Şimdi Ara

Bu puanlar ile istediğim yerler gelir mi ? [BİRİ BİRŞEYELR DESİN ARTIK]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar süleyman demirel üniversitesi otomotiv mühendisliği öncelikli olmak üzere bu puanlar ile nerelere yerleşebilirim ? Aklımda birkaç bölüm var ama gerçekten çok kararsızım.

1-) Süleyman demirel üniversitesi Otomotiv mühendisliği
    2-) Harita mühendisliği
    3-) Otomotiv mühendisliği (M.T.O.K)
    4-) Enerji mühendisliği
    5-) Enerji mühendisliği (M.T.O.K)
    6-) Yazılım mühendisliği (M.T.O.K)
    7-) Gazi üniversitesi Otomotiv mühendisliği (M.T.O.K)
    8-) Karabük üniversitesi Mekatronik mühendisliği (M.T.O.K)
    9-) Sakarya üniversitesi Mekatronik veya Bilgisayar mühendisliği (M.T.O.K)

Yukarıda belirtmiş olduğum bölümlerin gelebilme ihtimalleri nedir sizce ? Sizler ne önerirsiniz ?

Bu puanlar ile istediğim yerler gelir mi ? [BİRİ BİRŞEYELR DESİN ARTIK]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ateşle Barut -- 22 Temmuz 2011; 15:41:01 >

• Hadi ama milllet, birisi fikirlerini söylesin, birşey yapsın
    ve Anestezi..

bölümleri gören kafayı kaşıyordur. İkisi de birbirinden bağımsızlar.

Otomotiv mühendisliği gelir inşallah...
    AMD Athlon 64 X2 4600+ AM2(2400mhz-default)- ABIT FATAL1TY AN9 32X-200Gb.Seagate 7200*10 16Mb cache-Samsung Sata2 200gb 16mb cache-XFX 7600GT Extreme Edition(680/1880)-2*1 GB.CORSAIR Value Select DDR2 667-Thermaltake Mambo VNS2000-ENERMAX EG365AX-VD 350W PSU-BENQ 1650DVDRW-52X32X52 ASUS CDRW-AZTECH DSL 305EU
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bodyguard_26

Otomotiv mühendisliği
    ve Anestezi..

bölümleri gören kafayı kaşıyordur. İkisi de birbirinden bağımsızlar.

Otomotiv mühendisliği gelir inşallah...

Ben de otomotivi çok istiyorum. İnşallah gelir. Anestezi konusunda gelince ; sağlık sektörü her zaman revaçta olan bir sektör ve açıkta kalacağımı sanmıyorum. İşi güzel, mezun olduktan sonra alacağı maaş güzel (kendini geliştirmiş biri için konuşuyorum) ve bu da tercihlerimin arasında tutmaya yeterli bence.. Umarım herkesin istediği olur.

Yorumları bekliyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu sene ki grip bi farklı mı
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sağlık sektörü her zaman revaçta olan bir sektör ve açıkta kalacağımı sanmıyorum.

Sağlık sektörü en garantisidir.
    Ancak sen sağlık liseleri çıkışlı isen ; iş kolaydır.
    Ben bu forumda genelde sağlık ilgili liselerden mezun olan pek görmedim.Çünkü adamlar hep okuyor. Ek puanları korkunç iyi.Devlet habire habire alıyor.
    Dolayısıyla mantıklı bir genç ne yapar ( sağlık çıkışlı değilsen ) Anestezileri siler.. Otomotive '' bas gaza '' der. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bodyguard_26 -- 22 Temmuz 2011; 15:35:56 >
    AMD Athlon 64 X2 4600+ AM2(2400mhz-default)- ABIT FATAL1TY AN9 32X-200Gb.Seagate 7200*10 16Mb cache-Samsung Sata2 200gb 16mb cache-XFX 7600GT Extreme Edition(680/1880)-2*1 GB.CORSAIR Value Select DDR2 667-Thermaltake Mambo VNS2000-ENERMAX EG365AX-VD 350W PSU-BENQ 1650DVDRW-52X32X52 ASUS CDRW-AZTECH DSL 305EU
  • quote:

sağlık sektörü her zaman revaçta olan bir sektör ve açıkta kalacağımı sanmıyorum.

Sağlık sektörü en garantisidir.
    Ancak sen sağlık liseleri çıkışlı isen ; iş kolaydır.
    Ben bu forumda genelde sağlık ilgili liselerden mezun olan pek görmedim.Çünkü adamlar hep okuyor. Ek puanları korkunç iyi.Devlet habire habire alıyor.
    Dolayısıyla mantıklı bir genç ne yapar ( sağlık çıkışlı değilsen ) Anestezileri siler.. Otomotive '' bas gaza '' der. :)

Gerçekten çok iyi söyledin. Şimdi biraz daha kafamda şekillendi. Teşekkür edeirm. Otomotiv gelir mi acaba ? Senin tavsiye edebileceğin bölümler var mı ? Sen girdin mi peki sınava ? Durum nedir ?

• Ben çoktan mezunum.. hem de dede diye lakap taktıklarınızdan.

otomotiv endüstrisinin durumunu , tercih ettiğine göre ; TAKİP ediyorsun demektir. Ne kadar az sayıda bu bölümden mezun veriliyor bilmen gerekir. O yüzden bu bölümü okuyan , mantıken işsiz kalmaz.. Ama.. Sen '' burası Türkiye '' belli olmaz dersen başka..
    İş Sende Biter.
    Kendini geliştirmen de biter..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bodyguard_26 -- 22 Temmuz 2011; 15:47:32 >
  • quote:

Ben çoktan (Kimya) mezunum.. hem de dede diye lakap taktıklarınızdan.

otomotiv endüstrisinin durumunu , tercih ettiğine göre ; TAKİP ediyorsun demektir. Ne kadar az sayıda bu bölümden mezun veriliyor bilmen gerekir. O yüzden bu bölümü okuyan , mantıken işsiz kalmaz.. Ama.. Sen '' burası Türkiye '' belli olmaz dersen başka..
    İş Sende Biter.
    Kendini geliştirmen de biter..

Ben de üniversite terkim. Sırf istemediğim bölüm diye bıraktım. Zaten yanlış tercih de yapmıştım ve ailemin zoru ile gittim. Şu an mimarlıkta olabilirdim

Evet sektörün durumunu az çok takip ediyorum. Otomotiv mühendisliği ülkede pek yok. Yani mezun sayısı az. Türkiye otomotiv sektöründe gelişmekte olan bir ülke diye biliyorum ve bu yüzden ilgi alanımda.

Kimya mühendisliği hakkında bilginiz var mı ?

• Mimarlık - İnşaat alanında olduğu için çok iyi...
    Ancak mezun da çok..
    Mimarlık bitirmiş ama işini yapmayan da çok.

Tıpkı benim gibi.. okuduğum bölümün işini yapmamak gibi..

mesela bu kadar konuştuk.. iş bakımından..

Özel sektörde ;

otomotiv > kimya .. otomotiv daha üstün ( mezun sayısı az..)

devlet olsaydı ,

Sağlıkla ilgili her bölüm > Kimya > Otomotiv.. diyebilirdik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bodyguard_26 -- 22 Temmuz 2011; 15:54:55 >
  • quote:

Mimarlık - İnşaat alanında olduğu için çok iyi...
    Ancak mezun da çok..
    Mimarlık bitirmiş ama işini yapmayan da çok.

Tıpkı benim gibi.. okuduğum bölümün işini yapmamak gibi..

mesela bu kadar konuştuk.. iş bakımından..

Özel sektörde ;

otomotiv > kimya .. otomotiv daha üstün ( mezun sayısı az..)

devlet olsaydı ,

Sağlıkla ilgili her bölüm > Kimya > Otomotiv.. diyebilirdik.

Otomotiv olan her yeri vereceğim..

• ap
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.