Şimdi Ara

bu PSU bu sisteme yetermi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bir arkadaşımın ilkokula giden oğlu için bi sistem topladım, takıldığım nokta PSU ... bu konfirgasyon için 380W yetrlimidir arladaşlar, sonuçta bütçesi sınırlı olduğu için maksimum buralara kadar çıktım...

Intel Anakart ASUS P5B (I965P, GLAN, SATA, RAID, LGA775) 129 USD +KDV
    Ram KINGSTON DDR2 800 1024MB 93 USD +KDV
    CD-DVD Sürücü LG 18X Dual Layer Siyah (Bulk) 37 USD +KDV
    Ekran Kartı MSI 256MB Radeon RX1650XT (PCI-E) 138 USD +KDV
    Hard Disk SAMSUNG 120GB 7200RPM 8MB SATAII 61 USD +KDV
    INTEL İşlemci INTEL Core2 DUO E4300 (1.8GHz,800MHz,2MB,LGA775) BOX 143 USD +KDV
    Kasa COl. MAS. Centurion CAC-T05 Çelik Kasa 380W 82 USD +KDV
    Klavye & Mouse A4 TECH KX-2810 Klavye + X7 25 USD +KDV
    Monitör ASUS MM17DE-B 17" LCD (Siyah) 189 USD +KDV
    Yazıcı EPSON Stylus DX5050 Çok Fonksiyonlu 103 USD +KDV
    Toplam Tutar: 1000$ +KDV

• hocam 380 w diyosunda ne markası ne....psu da sırf w olayına bakma adamlar yapıştırıyo 600 w psu dur diye halbuki alakası yok...

bütçenide sölersen daha çok yardımcı oluruz....ama madem bütçe sınır diyosun sana önerebilceğim psu .....
    http://www.mavibilgisayar.com/yeni/index.php?Page=DetayliBilgi&No=2468
  • kasa bu, PSU içinde olduğundan markasını bilmiyorum ben kasa markasıdır diye düşündüm ama açıklamalarda bir şey yok

http://www.mavibilgisayar.com/yeni/index.php?Page=DetayliBilgi&No=1469
  • bide bütçe kısıtlı olmasa neler olurdu neler o power falzası ile yetecektir merak etme
  • O psu yetceğini sanmam benim x1600pro kartım bile 400w aşşa çalışmaz..
  • yetmedini nasıl anlayabiliriz, yani ekranda takılma falanmı yapar, yada kilitlenme falan yoksa direkt sisteme zararmı verir
  • Size bir tavsiye , Bu kasayı düşünüyorsnız hemen alın, ama üzerindeki Coolermaster 350W psu ya güveniyorsanız 5 para etmez,

Neden derseniz, İlki dehşet bir FAN sesi var, +12V kanalında 16A veriyor.

Aman dikkat,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSU Yeter Mi?
    geçen yıl açıldı
    Bu psu sistemi besler mi *
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar aynı soruyu yenileyeyim, yetmedini nasıl anlayabiliriz, yani ekranda takılma falanmı yapar, yada kilitlenme falan yoksa direkt sisteme zararmı verir

bide uygun bi PSU tavsiyesi alayım sizlerden.tşk
  • LC POWER

SILVERTONE 500 SLI

FSP BS2 500W
  • peki arkadaşlar bir şey daha sorayım, bendeki feel hur2. kasadan çıkma bi PSU var 550w, bumu daha iyidir yoksa bu cool.mas. kasadaki 380W mı..

bi an düşündümde bu 380W gerçekte 200 falan veriyorsa, feelden çıkan orjinal PSU 550W olduna göre belki 350W falan verir o zaman feelden çıkan psu yu bu kasaya takabilirim belki.. ne dersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badtr -- 25 Mayıs 2007; 12:02:18 >
  • FSP 400W PNF öneriyorum. 80 YTL civarında bulabilirsin.
  • ARKADAŞLAR BENDE KENDİ KURDUĞUM SİSTEM İÇİN BİR PSU TAVSİYESİ ALABİLİR
    CPU: CORE2 QUAD 6600 266$(TEMMUZ İNDİRİMİNİ BEKLİYORUM)
    ANAKART: GİGABYTE P35 DQ6 281 $ (EKOPC DE)
    HDD: 160 SATA2 NCQ SAMSUNG*2 118$ (GİGATEK TE)
    OPTİK: SAMSUNG SH S182D 29$ (NOVA BİLGİSAYAR)
    RAM: OCZ 2*1GB URBAN 800MHZ 149$ (HEPSİBUARDA)
    KLAVYE/MOUSE: MS LASER 6000 64$ (HEPSİ BURADA)
    MONİTÖR:PHİLİPS 19 WV LCD 236$ (NOVA)
    EKRANKARTI: SAPHİRE 1950PRO 512 216$ (EKOPC)
    KASA+PSU: RAİDMAXSMİLODON+BE QUİET 500 89+90EURO=250$
    TOPLAM:1898$ KDV DAHİL

SEÇTİĞİM KASA VE GÜÇ KAYNAĞI BUSİSTEME YETERMİ ARKADAŞLAR TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM:)TEŞEKKÜR EDERİM
  • CENTRION 5 SERİSİNDE ZAMAN ZAMAN POWER SORUNU OLUYOR BİLGİNE..
  • mavi bil. ile görüştüm bu 380W ın kalitesis PSU lar gibi olmadını gerçekte 380W verdini söylediler, netten baktım en başta yazdığım sistemde en fazla 280 w çekiyo çıktı, o zaman bu PSU yeter gibi görünüyor,
    Centurion CAC-T05 Çelik Kasa 380W bunu kullanan varsa görüşlerini yazarmı arkadaşlar

• quote:

Orjinalden alıntı: badtr

mavi bil. ile görüştüm bu 380W ın kalitesis PSU lar gibi olmadını gerçekte 380W verdini söylediler, netten baktım en başta yazdığım sistemde en fazla 280 w çekiyo çıktı, o zaman bu PSU yeter gibi görünüyor,
    Centurion CAC-T05 Çelik Kasa 380W bunu kullanan varsa görüşlerini yazarmı arkadaşlar

Cooler Master markası altında görünüyor bu kasa, eğer PSU da cooler master ise kalitelidir. Ben kullanmadım bu modelden hiç ama tavsiye istersen Aopen kasaların 400 Watt modellerinden alabilirsin. Aopen kasalarda FSP yapımı power üniteleri kullanılmaktadır.

PSU sistemin için yetersiz kaldığını, tam yüklenmelerde sistemin resetlendiği zamanlarda anlayabilirsin.

• dostum bu kasayı birinde görmüştüm fanı gürültülü çalışıyordu haberin olsn

PSU fanındab bahsediyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.