Şimdi Ara

BU SAATTE HİÇ GÜLESİM YOKTU!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar .rar uzantılı dosyalarımı açmak için netten Winrar indirdim oda rar olarak ziplenmiş çıktı, aldı beni bi kahkaha...

• Hangi akıllı winrarı rarlayıp nete atarki adamda rar açıcı olsa winrarı zaten indirmez..
  • Belki Version yükseltmek isteyenlere hitap ediyordur ?
  • .
    iyiymiş yaw.
  • quote:

Orjinalden alıntı: REM1903

Belki Version yükseltmek isteyenlere hitap ediyordur ?

YOK BENCE RAPIDE ATMIŞ ONDAN DOLAYI RARLAMIŞ, FAKAT ŞU 56K DEVRINDEN ÇIKALI ÇOK OLDU, ARTIK NET ESKİSİ GİBİ DEĞİL 3MB DOSYA ESKİDEN İŞKENCE İLE İNERDİ ŞİMDİ ÖYLE DEĞİL, HA 1MB OLARAK ÇEKMİŞİM HA 3MB, KOTALIDA OLSA KOYMAZ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iyimiş bendede 3gp vıdeolarının ıslenımı ıcın program ındırdım programın kurulum vıdeosu 3gp formatındaydı
  • SEN YİNE TELE ATIP İZLERSİN, BENDE ÇARESİZ KALMAM TABİ, EXE İNDİR OLSUN BİTSİNDE, OLAY MANTIK OLAYI İŞTE, SANIRIM Bİ ANLIK DÜŞÜNCESİZLİKTEN, KENDİ BİLGİSAYARINDA WİNRAR OLAN ARKADAŞ WİNRARIDA RARLAMIŞ KOYMUŞ RAPİDE, DÜŞÜNEMEMİŞ ÇEKECEK OLAN BUNU ÇEKECEKTE ZATEN RAR AÇICI LAZIM OLMASA ÇEKMEZ DİYE...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tulgacan

Arkadaşlar .rar uzantılı dosyalarımı açmak için netten Winrar indirdim oda rar olarak ziplenmiş çıktı, aldı beni bi kahkaha...

http://www.rarlab.com/download.htm

Winrar'ın kendi sitesi.Rar.'lı değil
  • Onu bizim arkadaş yapmıştı. kendine yazılım deposu yapmış winrar ı rarlamışda yokmuş format attım kurulumları yapam dedim. winrar rarlı olduğundan açılmıyo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

Bu doğru mu acaba:

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=192093

doğru olabilir, fakat microsoft işletim sistemi zipli dosyanın içini winzip veya winrar olmadan da açabiliyor. Herhangi bir program yüklü olmayınca zipli dosya alttaki resimdeki gibi gözüküyor ve programsız açılabiliyor
    />

• quote:

Orjinalden alıntı: guduk68

doğru olabilir, fakat microsoft işletim sistemi zipli dosyanın içini winzip veya winrar olmadan da açabiliyor. Herhangi bir program yüklü olmayınca zipli dosya alttaki resimdeki gibi gözüküyor ve programsız açılabiliyor
    />

Bağlantısını verdiğim yazı, son kullanıcıya yönelik olan ve kendiliğinden zip destekleyen Windows ME'nin çıkışından bile önce, Haziran 2000'de yazılmış.

• quote:

Orjinalden alıntı: Tulgacan

quote:

Orjinalden alıntı: REM1903

Belki Version yükseltmek isteyenlere hitap ediyordur ?

YOK BENCE RAPIDE ATMIŞ ONDAN DOLAYI RARLAMIŞ, FAKAT ŞU 56K DEVRINDEN ÇIKALI ÇOK OLDU, ARTIK NET ESKİSİ GİBİ DEĞİL 3MB DOSYA ESKİDEN İŞKENCE İLE İNERDİ ŞİMDİ ÖYLE DEĞİL, HA 1MB OLARAK ÇEKMİŞİM HA 3MB, KOTALIDA OLSA KOYMAZ..

Bu tarz sitelere .rar veya .zip olarak koyulmasinin nedeni, exe dosyasinin yuksek boyutu, boyuttan tasarruf degil. Rar dosyalarinin icinde ayriyetten readme ve crack dosyalari da bulunur. Bu dosyalari bir arada toplamak icin de tum dosyalar zip'lenir. Rar dosyasini zipli gorduysen yapacagin tek sey rarlabs.com a girip winrar'in ucretli versiyonunu indirmen, bir kereye mahsus indirdigin crack li dosyayi acman. Hepsi bu, şaşılacak bir şey yok..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.