Şimdi Ara

Bu saatten sonra İpad Air 2 alinirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle fikirleriniz benim için cok onemli
    Ve cok teşekkürler degerli fikirleriniz için

Şu anda kullandigim mevcut olarak iphone 6 plus var ve ekrani ufak geliyor bana bircok haber sitesi olsun video izleme olsun ufak gelmeye başladii...

Bende buna istinaden gidip kendime ipad air 2 hat takilabilen bir ipad almak istiyorum...

Fakat gerek eylülde iphone tanitimi gerekse ekimde olucak yeni ipad tanitimi biraz çekinceye düşürmüyor beni degil....

Sizinde fikirleirnizi merak ediyorum ipad air 2 almaya degermi...?

Dedigim gibi artik iphone 6 plus ekrani ufak geliyor.....

Yardimlarinizi bekliyorum iyi akşamlar..

• ipad air 1 alsan bile sorun yaşamazsın ki...

air 2 kullanıyorum. uzun bir süre güncel bir cihaza geçmem sanırım.

cihaz zaten 2gb ram'e sahip. apple'ın diğer tüm mobil cihazlarından bir tık üstte. hadi iphone 6s 2gb ile geldi diyelim yine kafa kafayalar. uygulamalarda falan zerre sorun yaşamazsın.

ekranı harika. hafif, tipi şekli güzel. pili iyi gidiyor.

yıllarca kullanırsın al bence.

edit: 16 gb bedava verseler alma onu baştan söyleyeyim de minimum 64 gb al mutlaka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defected -- 16 Ağustos 2015; 19:33:50 >
  • Yıl 2017 sanacak başlığı gören.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jahnny

Yıl 2017 sanacak başlığı gören.

• Millet ciddimi mi aciyor su konulari saka mi yapiyor anlamak guc.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütçe müsait değilse, iPad 2 bile alınır.. Tabi ios 7 yüklüyse..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: defected

ipad air 1 alsan bile sorun yaşamazsın ki...

cihaz zaten 2gb ram'e sahip. apple'ın diğer tüm mobil cihazlarından bir tık üstte. hadi iphone 6s 2gb ile geldi diyelim yine kafa kafayalar. uygulamalarda falan zerre sorun yaşamazsın.

edit: 16 gb bedava verseler alma onu baştan söyleyeyim de minimum 64 gb al mutlaka

Hocam teşekkürler degerli yorumlariniz için ama dedigim gibi ipad air 3 yada adi ne zikkimsa o tanitima yaklaştik ya insan biraz çekiniyor ...

Bu arada hat li olarakmi yoksa wifimi oneririsiniz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oskis

quote:

Hocam teşekkürler degerli yorumlariniz için ama dedigim gibi ipad air 3 yada adi ne zikkimsa o tanitima yaklaştik ya insan biraz çekiniyor ...

Telefondan met paylaştırırım şarj sıkıntı olmaz dersen Wi-Fi. Eğer her zaman net olsun ek bir cihaza bağlı olmadan internete her yerde giriyim diyorsan cellular alabilirsin yani hat takılan. Ama vodafone-turkcell-avea gibi şirketlerin ipad vs. Tabletler için hatları var sadece interneti olan(konuşulma mesajlaşma yapılamıyor zaten) o tarifeleri bi incele derim aşırı pahalı geldi bana ama durum müsaitse İpad Air2 Cellular-64gb + her ay 20-30 lira gibi bir masrafı olan da bir hat(parası internet kotasına bağlı) alınabilir. Ben olsam Wi-Fi olanı alırdım. 200-300 lira cebimde kalırdı. Kılıf-Ekran koruyucu-Kalem vs. Birşeyler alırdım. Tabi ki son nokta sizde içinize sine sine alın rahat rahat kullanın. Ben İpad Mini 1.Nesil kullanıyorum hala işimi görüyor. İpad iphonenin büyüğü diyen bazı zevzekler var 6 plus varken ipadı ne yapacaksın diyenlerde çıkacaktır. Fakat İpad çok ama çok başka birşey haberin olsun. Kendi fikirlerin daha önemli önce bi kafanda planla ipadle şunu yaparım bunu yapamam diye düşün sonra kararını ver. Hayırlısı Olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: muzafferste

quote:

quote:

Telefondan met paylaştırırım şarj sıkıntı olmaz dersen Wi-Fi. Eğer her zaman net olsun ek bir cihaza bağlı olmadan internete her yerde giriyim diyorsan cellular alabilirsin yani hat takılan. Ama vodafone-turkcell-avea gibi şirketlerin ipad vs. Tabletler için hatları var sadece interneti olan(konuşulma mesajlaşma yapılamıyor zaten) o tarifeleri bi incele derim aşırı pahalı geldi bana ama durum müsaitse İpad Air2 Cellular-64gb + her ay 20-30 lira gibi bir masrafı olan da bir hat(parası internet kotasına bağlı) alınabilir. Ben olsam Wi-Fi olanı alırdım. 200-300 lira cebimde kalırdı. Kılıf-Ekran koruyucu-Kalem vs. Birşeyler alırdım. Tabi ki son nokta sizde içinize sine sine alın rahat rahat kullanın. Ben İpad Mini 1.Nesil kullanıyorum hala işimi görüyor. İpad iphonenin büyüğü diyen bazı zevzekler var 6 plus varken ipadı ne yapacaksın diyenlerde çıkacaktır. Fakat İpad çok ama çok başka birşey haberin olsun. Kendi fikirlerin daha önemli önce bi kafanda planla ipadle şunu yaparım bunu yapamam diye düşün sonra kararını ver. Hayırlısı Olsun

hocam Şöyle söylim size

Siz kullanan birisi olarak anlatiyorum size

Şöyleki: 2 kere ipad air 2 aldim 2side hatli ve ikisinide 1 hafta kullanip geri iade ettim ...Ama aklimda hala ukte kalmadi desem yalan olur ne bilim cok güzel ve hizli bir cihaz....Bayada kullanişli geliyor...Ama alincada hevesim geçiyor 1 hafta içinde iade ediyorumm

Yine aynisi olurmu bilmiyorm artik zorlu centerdekiler benden iade almazlar o derece.....Uzun lafin kisasi bir tarafim sürekli al diyor geniş ekran mis gibi ama diger tarafimda ne gerek var o kadar borcun altina girmeye diyor...sonucta her ay 160 vweya 200 tl taksit oducegim 1 sene boyunca...

Onuda geçtim 15 20 gün sonra iphone tanitilicak onu zaten kesin alicagim elimdeki iphone 6 plus satipta...bide onu taksitle alamicam malum taksit yok...boylece ufak bir hesapla 3000 tl harcamiş olucagim 2 si içinde.....

O birazda düşündürüyor beni.....

• quote:

Bu yıl Ekim ayında iPad 3'ün tanıtımı olması düşük olasılık olarak görülmekte. iPad Pro ve iPad Mini 4 daha garanti gibi...

Eğer GSM'inizde yeterli kotada bir data hattı da tanımlanmışsa, 3G/4G'li bir iPad almanız hem alırken, hem de kullanırken gereksiz bir harcama olacaktır!...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mafaky

quote:

Bu yıl Ekim ayında iPad 3'ün tanıtımı olması düşük olasılık olarak görülmekte. iPad Pro ve iPad Mini 4 daha garanti gibi...

Eğer GSM'inizde yeterli kotada bir data hattı da tanımlanmışsa, 3G/4G'li bir iPad almanız hem alırken, hem de kullanırken gereksiz bir harcama olacaktır!...

turkcell platium üyesiyim 7gb internetim var diger aylardada 5gb var...sorun olmaz paylaşim yapmam aslinda ama bilemedim bende.. bir üst yorumda yazdiklarimdan ötürü düşüncelerdeyim....Şu iphone tanitim tarihi belli olsa iphone satsam ona gore yol çizerdim ...

• çıktığından bu yana air kullanıyorum hiç bi sıkıntı görmedim her işimi görüyo
  • quote:

quote:

Madem öyle 1 ay daha beklemek neden zor geliyor? Bu saatten sonra konu açılmaz esas, beklersin Eylül 9'u ki şurada 23 gün kalmış.

• hala iPhone 4 kullanan arkadaşlarım var ve şikayetleri yok. Al kullan.

• Alinir

• Kardeş ipad 2 aldım. Downgrade çıktı diye. Air 2 dediğin 5 yıl yaşar

• Air 3 çıkmayacak söylentileri gerçek olursa air 2 bi sene daha en baba cihaz olur

• Al hocam ayıp ediyorsun....Son çıkan haricinde alınmaz diye bir kaide olmadığı gibi ne yapacağınızla ilgili olarak eski olanlar bile rahatça alınabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seF[o] -- 17 Ağustos 2015; 16:04:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seF[o]

Al hocam ayıp ediyorsun....Son çıkan haricinde alınmaz diye bir kaide olmadığı gibi ne yapacağınızla ilgili olarak eski olanlar bile rahatça alınabilir...

hocam hatlimi hatsizmi tercih edersiniz? sizce nasil olmasi gerekir?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: seF[o]

Al hocam ayıp ediyorsun....Son çıkan haricinde alınmaz diye bir kaide olmadığı gibi ne yapacağınızla ilgili olarak eski olanlar bile rahatça alınabilir...

hocam hatlimi hatsizmi tercih edersiniz? sizce nasil olmasi gerekir?

Akıllı bir telefondan interneti paylaşma imkanınız varsa veya kullanacağınız çevrelerde Wİ-Fİ ağları mevcutsa hatlı olana gerek olduğunu düşünmüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seF[o] -- 17 Ağustos 2015; 23:34:32 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.