Şimdi Ara

Bu saat orjinal mı ? [ Daniel Klein] [SS]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
13.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Babam getirmiş orjinal mı anlayamadım. Anlayanlar bı bakabilir mı ?

Edit : simdi farkettim de ustteki ve alttaki buton çalışmıyor sadece ortadaki calisiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheWazZ -- 15 Kasım 2012; 21:22:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Daniel Klein Saatlerinin Orijinalliğini Sorgulama

Daniel Klein Saat Orijinal Sorgulama

Orijinal bir Daniel Klein saatine sahip olup olmadığını merak ediyor olabilirsin. İşte sahtelerinden ayırt etmene yardımcı olacak bazı ipuçları:

Daniel Klein Orijinallik Sorgulama

• Marka Adı ve Logosu: Orijinal Daniel Klein saatlerinde marka adı ve logosu net ve hatasız bir şekilde yazılmıştır. Sahteler genellikle yazım hataları veya yanlış logolar içerir.
    • Malzeme Kalitesi: Orijinal Daniel Klein saatleri, paslanmaz çelik, titanyum ve deri gibi yüksek kaliteli malzemelerden yapılır. Sahteler genellikle daha ucuz malzemeler kullanır.
    • Ayrıntılar: Orijinal Daniel Klein saatlerinde, düğmeler, kadran ve kayış gibi tüm detaylara büyük özen gösterilir. Sahteler genellikle ucuz bir görünüm ve his verir.
    • Seri Numarası: Her orijinal Daniel Klein saatinin arkasında benzersiz bir seri numarası bulunur. Bu numarayı Daniel Klein'ın web sitesinde kontrol ederek saatin orijinalliğini doğrulayabilirsin.

Calvin Klein Saat Orijinal Olduğu Nasıl Anlaşılır

Calvin Klein saatler ile Daniel Klein saatler farklı markalardır. Bu nedenle, yukarıdaki ipuçları Calvin Klein saatler için geçerli değildir. Calvin Klein saatlerinin orijinalliğini doğrulamak için markanın kendi web sitesine veya yetkili bir satıcıya başvurman gerekir.

Orijinal Daniel Klein Saat Nasıl Anlaşılır

Orijinal bir Daniel Klein saatinin ayırt edici özellikleri şunlardır:

• Safir Kristal: Orijinal Daniel Klein saatleri, çizilmeye dayanıklı safir kristal kullanır. Sahteler genellikle daha ucuz ve daha kolay çizilen camlar kullanır.
    • İsviçre Hareketi: Birçok orijinal Daniel Klein saatinde, hassasiyet ve güvenilirliği ile bilinen İsviçre yapımı hareketler bulunur. Sahteler genellikle daha az doğru ve dayanıklı hareketler kullanır.
    • Garanti: Orijinal Daniel Klein saatleri, genellikle 2 veya 3 yıllık bir garanti ile gelir. Sahteler genellikle garantisiz satılır.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • mecidiyeköy de gördüm . bienvenu satıyordu.
  • yok citizen
  • yok crysis

• Daniel Klein'in kendisi fason ki saati orjinal olsa ne olur?
  • Orjinal :)
  • saat bahane asıl amaç iphone
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Değil
  • Ulan yemin ediyorum adım Dominik Klein ne ara saat oldum diye konuya girdim danielmiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Calvin klein sandın heralde zaten ucuz bu saatler,sahtesinin olacağını düşünmüyorum.
  • Sahtesini yapsalar orjinalden maliyetli olur. Gönül rahatlığıyla kullan, orjinaldir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FOR-MEN

Calvin klein sandın heralde zaten ucuz bu saatler,sahtesinin olacağını düşünmüyorum.

Yok ck yi biliyorumda bunuda kaliteli bir marka saniyordum is yok mu yani daniel Klein de ?

• Zencilerden 15tl ye almis.

• çakmanın çakması olmaz zaten calvin klein çakması bi markadır zaten o
  • İçerisinde bulunan göstergeler ve saatin yanında bulunan saniye sayacını ve içerisindeki göstergeleri sıfırlamak için kullanılan 2 düğme çalışmıyor ise çakma dır.
  • aynısı eminönünde 5 lira
  • 5 tl veririm gazeteye sar yolla

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.