Bu Saatten Sonra Lol'e Başlanır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes oyunun profu olmuş sen ezilirsin mi yoksa her oyuncu seviyesi kendi arasında mı oyun oynuyor ?

• yetenekle alakalı bişey ben betasından beri oynuyorum hatta dotada oynadım yinede trde diamond seviyelerinde sürtüyorum kimiside başladıktan sonra 1-2 sene içinde challenger olup prof oyuncu oluyor. tamamen yeteneğinle alakalı.

zaten oyunla ilgili belli başlı şeyler sene sıfırlanıyor veya değişiyor tamda o dönemdeyiz şimdi başlarsan yabancılık çekmezsin
  • Başla yarın herkese 1 yıllık oyuncuyum dersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogac-gs

Başla yarın herkese 1 yıllık oyuncuyum dersin

neden ki ?
  • ben sezon3te gümüş olarak başladım sezon 4te dia2 sezon5te mastera kadar yükseldim bu denildiği gibi yetenek ve oynama sıklığına göre değişir.
  • Whituryd kullanıcısına yanıt
    peki hangi server'ı tavsıye edersınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

Tr başlama sakın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Başla kardeşim 30 level olana kadar çözersin oyunu sonra dereceli falan atarsın herkes seviyesine göre oynuyor.Sana tavsiyem oyunu iyice çözmeden dereceli oyun oynama.En büyük pişmanlığım sezon 3 te dereceli oyunlara girmem ve oyunu çözemeden elo mu leş hale getirmem..
  • Her oyuncu seviyesi kendi arasında oynuyor. Arada hatalar olabilir tabii. Bir de smurf.
  • başla. ama sakıntürkyie serverinde başlama. bak sakın diyorum. euwda başla
  • bence west yerine east'te başla eğer başlayacaksan.
    westte 10 oyuncudan 6 7'si smurf oluyo düşük seviyelerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayrikoc61

başla. ama sakıntürkyie serverinde başlama. bak sakın diyorum. euwda başla

bence euna başlasın çok kaliteli xd
  • TR de başlayacaksan başla
  • Kaliteli oyun istiyorsan ben pro olucam diyorsan git weste. Yok muhabbet olsun skype girelim kufurleselim trolleyelim diyorsan trde basla. 1 aylik west tecrubemle soyluyorum. Adamlarin d5i burda net master olur. D 2-3 sonrasi falan tr challangeri olur. Daha sonrasinin oyununa tr beyni yetmez.
  • Bunun zamanı mı olur kardeş? Bir arkadaşın varsa birlikte wesst serverında oynayın. Yok yalnız kalırım diyorsan tr de başla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

NA
    Ben bu serverda oynuyorum. Oyunda Kore serverından sonra en iyi topluluğa sahiptir. Kaliteli internetinin (Okul internetleriyle, Wi-Fi ile falan oynayamazsın; delay yapar.) olması gerekir, 175 pingle oynarsın ama sağlam internetin varsa sağlam oynarsın çünkü serverları kalitelidir.

EUW
    Oyuncu kitlesi NA kadar sağlam olmasa da (yine de mükemmeldir) ping azdır (Serverları TR ile aynı yerdedir.) ve benim tavsiye olarak verebileceğim en iyi serverdır.

EUNE
    Bazı insanlar tavsiye ediyor ama "use at your own risk"(Maalesef bu kalıbın Türkçesi yok). İçeride Polonyalı ve Rus bulundurabileceğinden dolayı tehlikeli olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exiledFromBadmen -- 1 Ocak 2016; 11:07:09 >

• başla
  • Baslama
  • İngilizcen varsa euw da başla uzun bir süre ranked girme 30 olsan bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: PROJECT Feeder

İngilizcen varsa euw da başla uzun bir süre ranked girme 30 olsan bile

başlayasım varsa bile senin yüzünden başlamıyorum . Bir de senin gibiler oyunda varsa vay halime :)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.