Şimdi Ara

bu saatte belediye kaldırımları söküyor!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şu an ankara belediyesi dikmen caddesindeki kaldırımları söküyor polisevini önü...

gürültümü oluyo.. millet yarın işemi gidecek... düşünce olur olur biraz...

sanki gündüzler çuvala girdi... zaten habire söküp yeniden yapıyorlar...

evde gürültüden duramıyoruz

• yerel seçimler geliyor ondan
  • Bu Ankara İstanbul'a göre yaşanacak yer değil heralde. Gerçi İstanbul hiç değilde. Galiba DH otomobil bölümünde çok sayıda Ankara'lı var. Belediye sürekli abuk sabuk işlerle meşgul heralde.
  • Kaldırım yenileme rant kapısıdır belediyelerin
  • İyi de gündüz yapsalar trafik;yaya hepsi sorun olacak.Sonuçta gece yapmak daha mantıklı..

• Ne demişler, Türkler yol yapmaz, kaldırım yeniler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mRcOLL

Ne demişler, Türkler yol yapmaz, kaldırım yeniler..

oradanda birsürü parayı cukka eder
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ne alakaysa sinir havliyle konuyuda otomobil genele koymuşum kusura bakmayın mümkünse konu dışına falan taşıyabilirse yöneticilerimiz daha uygun olur herhalde...

tekrar özür diliyorum arkadaşlar...

bu arada gürültü hala devam ediyo biriside megafonla bağırıp duruyo
  • zaten hep oralara yapılıyor ne yapılıyorsa keçiörene hiç bişey yok.17 senelik kaldırım taşları ve 17 senelik asfaltlar duruyor.kaldırım taşları kırık asfaltlar delik deşik.turgut altınok uyuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: özbekli35

zaten hep oralara yapılıyor ne yapılıyorsa keçiörene hiç bişey yok.17 senelik kaldırım taşları ve 17 senelik asfaltlar duruyor.kaldırım taşları kırık asfaltlar delik deşik.turgut altınok uyuyor

Keçiören seçimde banko yer herhalde o yüzden gerek duymamışlardır.Halktan oy almak için kaldırım yenilemeye gerek kalmamış.
  • ewet 1 torba kömür yetiyor

quote:

Orjinalden alıntı: Calpi84

quote:

Orjinalden alıntı: özbekli35

zaten hep oralara yapılıyor ne yapılıyorsa keçiörene hiç bişey yok.17 senelik kaldırım taşları ve 17 senelik asfaltlar duruyor.kaldırım taşları kırık asfaltlar delik deşik.turgut altınok uyuyor

Keçiören seçimde banko yer herhalde o yüzden gerek duymamışlardır.Halktan oy almak için kaldırım yenilemeye gerek kalmamış.

• istanbul sahilyolu yenikapıdan bakırköy istikametindede kaldırımlara birşeyler yapıyorlar 1 şerit kapalı trafik sıkışık ve transit yolda kapalıydı bravo dedim
  • İzmir'in diğer yerlerini bilmem ama Karşıyaka'da da deli gibi kaldırım yeniliyorlar... Yolda ki tümsekleri, çukurları düzenleyen yok...
  • sakın ha çukurlardan bahsetme şimdi oraları da delik deşik ettirecen araban gidiyormu sen ona bak sakın çukurları yapın deme

belediye x yol çalışması = 2 kat çukur
  • Bilen bilir istanbul'da gece vakti bile lale ekiyolar, yaz bitince yok olacak çiçek dikiyolar ama yollar çukur çakır. Çelişkilerle dolu bir memleket türkiye. Gemi batarken yelkenleri boyamak gibi bişi bizimkisi işte. Hem bu lale fetişizmini anlamıyorum, osmanlının çöküş evresinin başlangıcını simgeleyen bir çiçek. Hey allahım yarabbim.
  • Seçimlerden dolayı burdada heryere park yapıyolar 4 sene yatıyolar son sene çalışıyolar oyları kapıyolar güzel taktik
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pulstar

İzmir'in diğer yerlerini bilmem ama Karşıyaka'da da deli gibi kaldırım yeniliyorlar... Yolda ki tümsekleri, çukurları düzenleyen yok...

Bahçelievlerde de gece 1-3 arası yerleri kazıyor iş bittikten sonra üstünü dolduruyorlar ne biçim iş anlamadım
  • nereye şikayet etmek lazım bunları? AİHM ne mi?
  • Bugün aof sınavları için ege üniversitesine gittim.Çıkışta acayip bir trafik vardı 2 şeritli yolda 1 saat sıcağın altında arabada kavruldum.İşin ilginç yanı kilometrelerce kuyruk varken 5 metre yanımızda 3 gidiş 3 gelişli bomboş otoyol vardı.Salak belediye bizim bulunduğumuz yerden oraya bir geçiş yapmamış.Arabasına güvenen kaldırıma çıkıp toprak tümseklerden geçerek otoyola geçti kurtuldu.Zaten yollardaki işe yaramaz kabartma çizgilerine,tümseklere gıcığım bunlarda tuzu biberi oldu.Adamlar yaya geçidiğini bile kabartmalı yapıyor ne işe yarıyorsa artık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.